СМС и письма, которые шлют кредиторы

Доброго дня! Є просрочки по МФО приблизно місяць. Трубку з незнайомих номерів не беру. На таке смс теж не варто реагувати?

Вкладення

• Screenshot_2023-04-17-10-36-01-219_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2023-04-17-10-36-01-219_com.google.android.apps.messaging.webp
    44.2 Кб · Перегляди: 142
Доброго дня! Є просрочки по МФО приблизно місяць. Трубку з незнайомих номерів не беру. На таке смс теж не варто реагувати?
Кого цікавить що і як вони розцінюють? Наприклад я смс і дзвінки розцінюю як посягання на моє спокійне життя

Через 2 місяці запропонують закрити за тіло+% до прострочення.

Помогите пожалуйста и подскажите как быть с этим?

Вкладення

• Screenshot_20230417_160826.webp
    Screenshot_20230417_160826.webp
    48.2 Кб · Перегляди: 137
Добрий день сьогодні прийшло повідомлення від кредит плюс.Вам відправлено офіційний лист на адресу реєстрації це пугалка чи вони попереджають про листи?

Добрий день сьогодні прийшло повідомлення від кредит плюс.Вам відправлено офіційний лист на адресу реєстрації це пугалка чи вони попереджають про листи?
Ну відправили,і що?

Не бійтеся! Офіційний лист то не страшно;)

І фсьоооо. Опишуть,заберуть, продадуть
Купе нове)Краще)
Зато безкоштовні грузчики))
Зі всього треба мати вигоду))?
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=1000]З мурашками,то до дерматолога)?[/POSTS]

Попереджають про листи. Мене попередили і через місяць прийшов лист

Назад
Угорі