Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Приехали?Мне сегодня пришло![]()
Прийшло сьогодні!!!
:__: :__: :__:![]()
Не доехали!!! Наверно бензин закончился!!!Приехали?Мне сегодня пришло

Мне такое же СМС пришлоИ я с вами)
![]()
Теперь пугают выконавчтм написали уже задрали![]()
![]()
Они с ня достали
![]()
Насмешили![]()
Це все сміхня))Пише мені подруга, що їй сьогодні прислали смс стосовно мене. З півроку тому їй також дзвонили .
Що цікаво, вона ніде не фігурує, та й ми з нею лише листуємося зі святами.
Вона теж з позицією "пішли вони на ...".
Питання в тому, чого очікувати ? По правильному повинен прийти лист з договором переуступки , інакше це все сміхня? Номер телефону я змінила.

так ми тут усі по 190 статті. нічого нового.мені і мамі шлють,що опитали родичів,сусідів,колег,стосовно моєі платоспроможності. ну і норм,хай далі шлють,мабуть вони шл*хи або шлюниПише мені подруга, що їй сьогодні прислали смс стосовно мене. З півроку тому їй також дзвонили .
Що цікаво, вона ніде не фігурує, та й ми з нею лише листуємося зі святами.
Вона теж з позицією "пішли вони на ...".
Питання в тому, чого очікувати ? По правильному повинен прийти лист з договором переуступки , інакше це все сміхня? Номер телефону я змінила.
Работать, развлекаться, спать... Переадресацию звонков на местный морг поставить. В церковь в конце концов сходить, пару свечей за упокой души того или иного коллектораса поставить, молебен заказать. Выпить чаю, съесть мягких французских булочек.Что делать?
Они могут подать? Или рубають толькоНичего, расслабиться