мне уже таллион+ 4 раза повторную призначав дату, а то меня "не було вдома"

У них 5 місяців. Спочатку приходили іноді смс. Можливо, дзвонили мені, не знаю, бо блокую незнайомі номери, десь місяця три назад дзвонила мадам зранку чоловіку, що зараз до мене на роботу приїдуть. А мені писала смс( бо не відповідала на дзвінки), що зараз об'дзвонить усю школу,якщо не заплачу тіло(15000). А продали з боргом майже 28000. При тому, що їм вже виплатила 35000. Не потягла реструктуризацію.Тіло в смс пропонували майже одразу. Я їй написала, що заплатила більше, ніж треба, що якщо буде дзвонити,то звертатимуся скрізь, а ще повідомила, що колеги син чоловіка від першого шлюбу працює в СБУ і допоможе мені. Я сказала,щоб зверталися в суд, вона погодилася, сказавши, що поки буде готуватися позов, то мені до 28000 нарахують по 3% в день і в них був випадок, що чоловік виплатив 100000. Моніторила себе на Судовій владі, взагалі не бачила справ, щоб Таліон подавав. Зараз тиша, не знаю, чи дзвонять. Переживаю,звичайно, щоб напис не вклепав хтось із шараг,працюю офіційно.
Обзвонили школу?

Обзвонили школу?
Таліон - ні. Мовчать. А от від Бистрозайму одна особа представилася слідчим і дзвонила начальнику районо, той направив її до директора. Молов слідчий, що на мене написана заява і т.п. Я не велася на це все, а через два дні написали, що пропонують закрити зі списанням. Зараз знову тиша.

В мене просрочка 13 днів сьогодні закинула 500 грн, вони позвонили що будуть розмовляти з родичами.
Таліон - ні. Мовчать. А от від Бистрозайму одна особа представилася слідчим і дзвонила начальнику районо, той направив її до директора. Молов слідчий, що на мене написана заява і т.п. Я не велася на це все, а через два дні написали, що пропонують закрити зі списанням. Зараз знову тиша.
Бистрозайм через скільки добрались до роботи?
Маники задрали всех,кого и я знать не знаю , через соц.сети родителей
У меня уже аргументы заканчиваются ,чтоб родителей успокоить .Меня не трогают ,а их долбят и знакомые и сами маники
Через який час почали звонити до всіх?

В мене просрочка 13 днів сьогодні закинула 500 грн, вони позвонили що будуть розмовляти з родичами.

Бистрозайм через скільки добрались до роботи?

Через який час почали звонити до всіх?
Зачем Вы забросили 500 грн.?Не жалко?

Пришло сегодня.

Вкладення

• Screenshot_20200530-104042_Messages.webp
    Screenshot_20200530-104042_Messages.webp
    87.8 Кб · Перегляди: 122
Нет. Переживать вообще не стоит, нужно думать как решать и решать. Зарабатывать, договариваться на максимально выгодные условия, в идеале только тело.
Все эти пугалки - просто пугалки.

Чего ожидать дальше?Просрочка еще месяца нет,проценти большие каждый денб,очень хочу погасить ,но нет денег.

Ссылку на урановых рудники. Пожизненную. Соседке тоже. За то, что сильно хотите погасить кредит

Прислали смс,чого чекати?

Вкладення

• Screenshot_20200602-102709_Messages.webp
    Screenshot_20200602-102709_Messages.webp
    56.7 Кб · Перегляди: 102
Ничего не ждать. Это они удочку закинули на базу должников и ждут пока кто-то клюнет на пугалку.

Дякую!Тут читаю про все і всіх щоб не звертати увагу!А сама думаю ,а може якраз до мене і приїдуть))))

Назад
Угорі