Ви не відповідаєте на телефонні дзвінки, тому що навмисно ухиляєтесь від сплати боргу, ми вимушені надалі домовлятись з родичами. Чи зателефонуєте самостійно? 0800219393
Ні колись такого не писали

Мені присилали і таку, і подібні, і після смс почали обдзвон родичів і знайомих, дзвонили одній дівчині, з якою я раз в житті бачилась сто років тому, лише у фб спілкуюсь і по телефону, сторінку приховала, але толку... Може і з тел.книги її знайшли.
І ще чомусь казали, що вона моя співробітниця ?
І ще деяким чужим , все як на духу виклали про мене.
І що дивно, описали мою зовнішність, хоча фото на аватарці лише обличчя. Я їх не боюсь, але бабусям дзвонили і з таким типу, ми знаєм про неї все (описали мене, всі персональні дані), вона від нас не сховається. Тепер не знаю як рідним пояснити ,бо я то спокійно сплю, а вони вже на заспокійливих.
Дзвонили бабці яка мені по третьому коліні, та в шоці, каже заяву на мене напише, як я посміла її зробити поручителем ? От як старим людям пояснити реалії ??

Ви не відповідаєте на телефонні дзвінки, тому що навмисно ухиляєтесь від сплати боргу, ми вимушені надалі домовлятись з родичами. Чи зателефонуєте самостійно? 0800219393
Коли мені така смс прийшла, я сама передзвонила з свого ж іншого номера. Представилась своєю мамою, розпитала все про борг, сказала що моя дочка, тобто я не має можливості оплачувати відсотки, оскільки те що брала віддала, то вони до цього часу, вже і Таліон присилає повідомлення на той номер

А мне смешно.... Если мне угрожают я адекватно реагирую на это... Почему все боятся каких то звонков, которые кто то кому-то делает...
Чому Ви напали на людину? Я теж можу сказати "всім", чи маю назвати поіменно кому саме? Це образно сказано.
Люди по різному сприймають дзвінки, і коли оточення,якому дзвонили, починає давити, то людина перебуває в розгубленому стані.
Я рада, що Вам весело і у Вас гарні друзі, але у всіх по різному.
Треба підтримувати один одного!
Возможно.Радует ,что меня окружают адекватные люди.?

То
Чому Ви напали на людину? Я теж можу сказати "всім", чи маю назвати поіменно кому саме? Це образно сказано.
Люди по різному сприймають дзвінки, і коли оточення,якому дзвонили, починає давити, то людина перебуває в розгубленому стані.
Товарищ Полина, никто ни на кого не нападал, я поддерживаю как считаю нужным, кому эти сопли, слезы нужны? Всем позвонили... Ааа, я умираю....от чего Вы умираете, от звонков кого то кому то? Кто Впм здесь поможет? Кто поддержит, здесь точно такие же люди, только те звонят с угрозами, а здесь никто не угрожает, но Вы все равно никого не видите... И только Вы Сами все в своей голове или накручиваете себя или успокаиваете, никто Вам не поможет кроме Вас самих... А нытики уже задрали..... Мне плохо.. Сосед которого я даже не знаю как зовут.. Пришёл ко мне и... Аааа., та перееби ты того соседа сковородкой и нах*р пошли, кто он тебе такой, нет же надо плакать сутки неизвестно от чего... Тьфу, проблема вообще не стоит того.... (извините за мой французский)

А як ще можна пiдтримати?Ну добре,я буду тримати кулачки.Чи мантру якусь почитати щоб не дзвонили?I що значить "давити" починають?Менi здаеться,що якраз тут i потрiбно показати що цi дзвiнки нiчого не вартi.Адекватна людина не буде на них реагувати.А якщо троюрiдна тiтка ,яка в своiй сiм'i ладу навести не може,чи сусiдка,яку не задовiльняе чоловiк, вирiшили пiдвищити свою самооцiнку за рахунок ваших проблем,то потрiбно не соромитись давати iм гiдну вiдсiч.

Len4ik, Древний,
Я ні з ким не маю наміру сваритись, але просто хотіла зауважити, що люди по різному сприймають життя і особливо вразливим неприємно, коли їх вважають слабкими, навіть якщо це так і є. Просто або утримуйтеся від коментарів, або допоможіть людині добрим словом...
Не всі такі сміливі і рішучі))

Len4ik, Древний,
Я ні з ким не маю наміру сваритись, але просто хотіла зауважити, що люди по різному сприймають життя і особливо вразливим неприємно, коли їх вважають слабкими, навіть якщо це так і є. Просто або утримуйтеся від коментарів, або допоможіть людині добрим словом...
Не всі такі сміливі і рішучі))
Залиште своi зауваження при собi, в такому випадку. Якщо Вас натдо травмують моi коментарi,проходьте повз.I так утримуюсь як можу.

Назад
Угорі