СМС и письма, которые шлют кредиторы

То что ты начинаешь не реагировать на звонки, это уже хорошо)) Продолжай в том же духе, и всё у тебя будет ок))
1690278341833.png
Буду стараться.
Спасибо Вам !)

Ещё одни не выдержали ...

Ваш борг в сумі 22120грн. виставлено на продаж факторинговій компанії, за дії якої Money4YOU відповідальності не несе! Вирішити питання на пільгових умовах можливо за тел. 0800330024

Ваш борг в сумі 22120грн. виставлено на продаж факторинговій компанії, за дії якої Money4YOU відповідальності не несе! Вирішити питання на пільгових умовах можливо за тел. 0800330024
Так а что они не выдержали то ?)

Тоже є це маніфою у мене, кошмарні тіпи канешно, забембали своїми смс про третіх осіб, їх просто гріх не ігнорувати)

Неугомоные какие)
Контроль сплати))

Вкладення

• Безымянный.webp
    Безымянный.webp
    24.4 Кб · Перегляди: 152
Таліон сьогодні прислав…що це за план для стягнення у них? Рідним/близьким дзвонять? Чати у тг/вайбер створюють?

Вкладення

• 713AFEFC-366A-400A-ACA2-E295686ED978.webp
    713AFEFC-366A-400A-ACA2-E295686ED978.webp
    17.2 Кб · Перегляди: 138
Таліон сьогодні прислав…що це за план для стягнення у них? Рідним/близьким дзвонять? Чати у тг/вайбер створюють?
Пугалка и не более ....
Мне он вообще анкету шли . Которую даже не прислали )))

На електронну пошту направлено фінансову анкету. Чекаємо зворотній лист із заповненою інформацією протягом 3х днів. АФК 0800213139

Пугалка и не более ....

На електронну пошту направлено фінансову анкету. Чекаємо зворотній лист із заповненою інформацією протягом 3х днів. АФК 0800213139
Те саме і мені сьогодні прислали ))

Пугалка и не более ....

Пугалка то Ок, лиш би рідним/близьким не дзвонили.
Хмммм а що за анкета? Уточнення даних типу і фінансового становища?))

У мене сьогодні таке, мабуть клюшніки мене в розшук подавали, а я не знала) 5 тисяч тіло, накрутили 20к, дуже їм хочеться, но не можеться

Вкладення

• IMG_20230802_105138.webp
    IMG_20230802_105138.webp
    45.4 Кб · Перегляди: 189
Опять 25, у меня есть два часа на оплату долга, иначе!!!!)))
Интересно, они каждый день будут слать эту дичь?

Вкладення

• 2часа.webp
    2часа.webp
    36.8 Кб · Перегляди: 173
Опять 25, у меня есть два часа на оплату долга, иначе!!!!)))
Интересно, они каждый день будут слать эту дичь?
Так забаньте і не будуть відправляти)))
У мене вони якісь непонятні, один раз прислали смс продовжіть кредит і виграйте смартфон і десь пропали))) може на маіл. ру шлють щось)

Тип того )
А звонки и смс родным не избежать . Пока они сами не скажут . Я відмовляюсь від взаємодії згідно ст.1349-ІХ. И лучше под запись

Тип того )

А звонки и смс родным не избежать . Пока они сами не скажут . Я відмовляюсь від взаємодії згідно ст.1349-ІХ. И лучше под запись
Не обов'язково статтю казати достатньо фрази

Назад
Угорі