СМС и письма, которые шлют кредиторы

Прийшло таке повідомлення від Тенго,воно ж Мілоан. Хто знає що це означає це вже дійсно готується позов до суду?
Скоро зателефонує маркетинговий відділ почне пропонувати зі списанням значної частини кредиту) то стандартне їх смс

Там комітет з одного безсмертного Панченко. Ще 2 роки тому мені ним погрожували

Доброго дня. Сьогодні отримала від Кредит7. Прошу Вас підкажіть в кого вони були,вони дійсно можуть приїхати за місцем реєстрації?
Мені від них вже третє смс таке за тиждень щей треба согласувати
Мені від них вже третє смс таке за тиждень щей треба согласувати
Треба відписати біля річки у вечері

Вам присилали такі ж повідомлення? А суд був?
Якщо до мене питання, ні суду з ними не було. Смс від шараг давно перестав читати
А що таке цей комітет? Чим вони загрожують? Ви мали з ними справу?
Не існує жодних комітетів як і юрвідділів. То залякування

Вони можуть піти на умови ніби реструктуризації чи чогось подібного?
Чи навіть немає сенсу тратити свої нерви
Цього ніхто не знає
Напишіть їм на ел. пошту, щоб не псувати нерви при розмові з ними

Вкладення

• Screenshot_20230407-164053.webp
    Screenshot_20230407-164053.webp
    81.5 Кб · Перегляди: 139
Написала,погодилися тільки манивео. Але умови...
Мені теж подібне пропонували. Казала, що не маю зараз таких грошей, просила на більший термін розбити. Вони відмовили спочатку, а десь через місяць самі запропонували розділити кредит на 6 платежів/раз у місяць

Написала,погодилися тільки манивео. Але умови...
Нахіба такі умови потрібні?
Мені теж подібне пропонували. Казала, що не маю зараз таких грошей, просила на більший термін розбити. Вони відмовили спочатку, а десь через місяць самі запропонували розділити кредит на 6 платежів/раз у місяць
З усіма забаганками?

Тіло+відсотки які були нараховані до прострочки, інше списали
А що на рахунок дзвінків той місяць поки ви чекали
А що на рахунок дзвінків той місяць поки ви чекали? Хоча це не дуже таки має вже значення при 30 мфо

А що на рахунок дзвінків той місяць поки ви чекали
Декілька разів телефонували з тими умовами, які мені не підходили. То казали, що продатуть кредит, то ще щось.. я відповідала- ну продавайте, буду новому кредитору платити, коли гроші з'являться

Декілька разів телефонували з тими умовами, які мені не підходили. То казали, що продатуть кредит, то ще щось.. я відповідала- ну продавайте, буду новому кредитору платити, коли гроші з'являться
Можливо мали справи з інвеструм ?
В мене всі три їхні шараги.. домовитися не виходить ніяк з ними,вже просто не піднімаю.. взагалі що вони собою представляють

Назад
Угорі