Панамеро
Форумчанин
- Дописи
- 257
- Реакції
- 303
- Бали
- 3875
Панамеро не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А
В УБКИ як?В мене щось схожу було,але розсилку смс зробили по цілому будинку 152 квартири) в даному будинку я був колись прописаний років 10 тому))Потім за 3 дні всіх обзвонили і дали всі дані про мене номер телефону (тел на контракті) ,номер квартири,озвучили суму боргу і навіть номер паспорту продиктували який як 2 роки не дійсний(зробив собі ід) ,через декілька днів до мене подзвонив голова ОСББ і повідомив мене про це, я особисто приїхав до будинку де мене чекав дільничий в якого було 120 заяв на маніків від майже всіх сусідів,а також близько 42 записаних розмов.В той же момент я написав також свою заяву на них та прикріпив смс і запис розмови де калл напряму говорить що компанія манівео добереться до всіх родичів сусідів і знайомих і ось вже тоді я їм ще доплачувати буду щоб вони відстали від мене)))В ітозі всі заяви і доки зліпили в 1 справу якій вже дали хід.(Всі заяви були написані не на каллів а на директора компанії і на саму компанію)В результаті вже тиждень нечути про них,на їхню вхідну лінію не можу позвонити, каже що ви не можете здійснити цей дзвінок))На днях дзвонили з поліції сказали що вже відкрили кримінальне провадження)Сьогодні дзвонив з іншого номера до них сказали що мене не знають і ніяких договорів зміною не заключали.В ЛК зайти не можу пише неправильний логін чи пароль?