Навряд що вонирозраховують? Думають,що після того як вони так пдуркують, їм хтось заплатить? Наївні.

Стараюсь
Как бы это печально не было, но если взглянуть за пределы форума, то от подобных смс и звонков многие бегут платить

Как бы это печально не было, но если взглянуть за пределы форума, то от подобных смс и звонков многие бегут платить
А мне ещё предлагают онлайн кредиты. Но я стойкая, не ведусь. А то это какая то зависимость. Взял там, положил туда. И тут опа, пришёл пипец
Уже начали звонить родственникам

Останнє редагування:
Доброго всім дня! Всіх з праздником!!) Підскажіть будь ласка в кого, як було з смс Манівео, точніше після того як писали, як зразу обзванювали оточення??

Доброго всім дня! Всіх з праздником!!) Підскажіть будь ласка в кого, як було з смс Манівео, точніше після того як писали, як зразу обзванювали оточення??
Пока из тех смс что они мне слали ничего не было, в том числе и звонков

В каком смысле ? все стандартно - прозвонили, поугрожали , потом смс о напоминании долга, смс угрозы, потом, что приедут, потом что приехали , а меня не было - продали
и не переживайте за них, пусть идут к черту, отдыхайте и отмечайте светлый праздник

Предупредили что будет обзвон после того как обзвонили... Ну и смс теперь шлют тем кого обзванивали

На 1 день просрочки позвонили, сказали шо нашим клієнтам вони ідуть на зустріч запропонували реструктуризацію. Але все рівно, сказала шо я мол відмовляюсь від спалати боргу. На 2 день просрочки, смс прислали.
Далі після свят, думаю почнуться дзвінки, погрози і тд

Вкладення

• photo_2020-04-19_10-15-26.webp
    photo_2020-04-19_10-15-26.webp
    63.1 Кб · Перегляди: 287
Tarzanik, В мене так само, тільки сьогодні вже прислали смс,будуть звертатись в поліцію.Останній тиждень я навіть телефон не підіймаю коли вони дзвонять.

Tarzanik, В мене так само, тільки сьогодні вже прислали смс,будуть звертатись в поліцію.Останній тиждень я навіть телефон не підіймаю коли вони дзвонять.
Я всіх своїх родичів/знайомих/друзів попередив, що це шахраї. Після карантину, останеться всіх своїх на роботі попередити, бо на роботу манікі точно будуть звонити :D

И правильно делаете.Нефиг слушать их бредни

И правильно делаете.Нефиг слушать их бредни
В іншому розділі я вже описувала про звонілок із Дінеро,коли я дала запитання а надішліть мені оригінал з печаткою договір позики, квитанції про часткову оплату та пролонгації,на що я почула у відповідь це повинен юрист подати запит до їхнього юридичного відділу.Та виходить що ми не маємо права особисто до своїх платежів в оригіналі?Я ж говорю,щось тут не чисто.?????

В іншому розділі я вже описувала про звонілок із Дінеро,коли я дала запитання а надішліть мені оригінал з печаткою договір позики, квитанції про часткову оплату та пролонгації,на що я почула у відповідь це повинен юрист подати запит до їхнього юридичного відділу.Та виходить що ми не маємо права особисто до своїх платежів в оригіналі?Я ж говорю,щось тут не чисто.?????
Получается,что они частичные оплаты не засчитывают я так понимаю?!Ну тогда тем более пошли они лесом

Получается,что они частичные оплаты не засчитывают я так понимаю?!Ну тогда тем более пошли они лесом
На той момент зараховували,але коли у них я запитала документ на підтвердження платежів,я зрозуміла мені паперів не нададуть.Ще трішки потерплю,та й буду починати звертатись до юриста,далі побачимо які насправді справи.

Особисто в моєму випадку на диво було все тихо і пристойно . Звонили кілька разів мені і тихенько через місяць два злили Таліону. А ті взагалі лиш пару листів прислали і любовні смс щомісяця пишуть

На той момент зараховували,але коли у них я запитала документ на підтвердження платежів,я зрозуміла мені паперів не нададуть.Ще трішки потерплю,та й буду починати звертатись до юриста,далі побачимо які насправді справи.
Я им из тела 20к оплатила 5к,а они снова насчитали бешеные проценты и мои 5к коту под хвост.Получается накормила я их и всё.И мне также не хотят предоставить документ о моих частичных оплатах на 5к.Ну ниче.Больше они от меня ни копейки не получат

Я им из тела 20к оплатила 5к,а они снова насчитали бешеные проценты и мои 5к коту под хвост.Получается накормила я их и всё.И мне также не хотят предоставить документ о моих частичных оплатах на 5к.Ну ниче.Больше они от меня ни копейки не получат
Я взагалі 7 пролангацій зробив, подивився то вони мені вині а не я їм.Вже 3 місяці ні копійки не плачу. За цей часн ні до кого не дзвонили крім мене. Жалію що стільки грошей відав ((

Tarzanik, можете рассказать какие у них условия реструктуризации при теле кредита 20к? Что предлагают ?

Мені сьогодні теж таке смс було, просрочка 4дні. Що буде далі, незнаю. Але нерви здають.

Назад
Угорі