Мені сьогодні теж таке смс було, просрочка 4дні. Що буде далі, незнаю. Але нерви здають.
4453723D-F976-4ED1-82E8-ED154B5BEE59.webp

Я всіх своїх родичів/знайомих/друзів попередив, що це шахраї. Після карантину, останеться всіх своїх на роботі попередити, бо на роботу манікі точно будуть звонити :D
Здравствуйте, а на работу близким звонили?

Tarzanik, можете рассказать какие у них условия реструктуризации при теле кредита 20к? Что предлагают ?
Вона щось говорила на 4 платежі. Кожного тижня там вносити якусь суму, я сказав шо я не відмовляюсь платити кредит, але зараз не маю змоги навіть вносити вашу реструктуризації. На що вона відповіла: Я фіксую відмову від сплати боргу ?

Я взагалі 7 пролангацій зробив, подивився то вони мені вині а не я їм.Вже 3 місяці ні копійки не плачу. За цей часн ні до кого не дзвонили крім мене. Жалію що стільки грошей відав ((
Мне тоже жалко моих 5 тысяч,выкинутых зря.Ну ничего,впредь буду умнее.Больше они от меня ни копейки не получат.

При теле 20, сразу платите минимум 10к, потом каждые 15 дней. Ещё по 4к, и то это после их обзвона всем
Tarzanik, можете рассказать какие у них условия реструктуризации при теле кредита 20к? Что предлагают ?

Подскажите в манивео просрочка неделю сначала предложили реструкт первый платёж 5500 и потом 10 тис разденили на 2 платежа, я написала с чего они берут эти суммы, ничего не ответили, на след день прислал 6500 первый платёж, я ничего не писала, прислали смс, но какая запись разговора, я с ними не общалась по телефону

Вкладення

• Screenshot_20200420-135759.webp
    Screenshot_20200420-135759.webp
    80.3 Кб · Перегляди: 149
нащо вам тарескрутизація? в мене тіло 25к, я забив на них. Реструктизація це буде новий договір у вас з процентами та штрафами. Рескрктизація це мфо дає вам новий кредит щоб погасить цей і розібють на платежі і це у вас буде зовсім новий і реальний договір підписаний з ними, воно вам потрібно ті проблеми?
Я не отвечаю, звонили родителям. Теперь пришло сообщение что готовят документы в суд. Я отправляла письмо, что не признаю договор. Не знаю что дальше будет
Це зря ви написали що не признаєте договір. В них тепер будуть докази для суда що є договір з вами. Найкращиий варіант режим сніжинки і все, у вас нема договора ви нічого не підписували нащо писать що щось не признаєте ви ж нічого не підписували а тепер самі собі яму викопали признали що є договір

Останнє редагування:
нащо вам тарескрутизація? в мене тіло 25к, я забив на них. Реструктизація це буде новий договір у вас з процентами та штрафами. Рескрктизація це мфо дає вам новий кредит щоб погасить цей і розібють на платежі і це у вас буде зовсім новий і реальний договір підписаний з ними, воно вам потрібно ті проблеми?

Це зря ви написали що не признаєте договір. В них тепер будуть докази для суда що є договір з вами. Найкращиий варіант режим сніжинки і все, у вас нема договора ви нічого не підписували нащо писать що щось не признаєте ви ж нічого не підписували а тепер самі собі яму викопали признали що є договір
Ну побачимо

Доброго всім дня! Всіх з праздником!!) Підскажіть будь ласка в кого, як було з смс Манівео, точніше після того як писали, як зразу обзванювали оточення??
У меня Маники были попротивнее других контор, даже в сравнении с е-гроши. Нашли маму, папиного директора и строчили им смс, чтобы я вышла на связь, мошенница такая) так же, из всех контор, которые у меня есть, только маники нашли адрес съёмной квартиры, который нигде не был указан, только в больнице, где я обслуживаюсь. Так что понятно, откуда слив инфы ??‍♀️ Сейчас по ним почти 4 мес просрочки, так как симку поменяла - не знаю, как обстоят дела) но родных и окружение больше не трогают) видимо, продали каллам

У меня Маники были попротивнее других контор, даже в сравнении с е-гроши. Нашли маму, папиного директора и строчили им смс, чтобы я вышла на связь, мошенница такая) так же, из всех контор, которые у меня есть, только маники нашли адрес съёмной квартиры, который нигде не был указан, только в больнице, где я обслуживаюсь. Так что понятно, откуда слив инфы ??‍♀️ Сейчас по ним почти 4 мес просрочки, так как симку поменяла - не знаю, как обстоят дела) но родных и окружение больше не трогают) видимо, продали каллам

Через сколько нашли окружение?)

Назад
Угорі