СМС и письма, которые шлют кредиторы

В этой теме только обсуждение смс и писем. Все остальное - в соответствующих разделах

Можливо мали справи з інвеструм ?
В мене всі три їхні шараги.. домовитися не виходить ніяк з ними,вже просто не піднімаю.. взагалі що вони собою представляють
Можливо мали справи з інвеструм ?
В мене всі три їхні шараги.. домовитися не виходить ніяк з ними,вже просто не піднімаю.. взагалі що вони собою представляють
Зекредит і банана брала до війни, тому думаю були більш лояльні. Зекредит за тіло запропонували, банана закривала пізніше, то трохи відсотків ще заплатила
Зараз майже місяць прострочка в аванскредит (але я твльки тут на форумі бачу, що це інвеструм) ніби це окрема організація??‍♀️ То поки що не намагаюсь домовитись, думаю ще рано. Один раз з ними говорила в перші дні прострочки і більше не відповідаю, дуже борзо вели себе

Matilda, В этой теме только обсуждение смс и писем. Все остальное - в соответствующих разделах

Хтось знає таку організацію?

Вкладення

• Screenshot_20230410_094502_Telegram.webp
    Screenshot_20230410_094502_Telegram.webp
    49.8 Кб · Перегляди: 189
Як завжди, ні про шо:) Справу (шо за справу?), може бути передано (а може і не бути передано). :)
Про "більше в 2,7 раза" то дуже смішно:mosking: Шо то за мамкіни комерсанти?

Взагалі хз хто такі. Колись фінкредит плюс був, але зараз виключені з реєстру фінустанов. Хоча я і про тих особливо не чув. А ще якісь "регіональні"... Може самі й видумали, вони ж усі андерсени. Як і про продаж х2,7.
Про "більше в 2,7 раза" то дуже смішно:mosking: Шо то за мамкіни комерсанти?
Я зрозумів! Це колишні математики гумор мочуть. 2,7 - це ж число e! У наступному меседжі буде вже 3,14 - пі)))

Останнє редагування:
Доброго дня , я вже не знаю як це обьяснити ...

Вкладення

• photo_2023-04-10_14-38-12.webp
    photo_2023-04-10_14-38-12.webp
    18.2 Кб · Перегляди: 163
Ну понятно цирк та і все, я вже думала їх закрити на наступному місяці , але бачу
що хотят тільки в ігри грати)))

Оце так удача, це ж треба. Піду лотерейний білет куплю)

Вкладення

• изображение_2023-04-11_140801531.webp
    изображение_2023-04-11_140801531.webp
    16 Кб · Перегляди: 182
Screenshot_2023-04-12-14-34-07-459-edit_com.google.android.apps.messaging.webp

Вже не їдуть, вже продають.
Ще комусь ці припудрені таке скидали?
Можуть продати за три місяці протермінування?

Вот же бездари тупые, даже не отредактировали шаблон :bad:
Или же микро кэш стал банком , а я про это не знал?

Вкладення

• Безымянный.webp
    Безымянный.webp
    22 Кб · Перегляди: 168
Назад
Угорі