У меня еноты по 10 сообщений присылают моей маме и маме моего парня. Причем все смс касаются именно меня
Ок, насчёт своей мамы я ещё могу понять. Но, мама парня ко мне каким боком????
Странные эти еноты
Как маму парня нашли?

Манивео отправили смс

Предлагаем вам оплатить сегодня 40% от сумы борга
И остаток плати частинами
Реструктуризация остановит насчитатывая %%%
У кого было если делали то как и выгодно ли
Борг уже в полтора раза больше сумы кредита

Манивео отправили смс

Предлагаем вам оплатить сегодня 40% от сумы борга
И остаток плати частинами
Реструктуризация остановит насчитатывая %%%
У кого было если делали то как и выгодно ли
Борг уже в полтора раза больше сумы кредита
Не погоджуйтесь. Будете платити довго і нудно. З часом звернетесь до юриста, або самостійно домовитесь про списання і без проблем закриєте борг. Ви укладете новий договір, в якому вже узаконите нараховану суму боргу.

Спустя больше года предлагают на все праздники уже тело,но нет сейчас денег на тело....обойдутся!!!

Спустя больше года предлагают на все праздники уже тело,но нет сейчас денег на тело....обойдутся!!!
Да но они же могут в суд подать
Не погоджуйтесь. Будете платити довго і нудно. З часом звернетесь до юриста, або самостійно домовитесь про списання і без проблем закриєте борг. Ви укладете новий договір, в якому вже узаконите нараховану суму боргу.
Я работаю с юристом
Пишет что лутче договориться письмоводительно

А вот я и не знаю. Я даже ни один контактный номер не оставляла. Поэтому сама в раздумьях, как они на нее вышли.
В мене щось схожу було,але розсилку смс зробили по цілому будинку 152 квартири) в даному будинку я був колись прописаний років 10 тому))Потім за 3 дні всіх обзвонили і дали всі дані про мене номер телефону (тел на контракті) ,номер квартири,озвучили суму боргу і навіть номер паспорту продиктували який як 2 роки не дійсний(зробив собі ід) ,через декілька днів до мене подзвонив голова ОСББ і повідомив мене про це, я особисто приїхав до будинку де мене чекав дільничий в якого було 120 заяв на маніків від майже всіх сусідів,а також близько 42 записаних розмов.В той же момент я написав також свою заяву на них та прикріпив смс і запис розмови де калл напряму говорить що компанія манівео добереться до всіх родичів сусідів і знайомих і ось вже тоді я їм ще доплачувати буду щоб вони відстали від мене)))В ітозі всі заяви і доки зліпили в 1 справу якій вже дали хід.(Всі заяви були написані не на каллів а на директора компанії і на саму компанію)В результаті вже тиждень нечути про них,на їхню вхідну лінію не можу позвонити, каже що ви не можете здійснити цей дзвінок))На днях дзвонили з поліції сказали що вже відкрили кримінальне провадження)Сьогодні дзвонив з іншого номера до них сказали що мене не знають і ніяких договорів зміною не заключали.В ЛК зайти не можу пише неправильний логін чи пароль?

Мне сегодня прислали. Просрочка месяц (+-2-3 дня). Тело было 6100

Вкладення

• IMG_20200514_135748.webp
    IMG_20200514_135748.webp
    53.1 Кб · Перегляди: 111
маники как и швыдко гроши кредит крыссы ни на что не идут
Мне талион уже второй месяц как предлагает закрыть за тело. Даже гарантийное письмо прислали. Но денег нет. Пусть ждут.

Я работаю с юристом
Пусть подают в суд,они только пока грозятся уже как пол года,что подадут....сумма кредита 5000,и разобьют по 20% в месяц....пусть ждут от официальной зарплаты долго и нудно

Я работаю с юристом
С учетом того,что они звонят и узнают у родителей мою новую фамилию и данные(хотя и сами могут узнать)но уже как год,не могут узнать,думаю и суд будет не так скоро,да и юристы есть которые этим бедламом занимаются...так что по ним я вообще не парюсь:ahaha:

не погоджуйтесь. Так це правда. Я д*pa погодилась. Позичила гроші у знайомих на ту реструктуризацію. Все якось платила два рази в місяць і на останній платіж грошей не було. Вони перерахували і вийшло так: те що я заплатила по реструктуризації вони перерахували і тепер я знову должна тільки уже таліон+

Не завжди. Там також судовий збір, а також послуги юриста. Залежить від суми боргу
Так в позові вказується що витрати за юр послуги і судовий збір на себе бере відповідач, і після рішення суду ці кошти, поверне мфо!!!
Не завжди. Там також судовий збір, а також послуги юриста. Залежить від суми боргу
І як на мене, то краще заплатити по закону, і адвокату за його роботу, а не годувати мфо

Мне прилетело

Вкладення

• S00515-102448.webp
    S00515-102448.webp
    49 Кб · Перегляди: 34
  • S00515-102519.webp
    S00515-102519.webp
    51.5 Кб · Перегляди: 35
За минулий місяць до Нацкома було лише до 3000 х зверніть,що ви хочете,у 2 МФО відібрали ліцензію за порушення надання послуг.То Чого Ви хочете?Звернень 2600 з копійками здається.
Жах скільки людей попались на ці кредити...і це тільки ті хто написали скарги,а ще ж є ті які включили мороз..

Назад
Угорі