Предложили реструктуризацию 50% от тела,и долг что остается на 10 недель разделить,сума фиксируется.

Tarzanik, можете рассказать какие у них условия реструктуризации при теле кредита 20к? Что предлагают ?
Аха ха, пішли вони з такою реструктуризацію зразу 9к ложиш і кожні 2 неділі 3400 - на більший термін ніж 2 місяці не йшли. Зараз навіть неговорю з ними

Підкажіть,це серйозно чи чергова страшилка??

Вкладення

• Screenshot_2020-04-23-10-57-50.webp
    Screenshot_2020-04-23-10-57-50.webp
    30.6 Кб · Перегляди: 114
Моя собака ждет их
она останется голодной в таком случае)
Підкажіть,це серйозно чи чергова страшилка??
это очередной бред ))
Предложили реструктуризацию 50% от тела,и долг что остается на 10 недель разделить,сума фиксируется.
долг небось насчитали в 10 кратном размере от тела)) вы реально будете это платить?

Ого,швидко) а як поводяться? Дзвінки іншим людям?
Конечно быстро. Они поняли, что я больше платить не буду, ибо пролонгациями накормил их не слабо. Так они решили на последок ещё раз тело срубить. Никого не достали... Тфу-тфу-тфу.

Конечно быстро. Они поняли, что я больше платить не буду, ибо пролонгациями накормил их не слабо. Так они решили на последок ещё раз тело срубить. Никого не достали... Тфу-тфу-тфу.
Велике тіло?

В процесі підготовки документів до суду, буде здійснено запити за місцем роботи, та його родичів з метою інформування про заборгованність в Манівео та з'ясування фінансового стану сім'ї. Деталі 0800219393

Сегодня прислали любимые еноты)

В процесі підготовки документів до суду, буде здійснено запити за місцем роботи, та його родичів з метою інформування про заборгованність в Манівео та з'ясування фінансового стану сім'ї. Деталі 0800219393

Сегодня прислали любимые еноты)
А при чем тут семья? Вообще странные какие-то

Вона щось говорила на 4 платежі. Кожного тижня там вносити якусь суму, я сказав шо я не відмовляюсь платити кредит, але зараз не маю змоги навіть вносити вашу реструктуризації. На що вона відповіла: Я фіксую відмову від сплати боргу ?
Я казав,що я не відмовляюсь платити борг,при присьмовій гарантії збереження мого життя,а також вимагав від них надати особисті гарантії захисту,т.як,мене без маски нікуди не пускають,чому так не знаю?))) Питав чи не сталось чого?)))
А при чем тут семья? Вообще странные какие-то
Поліція,вони не мають права на збір такої інформації,вони не спеціальні органи по збору та розповсюдженню персональних данних,це стаття.Лише органи виконавчої влади мають таке право.Нагадайте їм про це.)

Я казав,що я не відмовляюсь платити борг,при присьмовій гарантії збереження мого життя,а також вимагав від них надати особисті гарантії захисту,т.як,мене без маски нікуди не пускають,чому так не знаю?))) Питав чи не сталось чого?)))
Сьогодні звонило чучело з маніка, якась шм@ра. Спочатку спокійно говорила, я сказав щоб не переживали кредит оплачу. Так після цих слів почалось.....коли ти оплатиш? ти ж бідняк і тд. Будемо звертатись до твоїх батьків/родичів/друзів щоб заплатили за тебе борг. Я в неї спитав а схуя** ви їм звоните, якшо я у вас брав кредит, а не вони. Я тільки встиг їй сказати: Якщо хочете будети послані нах** то дзвоніть сразу. І положила трубку ?

Назад
Угорі