Len4ik
✩ Premium ✩
- Дописи
- 6642
- Реакції
- 12500
- Бали
- 3630
Len4ik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Странно....Прям всем?родственникам и соседям
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Странно....Прям всем?родственникам и соседям
Ні колись такого не писалиВи не відповідаєте на телефонні дзвінки, тому що навмисно ухиляєтесь від сплати боргу, ми вимушені надалі домовлятись з родичами. Чи зателефонуєте самостійно? 0800219393
Та щоб вони мовчали все життяНу не знаю, у меня Маники молчали, потом Талион молчал,сейчас ЭАПБ тоже молчит!
тем, у кого есть карты в привате. насчет соседей всем или нет не знаю, но многимСтранно....Прям всем?
Понятно.Значит у моих родичей и соседей нету карт приватбанка.тем, у кого есть карты в привате. насчет соседей всем или нет не знаю, но многим
"Значит" это действительно нет и никогда не было?) У вас об этом не будут спрашиватьПонятно.Значит у моих родичей и соседей нету карт приватбанка.
? О чем не будут спрашивать?)"Значит" это действительно нет и никогда не было?) У вас об этом не будут спрашивать
Коли мені така смс прийшла, я сама передзвонила з свого ж іншого номера. Представилась своєю мамою, розпитала все про борг, сказала що моя дочка, тобто я не має можливості оплачувати відсотки, оскільки те що брала віддала, то вони до цього часу, вже і Таліон присилає повідомлення на той номерВи не відповідаєте на телефонні дзвінки, тому що навмисно ухиляєтесь від сплати боргу, ми вимушені надалі домовлятись з родичами. Чи зателефонуєте самостійно? 0800219393
Скорей всего просто вам не говорят, не все люди бахнутыеПонятно.Значит у моих родичей и соседей нету карт приватбанка.
Мне например про ВАС никто не звонил, а Вы говорите всем кому только можно....везде обман.....Приходило, подзвонили до всіх кому тільки можна
Мені не смішно...та колега даже угрожала меніМне например про ВАС никто не звонил, а Вы говорите всем кому только можно....везде обман.....
Возможно.Радует ,что меня окружают адекватные люди.?Скорей всего просто вам не говорят, не все люди бахнутые
А мне смешно.... Если мне угрожают я адекватно реагирую на это... Почему все боятся каких то звонков, которые кто то кому-то делает...Мені не смішно...та колега даже угрожала мені
Чому Ви напали на людину? Я теж можу сказати "всім", чи маю назвати поіменно кому саме? Це образно сказано.А мне смешно.... Если мне угрожают я адекватно реагирую на это... Почему все боятся каких то звонков, которые кто то кому-то делает...
Возможно.Радует ,что меня окружают адекватные люди.?
Товарищ Полина, никто ни на кого не нападал, я поддерживаю как считаю нужным, кому эти сопли, слезы нужны? Всем позвонили... Ааа, я умираю....от чего Вы умираете, от звонков кого то кому то? Кто Впм здесь поможет? Кто поддержит, здесь точно такие же люди, только те звонят с угрозами, а здесь никто не угрожает, но Вы все равно никого не видите... И только Вы Сами все в своей голове или накручиваете себя или успокаиваете, никто Вам не поможет кроме Вас самих... А нытики уже задрали..... Мне плохо.. Сосед которого я даже не знаю как зовут.. Пришёл ко мне и... Аааа., та перееби ты того соседа сковородкой и нах*р пошли, кто он тебе такой, нет же надо плакать сутки неизвестно от чего... Тьфу, проблема вообще не стоит того.... (извините за мой французский)Чому Ви напали на людину? Я теж можу сказати "всім", чи маю назвати поіменно кому саме? Це образно сказано.
Люди по різному сприймають дзвінки, і коли оточення,якому дзвонили, починає давити, то людина перебуває в розгубленому стані.
Я рада, що Вам весело і у Вас гарні друзі, але у всіх по різному.
Треба підтримувати один одного!
А як ще можна пiдтримати?Ну добре,я буду тримати кулачки.Чи мантру якусь почитати щоб не дзвонили?I що значить "давити" починають?Менi здаеться,що якраз тут i потрiбно показати що цi дзвiнки нiчого не вартi.Адекватна людина не буде на них реагувати.А якщо троюрiдна тiтка ,яка в своiй сiм'i ладу навести не може,чи сусiдка,яку не задовiльняе чоловiк, вирiшили пiдвищити свою самооцiнку за рахунок ваших проблем,то потрiбно не соромитись давати iм гiдну вiдсiч.Чому Ви напали на людину? Я теж можу сказати "всім", чи маю назвати поіменно кому саме? Це образно сказано.
Люди по різному сприймають дзвінки, і коли оточення,якому дзвонили, починає давити, то людина перебуває в розгубленому стані.
Я рада, що Вам весело і у Вас гарні друзі, але у всіх по різному.
Треба підтримувати один одного!
Залиште своi зауваження при собi, в такому випадку. Якщо Вас натдо травмують моi коментарi,проходьте повз.I так утримуюсь як можу.Len4ik, Древний,
Я ні з ким не маю наміру сваритись, але просто хотіла зауважити, що люди по різному сприймають життя і особливо вразливим неприємно, коли їх вважають слабкими, навіть якщо це так і є. Просто або утримуйтеся від коментарів, або допоможіть людині добрим словом...
Не всі такі сміливі і рішучі))