СМС и письма, которые шлют кредиторы

Цей день настав! Ми оголошуємо збір на погашення для (ПІП; номер тел.)
Ця ІСТОТА потребує допомоги тому що бере гроші в кредит, далі коли настає час повертати ці гроші,
істота не хоче їх повертати бо їй не донесли як можна заробляти кошти власними силами !
На жаль, через те, що він ігнорує всі спроби врегулювати питання ми будемо вимушені інформувати Вас щодня доки він не поверне гроші!
Контакти істоти
Якщо раптом він не почує вас, ми змушені будемо оголошувати збір коштів серед ваших знайомих!

Отримала таке на вайбер

Ця ІСТОТА потребує допомоги тому що бере гроші в кредит, далі коли настає час повертати ці гроші,
істота не хоче їх повертати бо їй не донесли як можна заробляти кошти власними силами !
На жаль, через те, що він ігнорує всі спроби врегулювати питання ми будемо вимушені інформувати Вас щодня доки він не поверне гроші!
Контакти істоти
Якщо раптом він не почує вас, ми змушені будемо оголошувати збір коштів серед ваших знайомих!

Отримала таке на вайбер
Есть инфа от кого ? Скрин Вайбера . И жалоба в НБУ
Контакти істоти

Отримала таке на вайбер
И установите двух факторную защиту на Вайбер

Есть инфа от кого ? Скрин Вайбера . И жалоба в НБУ

И установите двух факторную защиту на Вайбер
На жаль сьогодні вже заблокувала їх і видалила, та думаю будуть такі ще бо це вже не вперше. Підкажіть як встановити двух факторну защиту.

На жаль сьогодні вже заблокувала їх і видалила, та думаю будуть такі ще бо це вже не вперше. Підкажіть як встановити двух факторну защиту.
В настройках Вайбера . Конфиденциальность -двух этапная защита -создать пин .
Плюс . Не помешало бы . Верификация контактов. Запросы на переписку.
И убрать галочку в сети

В настройках Вайбера . Конфиденциальность -двух этапная защита -создать пин .
Плюс . Не помешало бы . Верификация контактов. Запросы на переписку.
И убрать галочку в сети
Дякую!

Тип того )

А звонки и смс родным не избежать . Пока они сами не скажут . Я відмовляюсь від взаємодії згідно ст.1349-ІХ. И лучше под запись
Я за нині мав десь біля 80 дзвінків, але половина з них мовчали секунд 5-10))
Тупо треш, ну нічо думаю, нехай лише мені і дзвонять))))

Таліон сьогодні прислав…що це за план для стягнення у них? Рідним/близьким дзвонять? Чати у тг/вайбер створюють?
полтора года шлют такое ,не парься ,удали )Эти Калабаранты и не такое могу присылать

полтора года шлют такое ,не парься ,удали )Эти Калабаранты и не такое могу присылать
Зроз, дякую))
Аж настрій підняли ???
Опять 25, у меня есть два часа на оплату долга, иначе!!!!)))
Интересно, они каждый день будут слать эту дичь?
7 днів, а на 7 день якщо оплати не буде то приїжджає чорний Ланос і кірдик башка?

Вкладення

• 448AF59B-8E3B-448B-A3C9-EA5EE2B02BC9.webp
    448AF59B-8E3B-448B-A3C9-EA5EE2B02BC9.webp
    62.6 Кб · Перегляди: 155
Останнє редагування:
Розпочато підготовку позову до суду для примусового стягнення боргу. Очікуємо на Ваш дзвінок для позасудового врегулювання АФК 0800213139

це манівео продали талону, а ті вже афк. всі щось хочуть, хтось пишуть

Знаю ?% що це гнида із Нові кредити, тільки ці накрутили таку суму, і він писав мені в вайбер, тіло там 10к, виплачувати я їм нічого не збираюся

Вкладення

• IMG_20230803_141751.webp
    IMG_20230803_141751.webp
    39.7 Кб · Перегляди: 137
Тема об смс от кредиторов!

Назад
Угорі