Krisvit
Форумчанин
- Дописи
- 37
- Реакції
- 20
- Бали
- 1765
Krisvit не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
И как они себя ведут ?Везе вам. Я на єнотів забив вже як рік. Не парюсь.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И как они себя ведут ?Везе вам. Я на єнотів забив вже як рік. Не парюсь.
Та як. По первам кошмарили мене і оточення. Потім продали спочатку таліону той теж всіх дістав. Таліон ще комусь продав. А ті ще комусь. Зараз я навіть не знаю хто там представляє єнотів бо вже 4 чи 5 кали. Якось так. Меньше з ними спілкуєшся, бистріше вони притихають.И как они себя ведут ?
Правильно делаете. Это заманухаА мені сьогодні прислали смс, що списують частину боргу, але сплатить треба до завтра. Ми в режимі сніжинки, на "акцію" не ведемося.
Я не звонила, а оставляла письменную жалобу на урядовом сайте.Ч звонила на 1545, сказли мы таким уже не занимаемся обращайтесь в полицию
І я так подумала, навіть обговорювать цю тему з чоловіком після роботи не будемо. Живемо далі, не думаємо про них, життя прекрасне. Вирішувать проблеми будемо по " мере их поступления")))Правильно делаете. Это замануха
А мне сегодня такое вот письмо прислали... Бабушка как увидела в шоке...Переглянути вкладення 62852Та як. По первам кошмарили мене і оточення. Потім продали спочатку таліону той теж всіх дістав. Таліон ще комусь продав. А ті ще комусь. Зараз я навіть не знаю хто там представляє єнотів бо вже 4 чи 5 кали. Якось так. Меньше з ними спілкуєшся, бистріше вони притихають.
Було і таке наче.А мне сегодня такое вот письмо прислали... Бабушка как увидела в шоке...Переглянути вкладення 62852
Это пугалка или всё-таки что-то ждать от них ?Було і таке наче.
Ну чего ждать, конечно пугалкаЭто пугалка или всё-таки что-то ждать от них ?
Перше.Это пугалка или всё-таки что-то ждать от них ?
Прислали смс ви проігнорували сплату боргу будемо інформувати родичів за мічцем реєстрації. Що чекати переживаю просто ??Було і таке наче.
Стандартна розсилка. Приходе таке всім. Скільки просрочка?Прислали смс ви проігнорували сплату боргу будемо інформувати родичів за мічцем реєстрації. Що чекати переживаю просто ??
І шо дзвонять??? З 18.08Стандартна розсилка. Приходе таке всім. Скільки просрочка?
Мені Манівео дзвонили не дуже часто. Дзвонили ще мамі, вона їм казала, Ви як кредит давали, в мене питали , нє. То чого тоді дзвоните мені. Вони мол, до Вас ніяких притензій,просто передайте інформацію. Ну таке. А потім продали Таліону, то ці вже понаходили номера рідних.І шо дзвонять??? З 18.08
Менп ще вроді непродали нікому. І у вас було гроші всім???Мені Манівео дзвонили не дуже часто. Дзвонили ще мамі, вона їм казала, Ви як кредит давали, в мене питали , нє. То чого тоді дзвоните мені. Вони мол, до Вас ніяких притензій,просто передайте інформацію. Ну таке. А потім продали Таліону, то ці вже понаходили номера рідних.
Вони продадуть десь через 3 місяці. Ні, гроші всім не булоМенп ще вроді непродали нікому. І у вас було гроші всім???
А до того часу лише вам писали і дзвонили??Вони продадуть десь через 3 місяці. Ні, гроші всім не було
Ще мамі, і наче всеА до того часу лише вам писали і дзвонили??