СМС и письма, которые шлют кредиторы

Цей день настав! Ми оголошуємо збір на погашення для (ПІП; номер тел.)
Ця ІСТОТА потребує допомоги тому що бере гроші в кредит, далі коли настає час повертати ці гроші,
істота не хоче їх повертати бо їй не донесли як можна заробляти кошти власними силами !
На жаль, через те, що він ігнорує всі спроби врегулювати питання ми будемо вимушені інформувати Вас щодня доки він не поверне гроші!
Контакти істоти
Якщо раптом він не почує вас, ми змушені будемо оголошувати збір коштів серед ваших знайомих!

Отримала таке на вайбер
Це хто такий цікавий? На є-воші та маніх#ю схоже, хоча зараз молоде покоління може з'явилося.
7 днів, а на 7 день якщо оплати не буде то приїжджає чорний Ланос і кірдик башка?
Сірий)

Ну дуже цікава пропозиція, тільки не зрозуміло, що у них в голові коли вони таке шлють і на що вони надіяться

photo1691130720.webp

Мамі і сестрі, але вони сказали що такого не знають, більше не телефонували.
Я з ними не спілкуюся, тільки 1 раз на почту написав їм що готовий закрити за 11 тисяч, але вони сказали що мінімальне закриття 17100.

2 дні назад прислали таку смс, втратили вони мене
photo1691132390.webp

Мамі і сестрі, але вони сказали що такого не знають, більше не телефонували.
Я з ними не спілкуюся, тільки 1 раз на почту написав їм що готовий закрити за 11 тисяч, але вони сказали що мінімальне закриття 17100.

2 дні назад прислали таку смс, втратили вони мене
photo1691132390.jpeg
чекайте ще, думаю щось покраще запропонують скоро

У меня всякие картинки, видосики, хрень разная)) А у вас что?)
В мене сеkс, наркотики, суші, піца?
Це хто такий цікавий? На є-воші та маніх#ю схоже, хоча зараз молоде покоління може з'явилося.

Сірий)
В цих чорний ???

Добрый день. Как думаете пугалка?

09.08.2023р. буде продано факторинговій компанії, за дії якої Money4YOU відповідальності не несе! Це остання можливість сплатити борг зі списанням відсотків! Деталі за тел. 0800330024

09.08.2023р. буде продано факторинговій компанії, за дії якої Money4YOU відповідальності не несе! Це остання можливість сплатити борг зі списанням відсотків! Деталі за тел. 0800330024
Скільки у вас в них протермінування? Як себе поводили?

Пр

Продадуть, можливо не цього числа.
Мій продали Росвен Інвест Україна, ця контора надалі купує мої договори, ,як навмисно, недавно Зе кредит продали їм чомусь , а не старфін свому.

При ініціюванні стягнення боргу через суд до виконавця буде подано клопотання про обмеження права виїзду закордон. АФК 0800213139При ініціюванні стягнення боргу через суд до виконавця буде подано клопотання про обмеження права виїзду закордон. АФК 0800213139
При ініціюванні стягнення боргу через суд до виконавця буде подано клопотання про обмеження права виїзду закордон. АФК 0800213139При ініціюванні стягнення боргу через суд до виконавця буде подано клопотання про обмеження права виїзду закордон. АФК 0800213139
Чи варто реагувати серйозно? Чи просто залякують?

Гарна лякалка,не більше.
Видаліть і забудьте.

Гарна лякалка,не більше.
Видаліть і забудьте.
Дякую за відповідь.
Плануємо здійснити примусове стягнення заборгованості. Терміново зателефонуйте. АФК 0800213139 ще таке прислали.

Дякую за відповідь.
Плануємо здійснити примусове стягнення заборгованості. Терміново зателефонуйте. АФК 0800213139 ще таке прислали.
Теж розсилка.
Почитайте форум.Звичайні смс ,щоб залякати і визвати вас на розмову.

Назад
Угорі