OlhaM
Читач
- Дописи
- 8
- Реакції
- 4
- Бали
- 3
OlhaM не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кого цікавить що і як вони розцінюють? Наприклад я смс і дзвінки розцінюю як посягання на моє спокійне життяДоброго дня! Є просрочки по МФО приблизно місяць. Трубку з незнайомих номерів не беру. На таке смс теж не варто реагувати?
Через 2 місяці запропонують закрити за тіло+% до прострочення.Доброго дня! Є просрочки по МФО приблизно місяць. Трубку з незнайомих номерів не беру. На таке смс теж не варто реагувати?
Дозвонились до родичів, нажаль((2 дні до колекторів( злюкиДоброго вечора!) Такі привітання ще від одного банку)) як довго вони розглядають можливості?) Дякую
Як бути з чим? Щодо першого смс-перевипустіть карту. Щодо другого - наберіться терпіння і перечекайте купу дзвінківПомогите пожалуйста и подскажите как быть с этим?
Ну відправили,і що?Добрий день сьогодні прийшло повідомлення від кредит плюс.Вам відправлено офіційний лист на адресу реєстрації це пугалка чи вони попереджають про листи?
Не бійтеся! Офіційний лист то не страшноДобрий день сьогодні прийшло повідомлення від кредит плюс.Вам відправлено офіційний лист на адресу реєстрації це пугалка чи вони попереджають про листи?
І шо??ПЕПА ??, Андрей Карта, А раптом?
І фсьоооо. Опишуть,заберуть, продадутьІ шо??
ВідправляютьДобрий день сьогодні прийшло повідомлення від кредит плюс.Вам відправлено офіційний лист на адресу реєстрації це пугалка чи вони попереджають про листи?
[POSTS=1000]У мальчіка мурашки, а тиНу відправили,і що?
... а ще в нього прописка, холодильник і старе кріселко яке на сетам можуть забрати... ніякого співчуття бл.[/POSTS]Купе нове)Краще)І фсьоооо. Опишуть,заберуть, продадуть
[POSTS=1000]З мурашками,то до дерматолога)?[/POSTS]*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Жінки!Зі всього треба мати вигоду))?
[POSTS=1000]швидше до ветеринара[/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Незнаю,не зтикалась)*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***

Попереджають про листи. Мене попередили і через місяць прийшов листДобрий день сьогодні прийшло повідомлення від кредит плюс.Вам відправлено офіційний лист на адресу реєстрації це пугалка чи вони попереджають про листи?
Praemonitus, praemunitus . Тільки для чого?Попереджають про листи. Мене попередили і через місяць прийшов лист