А
В мене щось схожу було,але розсилку смс зробили по цілому будинку 152 квартири) в даному будинку я був колись прописаний років 10 тому))Потім за 3 дні всіх обзвонили і дали всі дані про мене номер телефону (тел на контракті) ,номер квартири,озвучили суму боргу і навіть номер паспорту продиктували який як 2 роки не дійсний(зробив собі ід) ,через декілька днів до мене подзвонив голова ОСББ і повідомив мене про це, я особисто приїхав до будинку де мене чекав дільничий в якого було 120 заяв на маніків від майже всіх сусідів,а також близько 42 записаних розмов.В той же момент я написав також свою заяву на них та прикріпив смс і запис розмови де калл напряму говорить що компанія манівео добереться до всіх родичів сусідів і знайомих і ось вже тоді я їм ще доплачувати буду щоб вони відстали від мене)))В ітозі всі заяви і доки зліпили в 1 справу якій вже дали хід.(Всі заяви були написані не на каллів а на директора компанії і на саму компанію)В результаті вже тиждень нечути про них,на їхню вхідну лінію не можу позвонити, каже що ви не можете здійснити цей дзвінок))На днях дзвонили з поліції сказали що вже відкрили кримінальне провадження)Сьогодні дзвонив з іншого номера до них сказали що мене не знають і ніяких договорів зміною не заключали.В ЛК зайти не можу пише неправильний логін чи пароль?
В УБКИ як?

прислали вот это чего опасатся

Вкладення

• 100688620_245208523587986_5191705445643145634_n.webp
    100688620_245208523587986_5191705445643145634_n.webp
    11 Кб · Перегляди: 200
Обзвон точно будет, избежали только единицы из сотен тысяч. Держитесь, не паникуйте. Нужно просто пережить популярность.

тоже интересно, второй месяц пошел тело 20000 скоро будут продавать наверное
А я то думала, что у меня тело 20, пролонгации на 13. Что ожидать? И интересно что талион предложит и как вести себя будет?

Манивео нашли поочередно родствеников , сегодня смс что я склоняюсь от оплаты ,мошенники значит будем идти в суд

а таліон як себе поводить? 4 дні тому продали,вчора почали мені дзвонити..
У них 5 місяців. Спочатку приходили іноді смс. Можливо, дзвонили мені, не знаю, бо блокую незнайомі номери, десь місяця три назад дзвонила мадам зранку чоловіку, що зараз до мене на роботу приїдуть. А мені писала смс( бо не відповідала на дзвінки), що зараз об'дзвонить усю школу,якщо не заплачу тіло(15000). А продали з боргом майже 28000. При тому, що їм вже виплатила 35000. Не потягла реструктуризацію.Тіло в смс пропонували майже одразу. Я їй написала, що заплатила більше, ніж треба, що якщо буде дзвонити,то звертатимуся скрізь, а ще повідомила, що колеги син чоловіка від першого шлюбу працює в СБУ і допоможе мені. Я сказала,щоб зверталися в суд, вона погодилася, сказавши, що поки буде готуватися позов, то мені до 28000 нарахують по 3% в день і в них був випадок, що чоловік виплатив 100000. Моніторила себе на Судовій владі, взагалі не бачила справ, щоб Таліон подавав. Зараз тиша, не знаю, чи дзвонять. Переживаю,звичайно, щоб напис не вклепав хтось із шараг,працюю офіційно.

Ізі. Скоро просто продадуть таліону. Перед тим обзвонять всіх кого найдуть. І все.
Меня талиону продали, но звонков не было, по-крайней мере никто нечего не говорил, только письмо от Талион пришло с образцом подачи заявления в полицию и договором прав переуступки

Назад
Угорі