Идейный
Форумчанин
- Дописи
- 224
- Реакції
- 233
- Бали
- 343
Идейный не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А в лк сумма изменилась?кредит погашен?
К ЛК нет доступа после продажи калам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А в лк сумма изменилась?кредит погашен?
К ЛК нет доступа после продажи калам
Ничего не делать,они ни куда не обращаются!!!А якщо написали що звернуться в поліцію шо робити тоді
Продадут колекторам, больше всего Таліону. Какой суд? Они всем такие смс шлют. Сколько просрочка?
[/QUOT з першого серпня
Тільки шо надійшло,тепер продадуть чи чекати на суд?
Еще с месяц они вам повисилают смс. А потом продадут. Мне два месяца звонили писали , а через 2.5 Талиону продали. И нифига не списали . С тела 6000 бодьше 22000 насчитали и с етой сумой Талиону продали.Post automatically merged:
З першого серпня
И я уТаллиона. Тіло 6200 .У ЛК більше 22000. Просрочка 3 місяці. Тіло переплатила пролонгаціями.З 10к нарахували майже 40к і через 3 місяці скинули таліону.
Ті надіслали лист з "правом переуступки", звісно без договорів чи печаток.
Час від часу дзвонять.Смс нема, листів також.
На судовій все чисто.Що і не дивно, бо тіло покрито пролохаціями на 75-80%.
В загальному : єноти (як той скунс) - посмерділи і сдриснули з поля зору.Принаймі поки що.
ПиЗи : просрочка 4,5міс.
Нiхто не може передбачити як вони себе поведуть.Мене через майже 4 мiсяцi подали до суду.Для мене це стало повною несподiванкою.Оплат не було.Тільки шо надійшло,тепер продадуть чи чекати на суд?
И что суд??Нiхто не може передбачити як вони себе поведуть.Мене через майже 4 мiсяцi подали до суду.Для мене це стало повною несподiванкою.Оплат не було.
Отсутствует значит переуступили право требования факторинговой компании.Скорее всего Талион+.А мне сегодня пришло с Нацкома письмо о том что в манивео договор на сегодняшний момент отсутствует, что ето значит?
Як вони мені всі надоііли,сьогодні тим більше як показились визванюють ,і ше сьогодні мені сказали шо звонили в селищну раду дибілоііди тільки не знаю яка шняга звонилаОтсутствует значит переуступили право требования факторинговой компании.Скорее всего Талион+.
Как Талион себя ведёт , часто родственикам названивает??Еще с месяц они вам повисилают смс. А потом продадут. Мне два месяца звонили писали , а через 2.5 Талиону продали. И нифига не списали . С тела 6000 бодьше 22000 насчитали и с етой сумой Талиону продали.
Ясно мне тоже ещё письмо о переступке не пришло, а уже названивают и мне и матери, так и нагло общаются . Так что я решил их тупо игнорировать полностью !ВасилийВарис, мне еще письмо даже о переуступке не пришло. Пока нет.Пока токо смс.