СМС и письма, которые шлют кредиторы

Всім привіт, прострочка 2 роки, дзвонять тільки мені, і на роботу наче дзвонили пару разів.
Зараз часто приходять листи на почту ( паперові)?
Чому Вас це так турбує?
Шлють і на четвертому році

Відчуття, що шараги почали брати на озвучку ботів професійних акторів з фільмів жахів.
Телефонує хтось (не розібрала назву) і замогильним страшним голосом каже: У. Вас. Залишилось. Чотири. Години. Щоб. Сплатити. Борг.

Скоро з телефону будуть лізти дівчата з довгим чорним волоссям))

Відчуття, що шараги почали брати на озвучку ботів професійних акторів з фільмів жахів.
Телефонує хтось (не розібрала назву) і замогильним страшним голосом каже: У. Вас. Залишилось. Чотири. Години. Щоб. Сплатити. Борг.

Меня больше бесит когда человек разговаривает как автоответчик спрашиваешь это автоответчик нет это человек и ещё улыбает когда мне звонят и говорят мы дбаемо про ваше финансове благополуччя закройте позику сегодня:)

Меня больше бесит когда человек разговаривает как автоответчик спрашиваешь это автоответчик нет это человек и ещё улыбает когда мне звонят и говорят мы дбаемо про ваше финансове благополуччя закройте позику сегодня:)
вибачаюсь за "брудний" метод, але я в таких випадках посилаю - ну туди, куди ніхто не любить ходити. Бот не реагує, а жива звонілка проявляє ознаки лексичної активності. Бо в них можна до нових віників допитуваться, ху із ху.

вибачаюсь за "брудний" метод, але я в таких випадках посилаю - ну туди, куди ніхто не любить ходити. Бот не реагує, а жива звонілка проявляє ознаки лексичної активності. Бо в них можна до нових віників допитуваться, ху із ху.
А я взагалі не відповідаю))))

Порада на всі часи,не спілкуватись,тоді не почуєте дурного. Я за 3,5 роки про те,що говорять звонарі, дізнаюсь з форуму

А я взагалі не відповідаю))))
Я так більше двох років не відповідала) А тепер доводиться кожного дня на годину-дві вимикати блокування незнайомих номерів, коли чекаю дзвінка по роботі (клієнт кожного разу з нового номеру телефонує), то під настрій спілкуюся с звонілками. Вони кумедні))

Уже не надо никого нанимать, нейросети все озвучат, что надо и как.

Я так більше двох років не відповідала) А тепер доводиться кожного дня на годину-дві вимикати блокування незнайомих номерів, коли чекаю дзвінка по роботі (клієнт кожного разу з нового номеру телефонує), то під настрій спілкуюся с звонілками. Вони кумедні))
Ну, якщо це Вам приносить задоволення, то чому б і ні))))

Підкажіть, будь ласка, яка із пропозицій остання, а то я запутався🥺

Вкладення

• IMG_2440.webp
    IMG_2440.webp
    74.9 Кб · Перегляди: 205
Всім привіт, отримав це повідомлення від УкрПозики, хтось зв'язувався з ними? Цікаво чи це просто залякування чи ні? Сума боргу 3000-4000, з відсотками хочуть 10000

Вкладення

• Screenshot_20240301-135948.webp
    Screenshot_20240301-135948.webp
    62.3 Кб · Перегляди: 210
Всім привіт, отримав це повідомлення від УкрПозики, хтось зв'язувався з ними? Цікаво чи це просто залякування чи ні? Сума боргу 3000-4000, з відсотками хочуть 10000
Отримую таке повідомлення вже декілька місяців
Але перед цим хитро з незнайомих номерів пишуть
"Привіт. Як ти?"
А я успішно не відповідаю)

Отримую таке повідомлення вже декілька місяців
Але перед цим хитро з незнайомих номерів пишуть
"Привіт. Як ти?"
А я успішно не відповідаю)
До речі, до мене майже не телефонують, прям дуже рідко, смс також не отримую, окрім тих, які приходять на ел.пошту😅

Пугалка

Через якийсь час отримаєте повідомлення типу:"супер акція, закривайте за тіло,а відсотки ми анулюємо."

Через якийсь час отримаєте повідомлення типу:"супер акція, закривайте за тіло,а відсотки ми анулюємо."
Ну в мене цей кредит вже давно, то жодного разу подібні акції не приходили🤔
Навіть в телеграм продублювали це повідомлення, жодного разу там не писали ще

Назад
Угорі