И как они себя ведут ?
Та як. По первам кошмарили мене і оточення. Потім продали спочатку таліону той теж всіх дістав. Таліон ще комусь продав. А ті ще комусь. Зараз я навіть не знаю хто там представляє єнотів бо вже 4 чи 5 кали. Якось так. Меньше з ними спілкуєшся, бистріше вони притихають.

А мені сьогодні прислали смс, що списують частину боргу, але сплатить треба до завтра. Ми в режимі сніжинки, на "акцію" не ведемося.

Правильно делаете. Это замануха
І я так подумала, навіть обговорювать цю тему з чоловіком після роботи не будемо. Живемо далі, не думаємо про них, життя прекрасне. Вирішувать проблеми будемо по " мере их поступления")))

Та як. По первам кошмарили мене і оточення. Потім продали спочатку таліону той теж всіх дістав. Таліон ще комусь продав. А ті ще комусь. Зараз я навіть не знаю хто там представляє єнотів бо вже 4 чи 5 кали. Якось так. Меньше з ними спілкуєшся, бистріше вони притихають.
А мне сегодня такое вот письмо прислали... Бабушка как увидела в шоке...Переглянути вкладення 62852

Прислали смс ви проігнорували сплату боргу будемо інформувати родичів за мічцем реєстрації. Що чекати переживаю просто ??
Стандартна розсилка. Приходе таке всім. Скільки просрочка?

І шо дзвонять??? З 18.08
Мені Манівео дзвонили не дуже часто. Дзвонили ще мамі, вона їм казала, Ви як кредит давали, в мене питали , нє. То чого тоді дзвоните мені. Вони мол, до Вас ніяких притензій,просто передайте інформацію. Ну таке. А потім продали Таліону, то ці вже понаходили номера рідних.

Мені Манівео дзвонили не дуже часто. Дзвонили ще мамі, вона їм казала, Ви як кредит давали, в мене питали , нє. То чого тоді дзвоните мені. Вони мол, до Вас ніяких притензій,просто передайте інформацію. Ну таке. А потім продали Таліону, то ці вже понаходили номера рідних.
Менп ще вроді непродали нікому. І у вас було гроші всім???

Непереживайте!!!І мені писали і звонили,і родичів і сусідів всіх вмішують)))І казали приїдуть,і казали шо приїжали але мене дома небуло)))))Пишуть різне і листи пишуть!!Більш нічого))потом таліону продали,і те саме)))

Назад
Угорі