Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Добрий день! Від якого МФО може бути повідомлення? Підписано як
-KREDIT- і ні контактного номера, нічого, просто прізвище і ім'я і текст, і не ухиляйтеся від оплати
Ну це зрозуміло, тільки потрібно знати від якогоВід якось страшного і небезпечного Креативного мефео
Ну це зрозуміло, тільки потрібно знати від якого
Якщо Ви дізнаєтесь, від кого, це щось змінить?)))Добрий день! Від якого МФО може бути повідомлення? Підписано як
-KREDIT- і ні контактного номера, нічого, просто прізвище і ім'я і текст, і не ухиляйтеся від оплати
ТакЯкщо Ви дізнаєтесь, від кого, це щось змінить?)))
Якщо Ви дізнаєтесь, від кого, це щось змінить?)))
Оплатите по факту?)))Так
Є МФО які розсилають тільки по тим номерам, що вказано, а є всім кому не лінь, то потрібно ж розуміти, на що розраховувати
вже майже 2 місяці від них таке отримую, видаліть і забудьте)Проснулися ,Ів мене![]()
![]()
Що і зробиввже майже 2 місяці від них таке отримую, видаліть і забудьте)

Пишуть що вони зараз по судах почали, але я готовий, досвід з касою був, тому попутного вітру їм у дуло))Що і зробив![]()
І що з касою?Пишуть що вони зараз по судах почали, але я готовий, досвід з касою був, тому попутного вітру їм у дуло))
Відкрию маленьку таємницю - зовсім не страшно ,бо я вже не той ,який прийшов на форум ,за що і вдячний Форуму і ФорумчанамПишуть що вони зараз по судах почали, але я готовий, досвід з касою був, тому попутного вітру їм у дуло))

Це від манивео чи яка компанія?Ой ,як мені страшно ,ідіть на куй ......![]()
Это от манивеоЦе від манивео чи яка компанія?
А тіло мабуть 3 копійки?))Ой ,як мені страшно ,ідіть на куй ......![]()