FreedomJazz
Форумчанин
- Дописи
- 157
- Реакції
- 80
- Бали
- 2625
FreedomJazz не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Оу, пардонНе засвічуйте номер договору
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Оу, пардонНе засвічуйте номер договору
Вітаю товариство!!
Перший скрін пропонують з 28 за 15 протермінування 30+- днів
Другий скрін це по моєму та дружини в один час прийшли.
Сімка і дружини на моєму телефоні,для зручності комунікації))
А ці наполегливо просять)
Протезування більше 20дн
Якщо вас посадять за шахрайство, то будете першою.Документи готові для суду! Справа за боргом в МОНЕТКА по ст.222КК України. Щоб зупинити виконавче провадження вам треба закрити борг добровільно.
Таке прийшло сьогодні. Реагувати чи лякалка?
Це за 2900, що я взяла?Якщо вас посадять за шахрайство, то будете першою.
То був сарказм.Це за 2900, що я взяла?
Ну то я вже заспокоїлася. З цими канторами скоро буду знати і адміністративний кодекс, і кримінальний.То був сарказм.
Я вам про те, що де ті шараги а де кримінальний кодекс.
Цивільно-правові відносини, якими є кредитні спори, регулюються цивілкою а ніяк не криміналом.
Навіть якщо ви навмисно не віддаєте, вони це довести попросту не можуть ніяк.
Тож переставайте читати і надавати якийсь зміст їхньому брєду в смс.
Очевидний профіт!знати і адміністративний кодекс, і кримінальний.
Ага, колись пригодитьсяОчевидний профіт!
Примусово добровільний лікбєз.Ага, колись пригодиться
В мене вже просрочка по ним, але листи через день з самого початку пишуть. Я інколи можу подивитись, що вони новенького придумають.Вот же бездари тупые, даже не отредактировали шаблон
Или же микро кэш стал банком , а я про это не знал?
Мені кожен день на пошту строчать, навіть додому раз чи два прислали листа. Вже на протязі місяців шести-сіми, якісь наївні.В мене вже просрочка по ним, але листи через день з самого початку пишуть. Я інколи можу подивитись, що вони новенького придумають.
Так приємно, що вони в мене вірять, що я буду закривати борг. А взагалі вони в мене були бусінками, а що в них в голові і можуть зараз зробити-хз
Гарне питання. Скрін можна направити в компетентні органиЦе що означає? Звідки взагалі така може бути інформація ?
Кстаті ця кантора подзвонила моєму батькові коли в мене ще даже просрочки не було типу а-ля ваш син винен нам грошіЦе що означає? Звідки взагалі така може бути інформація ?
в спам закиньте и не парьтесь. Стандартная рассылка.Доброго вечора!) Такі привітання ще від одного банку)) як довго вони розглядають можливості?) Дякую