Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не знаю как у вас но у меня в убки всего 2 моих же номераТак як Ви не виходите на зв'язок.Отримано додаткові контактні номери телефонів з БКІ, інфо: 0962325084, підкажіть, шо з цим робити??
игнорить и всёТак як Ви не виходите на зв'язок.Отримано додаткові контактні номери телефонів з БКІ, інфо: 0962325084, підкажіть, шо з цим робити??
Дякуюигнорить и всё
с УБКИ могут получить только контакты которые там указанные, либо если вы были поручителем у кого-то могут через них максимум
уpoды. Сохраняйте все скрины вдруг пригодятся, кстати чисто интересно сколько требуют?BitCapital після заяви в поліцію про шахрайство
Не звертайте увагу....це в них такі ж методи.BitCapital після заяви в поліцію про шахрайство
Тіло буцімто 300 доларів, вже 1100 доларів з відсоткамиуpoды. Сохраняйте все скрины вдруг пригодятся, кстати чисто интересно сколько требуют?
Треш... Главный плюс в том, что кроме как доставать вас ваших родственников, соседей и т. д они ничего не могут даже с теми кто реально брал кредит они работают этими же грязными методами, если среди вашего окружения нет каких то ненормальных скандалистов то можно просто забить на них и жить спокойноТіло буцімто 300 доларів, вже 1100 доларів з відсотками
Не обращайте внимания мне подобные смс постоянно приходятНадіслано офіційний лист-вимогу про погашення боргу кредит плюс
ДякуюНе обращайте внимания мне подобные смс постоянно приходят
Не треба з ними взагалі вести ніякі діалоги. В блок в все. Сенсу немає, тільки більше будуть докучатиСьогодні вже був обдзвін, мабуть вони перші
Что за МФО? Биткепитал?Сьогодні вже був обдзвін, мабуть вони перші
Финсфера скоріш за всього по смс так зрозумівЧто за МФО? Биткепитал?
К родным и на работу эти задолбыши не звонят?Это кстати самые задолбыши. Уже четвертый год пошел. А они до сих пор мне шлют сумма вашей задолженности и дальше по тексту
Нихрена себе вы сообщите процитировали, которому уже год. Не помню уже, это было 4 года назад. Письма с акциями присылают до сих пор))К родным и на работу эти задолбыши не звонят?
Напевне в дурці нині вихідний, от і відпустили.Сьогодні таке прийшло, який виїзд, куди?