Zorro89
Форумчанин
- Дописи
- 779
- Рішення
- 1
- Реакції
- 322
- Бали
- 1138
Zorro89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так доходчивейНе обов'язково статтю казати достатньо фрази
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так доходчивейНе обов'язково статтю казати достатньо фрази
Есть инфа от кого ? Скрин Вайбера . И жалоба в НБУЦей день настав! Ми оголошуємо збір на погашення для (ПІП; номер тел.)
Ця ІСТОТА потребує допомоги тому що бере гроші в кредит, далі коли настає час повертати ці гроші,
істота не хоче їх повертати бо їй не донесли як можна заробляти кошти власними силами !
На жаль, через те, що він ігнорує всі спроби врегулювати питання ми будемо вимушені інформувати Вас щодня доки він не поверне гроші!
Контакти істоти
Якщо раптом він не почує вас, ми змушені будемо оголошувати збір коштів серед ваших знайомих!
Отримала таке на вайбер
И установите двух факторную защиту на ВайберЦей день настав! Ми оголошуємо збір на погашення для (ПІП; номер тел.)
Ця ІСТОТА потребує допомоги тому що бере гроші в кредит, далі коли настає час повертати ці гроші,
істота не хоче їх повертати бо їй не донесли як можна заробляти кошти власними силами !
На жаль, через те, що він ігнорує всі спроби врегулювати питання ми будемо вимушені інформувати Вас щодня доки він не поверне гроші!
Контакти істоти
Якщо раптом він не почує вас, ми змушені будемо оголошувати збір коштів серед ваших знайомих!
Отримала таке на вайбер
На жаль сьогодні вже заблокувала їх і видалила, та думаю будуть такі ще бо це вже не вперше. Підкажіть як встановити двух факторну защиту.Есть инфа от кого ? Скрин Вайбера . И жалоба в НБУ
И установите двух факторную защиту на Вайбер
В настройках Вайбера . Конфиденциальность -двух этапная защита -создать пин .На жаль сьогодні вже заблокувала їх і видалила, та думаю будуть такі ще бо це вже не вперше. Підкажіть як встановити двух факторну защиту.
Дякую!В настройках Вайбера . Конфиденциальность -двух этапная защита -создать пин .
Плюс . Не помешало бы . Верификация контактов. Запросы на переписку.
И убрать галочку в сети
Я за нині мав десь біля 80 дзвінків, але половина з них мовчали секунд 5-10))Тип того )
А звонки и смс родным не избежать . Пока они сами не скажут . Я відмовляюсь від взаємодії згідно ст.1349-ІХ. И лучше под запись
полтора года шлют такое ,не парься ,удали )Эти Калабаранты и не такое могу присылатьТаліон сьогодні прислав…що це за план для стягнення у них? Рідним/близьким дзвонять? Чати у тг/вайбер створюють?
Зроз, дякую))полтора года шлют такое ,не парься ,удали )Эти Калабаранты и не такое могу присылать
7 днів, а на 7 день якщо оплати не буде то приїжджає чорний Ланос і кірдик башка?Опять 25, у меня есть два часа на оплату долга, иначе!!!!)))
Интересно, они каждый день будут слать эту дичь?
ЧудікиЗроз, дякую))
Аж настрій підняли ???
7 днів, а на 7 день якщо оплати не буде то приїжджає чорний Ланос і кірдик башка?
У меня всякие картинки, видосики, хрень разная)) А у вас что?)а що там у фесбуці?
КотикиУ меня всякие картинки, видосики, хрень разная)) А у вас что?)
Уже немає у мене фейсбука ???а що там у фесбуці?
Это Вас так шараги развлекают ?У меня всякие картинки, видосики, хрень разная)) А у вас что?)
Щас від адміна получиш, вище читай ?Это Вас так шараги развлекают ?
Та тьфу не понятные ссылки в скринах )))закрыть страницу. Настроить приватность. И До Свидание)Щас від адміна получиш, вище читай ?