Танюня, а может розводят вас , что звонили в сельсовет. Из сельсовета вам не звонили.
Post automatically merged:

Манивео кстати любит в сельсовет звонить.
Це знайомі передали що якісь звонили жалітись іім шо всюди ііх послали і т.д,а не фіг було би кувати))

вот пришел ответ от Нацком и что это значит???

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, отримала Ваше звернення вх. від 23.08.2019 № 13906 та в межах компетенції повідомляє. Відповідно до частини сьомої статті 5 Закону України «Про звернення громадян» (далі – Закон) у зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати. Згідно з частиною восьмою статті 5 Закону звернення, оформлене без дотримання цих вимог, повертається заявнику з відповідними роз’ясненнями. У зв’язку з тим, що надіслане Вами звернення не відповідає зазначеним вимогам, Нацкомфінпослуг повертає його як таке, що оформлене без дотримання вимог частини сьомої статті 5 Закону.
Додаток: на 1 арк. у 1 прим.
З повагою Керівник апарату

у меня тело 11650 а сейчас 25000 звонки и смс я послала их подальше!пусть подадут в суд!!!!!!!еще звонили мои родственники они не имеет права так делать !!!!уpoды!!!прости за МАТ!
Они не имеют порава, но это единственнфй рабочий метод хоть как-то повлиять... И управы нет на них никакой ща это...

Ви порушили домовленість щодо оплати кредиту, зафіксовану у записі розмови. Ми вимушені залучити Ваших родичів та знайомих до повернення Вашого боргу. Або закрийте свій борг у розмірі 10995,96 грн сьогодні самостійно. Мне такое прислали

А как с ними вопрос решается?они соглашаются на тело?или все таки суд,или продажа коллекторам?
У всех по разному, кого то отдают Талиону, на кого в суд подают. Наверно зависит от тело кредита. Знаю, что часто реструктуризацию предлагают.
У меня почти месяц просрочка, насчитали с 6000 15 с копейками, молчат пока.

Ви порушили домовленість щодо оплати кредиту, зафіксовану у записі розмови. Ми вимушені залучити Ваших родичів та знайомих до повернення Вашого боргу. Або закрийте свій борг у розмірі 10995,96 грн сьогодні самостійно. Мне такое прислали
И мне сегодня такое пришло

Меня Манивео о продали Талион+. Сегодня на почту от них пришло письмо от них. Подскажите, чз какое время они могут предложить тело?
Долг мужа продали Талио
У всех по разному, кого то отдают Талиону, на кого в суд подают. Наверно зависит от тело кредита. Знаю, что часто реструктуризацию предлагают.
У мужа с тела кредита в 8000,из за пониженной ставки насчитали после 3 дней просрочки 56000!!! Все это было насчитал, за все время пониженной ставки, а пролонгация по долгу шла больше года. В самом начале предлагали даже перекрыть, т.е.заплатить 15000 и снова взять у них же 15000, условия, как для постоянного клиента. Но так как было решение не залазить дальше в кабак, через 2 месяца отдали Талионам с суммой 68 000.

У меня так же примерно с суммой..нацком ответил что все у них в порядке

Дата відвідування призначена. Рекомендуємо знаходитись за адресою, або Moneyveo ініціює заяву в поліцію для розслідування наявності складу злочину, ст.190-192 КК України. Деталі візиту за номером 0800219393

У вас долг большой? Мне предлагали закрытие одним платежем 4000но у меня нет сейчас этой суммы.
У меня тепло 5000, уже насчитали 11000, просрочка около месяца. Я два раза делала пролонгации по 2500, по этому считаю что я им ничего не должна.

А мені сьогодні прийшло таке: "Документи за вашим договором передані до претензійно-позовного відділу компанії Moneyveo. Протягом тижня розглядатиметься ваша справа на наявність складу злочину".......Комусь таке приходило?? Бо таке смс я отримую вперше(

А мені сьогодні прийшло таке: "Документи за вашим договором передані до претензійно-позовного відділу компанії Moneyveo. Протягом тижня розглядатиметься ваша справа на наявність складу злочину".......Комусь таке приходило?? Бо таке смс я отримую вперше(
ну можете целую неделю переживать, что там претензійно-позовний відділ компанії Moneyveo в особе какого-то очередного додика будет решать. а можете - просто забить. второй вариант лучше и вам дешевле обойдется.

ну можете целую неделю переживать, что там претензійно-позовний відділ компанії Moneyveo в особе какого-то очередного додика будет решать. а можете - просто забить. второй вариант лучше и вам дешевле обойдется.
У мене у них не звичайний кредит, тото не такий як у інших мфо.....там сума розбита на платежі, які я повинна робити кожні 2 тижні. три платежі я зробила. Дальше почалися проблеми з грошимма і зі всіма тими мфо і більше не могла робити. зараз хочу їх закрити само першими. сказала що оплачу половину в серпні, а половину у верисні. там проценти не капають кожного дня. Так вони не стали чекати, а обдзвонили всіх кого можна. Мого тата якому 60 років почали залякувати податковою, о у нього свій магазин. то я після цих їх витівок вирішила плюнути на них, хай тепер чекають коли матиму лишні гроші щоб оплатити. Тепер дзвонять 1 раз на три дня. Я не беру, то вони смс шлють. Нині таке)) думаю може вже в суд подають)

Nikki kusja, как ведут себя? У меня смс, письмо, + договор( типа). Какая-то ксерокопия, мелким шрифтом ...

Назад
Угорі