Полночь
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1371
- Реакції
- 1674
- Бали
- 423
Полночь не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та все ониТакі мілашні

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та все ониТакі мілашні
Тихенько там, не "вспугни" ...Дід, Заздри. Про мене пам'ятають
Клієнт Microcash,
Ви впевнені що не хочете вирішити питання з оплатою по кредиту MicroCash на лояльних умовах без витрат на юридичні послуги чи адвоката?
Вам загрожує накладення арешту на рахунки та інші негативні наслідки!
Отримайте максимальне списання вже сьогодні та увійдіть в новий рік без боргу !
Не втрачайте можливості! Компанія надає гарантійного листа. Після оплати Ви отримаєте довідку про закриття.
Акційна сума на закриття до 31.12.24
ВИЙДІТЬ НА ЗВЯЗОК поки є останній шанс вигідно закрити договір !
Такі мілашні
Та ну. Ці чого тільки не забороняли. Навіть "пересувати кордони України". ******, мляТа все ониНо только когда спят. Да ещё и зубами к стенке)
Ну, у меня пока что лидирует маразм с «чёрным списком banks I’d” от Авиры. И что интересно. В сообщениях — йой крутизна какая! А как полный игнор (у меня и третьих лиц-то нет) — сразу, ладно мол, спишем что-то или и вовсе за тело закрыть предлагают. А три месяца даже не прошлоТа ну. Ці чого тільки не забороняли. Навіть "пересувати кордони України". ******, мля
Логічно... то по бєспрєдєлу нєма прєдєлу?А чего боятся, если за границу все равно не выпустят, вне зависимости есть кредиты или нету.
Ого. Вони навіть пишуть щось. Мені ніколи не пишутьЯкі чемні )))![]()
Витримка і ігнорОго. Вони навіть пишуть щось. Мені ніколи не пишуть![]()
Теж таке приходить час від часуЯкі чемні )))![]()
Закриють за тіло, якщо піднажметеПрям на два номера. Больше всего обратил внимание на "особистому КАБ"
Вони скоріш за все до суду не підуть ,спочатку будуть писати такі повідомлення ,потім за тіло пропонувати якийсь період ,якщо не оплатите продадуть ,так у всякому разі в мене було.Старфин прислали такое смс. Это они уже в суд готовятся ?
Пугают. Нет у них никаких отделов, да и подают все по-тихому обычно. Мониторьте Судову владуСтарфин прислали такое смс. Это они уже в суд готовятся ?
Ага ,вже подали до суду ,якщо Ваша ласка то уважно прочитайте форум ,а цю писанину видаліть та забудьтеСтарфин прислали такое смс. Это они уже в суд готовятся ?
Никак.Подскажите как быть с такой смс от финфорс?
Ждать письмо щастья в суд?Никак.
Ладно бы скидку хорошую предлагали. Там, скажем, 50% тела
А тут - заплати 11,900 , иначе на 12,874 подадим в суд![]()
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги