Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Можливо мали справи з інвеструм ?
В мене всі три їхні шараги.. домовитися не виходить ніяк з ними,вже просто не піднімаю.. взагалі що вони собою представляють
Зекредит і банана брала до війни, тому думаю були більш лояльні. Зекредит за тіло запропонували, банана закривала пізніше, то трохи відсотків ще заплатилаМожливо мали справи з інвеструм ?
В мене всі три їхні шараги.. домовитися не виходить ніяк з ними,вже просто не піднімаю.. взагалі що вони собою представляють
У Вас яка прострочка?Хтось знає таку організацію?
20 днівУ Вас яка прострочка?
Як завжди, ні про шоХтось знає таку організацію?
Шо то за мамкіни комерсанти?Взагалі хз хто такі. Колись фінкредит плюс був, але зараз виключені з реєстру фінустанов. Хоча я і про тих особливо не чув. А ще якісь "регіональні"... Може самі й видумали, вони ж усі андерсени. Як і про продаж х2,7.Хтось знає таку організацію?
Я зрозумів! Це колишні математики гумор мочуть. 2,7 - це ж число e! У наступному меседжі буде вже 3,14 - пі)))Про "більше в 2,7 раза" то дуже смішноШо то за мамкіни комерсанти?
В мене вже більше 30 днів і пропонують як не реструктуризацію, то закриття за списанням відсотків. Хоча теж спочатку присилали такі грозні смс.20 днів
Так а тут нема що пояснювати...Доброго дня , я вже не знаю як це обьяснити ...
Буде норм відповісти - "згоду не підтверджую"Доброго дня , я вже не знаю як це обьяснити ...

Мені теж таке кредит 7 шле треба відписати підтверджую у вечері біля глибокої річки.Доброго дня , я вже не знаю як це обьяснити ...
Де лани широкоплі і Дніпро, і кручі...Мені теж таке кредит 7 шле треба відписати підтверджую у вечері біля глибокої річки.
Можуть![]()
Вже не їдуть, вже продають.
Ще комусь ці припудрені таке скидали?
Можуть продати за три місяці протермінування?
Не засвічуйте номер договоруВот же бездари тупые, даже не отредактировали шаблон
Или же микро кэш стал банком , а я про это не знал?