Особисто в моєму випадку на диво було все тихо і пристойно . Звонили кілька разів мені і тихенько через місяць два злили Таліону. А ті взагалі лиш пару листів прислали і любовні смс щомісяця пишуть
Пока аналогична ситуация! Предлагали из-за карантина скидку. то рассилка. как и у всех в тот же день

А у меня манивео подозрительно тихие. Уже больше недели ни одного звонка, только смс каждое утро что они то дело передают куда-то, то в полицию пишут, то сегодня решили что приедут ко мне.

А у меня манивео подозрительно тихие. Уже больше недели ни одного звонка, только смс каждое утро что они то дело передают куда-то, то в полицию пишут, то сегодня решили что приедут ко мне.
Потом напишут что продадут каллами,потом оплатите 40К на следующий день оплатите срочно 25К грн и тишина
Запрет всех неизвестных и скрытых номеров очень помогает жить в наших не простых условиях правового государства для "уважаемых" людей :p

тоже так само як і у вас) яка у вас проссрочка і тіло?? До родичів звонили?)

Доброго всім дня! Всіх з праздником!!) Підскажіть будь ласка в кого, як було з смс Манівео, точніше після того як писали, як зразу обзванювали оточення??
Да як було? Зразу бомлять, якщо і йдуть на рестуктуризацію, то на всю суму плюс усі пені і підвищені відсотки! У мене з 20 тич. під 1 відсоток, за 2 тижні 31тис. І це при карантині! Ігнор! Батьків і контактних попередити терміново! Так жити спокійніше і звичайно цей чудо сайт!!! Тільки читайте багато і все, що Вас цікавить, на першу інформацію зразу не реагуйте, треба читати, читати і читати, вихід прийде від інформації. Чим її більше, тим краще для Вас! У всіх ситуації різні.

Манівео кожного ранку шлють смс що будуть торбувати родичів і т, д!!

Вкладення

• Screenshot_20200421-102318.webp
    Screenshot_20200421-102318.webp
    75.9 Кб · Перегляди: 122
Мені зранку прислали,а потім мама подзвонила і скинула смс їхню(я додам). То я мамі пояснила. Вона їх гарно послала і вони їй у у вайбері писали,то видалили переписку. Якби не форум то з розуму зійшла б ... Так боялася цього дзвінка мамі і так її переконала

Вкладення

• img_1587463975218.webp
    img_1587463975218.webp
    110.3 Кб · Перегляди: 118
  • img_1587490278357.webp
    img_1587490278357.webp
    87.8 Кб · Перегляди: 112
Манівео кожного ранку шлють смс що будуть торбувати родичів і т, д!!
Мне тоже шлют, и не только манивео, а некоторые даже пишут, что мои соседи уже подтвердили мою платежеспособность

Будут звонить родственникам и знакомым, которых найдут. Лучше сразу всех предупредить. Письма будут. Угрозы выездов. А потом продадут своим же выродкам - Талиону. Бояться не надо. Читайте форум, законы и все будет хорошо!

Мені зранку прислали,а потім мама подзвонила і скинула смс їхню(я додам). То я мамі пояснила. Вона їх гарно послала і вони їй у у вайбері писали,то видалили переписку. Якби не форум то з розуму зійшла б ... Так боялася цього дзвінка мамі і так її переконала
А яка проссрочка у Вам?
Мне сегодня тоже такое пришло
А у Вас яка проссрочка?

Завжди звонять коли я на кухні, в магазин виходжу... Вот сьогодні не підняв трубку і відразу смс прислали про відмову ?
Сьогодні прислали )

Вкладення

• 12.webp
    12.webp
    51.5 Кб · Перегляди: 67
  • 12.webp
    12.webp
    59.1 Кб · Перегляди: 50
Останнє редагування:
Я им из тела 20к оплатила 5к,а они снова насчитали бешеные проценты и мои 5к коту под хвост.Получается накормила я их и всё.И мне также не хотят предоставить документ о моих частичных оплатах на 5к.Ну ниче.Больше они от меня ни копейки не получат
А я от печальний л0х, 20к тіло а проплат зробила на 15к якщо не більше, а до сплати більше 30к прострочка з початку квітня. У маніки, кредит 7, і кредит +. Інші мої друзі з середини березня 4 шаражки. Всіх скільки годувала, що страшно. Могла б вже нормальну машину взяти ?

А я от печальний л0х, 20к тіло а проплат зробила на 15к якщо не більше, а до сплати більше 30к прострочка з початку квітня. У маніки, кредит 7, і кредит +. Інші мої друзі з середини березня 4 шаражки. Всіх скільки годувала, що страшно. Могла б вже нормальну машину взяти ?
А я квартиру вже узяла, якщо б раніше на цей форум попала і 2019 не закрила в борг від фізособи теж під відсотки усі 22 шараги! А там пролонгацій було на два тіла!!!! Дякую форуму і вам усім, що цього разу зупинилась вчасно, хоча не дуже вчасно, але все ж таки!

Второй день подряд предлогают за тело.

В каком смысле ? все стандартно - прозвонили, поугрожали , потом смс о напоминании долга, смс угрозы, потом, что приедут, потом что приехали , а меня не было - продали
и не переживайте за них, пусть идут к черту, отдыхайте и отмечайте светлый праздник
Ко мне сегодня должны приехать

Назад
Угорі