А якщо написали що звернуться в поліцію шо робити тоді

Тільки шо надійшло,тепер продадуть чи чекати на суд?

Вкладення

• image.webp
    image.webp
    41.3 Кб · Перегляди: 101
Продадут колекторам, больше всего Таліону. Какой суд? Они всем такие смс шлют. Сколько просрочка?

Продадут колекторам, больше всего Таліону. Какой суд? Они всем такие смс шлют. Сколько просрочка?
[/QUOT з першого серпня
Post automatically merged:

З першого серпня

З першого серпня
Еще с месяц они вам повисилают смс. А потом продадут. Мне два месяца звонили писали , а через 2.5 Талиону продали. И нифига не списали . С тела 6000 бодьше 22000 насчитали и с етой сумой Талиону продали.

у меня тело 11650 а сейчас 25000 звонки и смс я послала их подальше!пусть подадут в суд!!!!!!!еще звонили мои родственники они не имеет права так делать !!!!уpoды!!!прости за МАТ!

З 10к нарахували майже 40к і через 3 місяці скинули таліону.
Ті надіслали лист з "правом переуступки", звісно без договорів чи печаток.
Час від часу дзвонять.Смс нема, листів також.
На судовій все чисто.Що і не дивно, бо тіло покрито пролохаціями на 75-80%.
В загальному : єноти (як той скунс) - посмерділи і сдриснули з поля зору.Принаймі поки що.
ПиЗи : просрочка 4,5міс.

З 10к нарахували майже 40к і через 3 місяці скинули таліону.
Ті надіслали лист з "правом переуступки", звісно без договорів чи печаток.
Час від часу дзвонять.Смс нема, листів також.
На судовій все чисто.Що і не дивно, бо тіло покрито пролохаціями на 75-80%.
В загальному : єноти (як той скунс) - посмерділи і сдриснули з поля зору.Принаймі поки що.
ПиЗи : просрочка 4,5міс.
И я уТаллиона. Тіло 6200 .У ЛК більше 22000. Просрочка 3 місяці. Тіло переплатила пролонгаціями.

А мне сегодня пришло с Нацкома письмо о том что в манивео договор на сегодняшний момент отсутствует, что ето значит?

Нiхто не може передбачити як вони себе поведуть.Мене через майже 4 мiсяцi подали до суду.Для мене це стало повною несподiванкою.Оплат не було.

Ни куда не продадут....только грозятся...хотя Талион обещал подать(типо не только на меня собираются) пока ждем)))))

Нiхто не може передбачити як вони себе поведуть.Мене через майже 4 мiсяцi подали до суду.Для мене це стало повною несподiванкою.Оплат не було.
И что суд??

А мне сегодня пришло с Нацкома письмо о том что в манивео договор на сегодняшний момент отсутствует, что ето значит?
Отсутствует значит переуступили право требования факторинговой компании.Скорее всего Талион+.

Отсутствует значит переуступили право требования факторинговой компании.Скорее всего Талион+.
Як вони мені всі надоііли,сьогодні тим більше як показились визванюють ,і ше сьогодні мені сказали шо звонили в селищну раду дибілоііди тільки не знаю яка шняга звонила

Танюня, а может розводят вас , что звонили в сельсовет. Из сельсовета вам не звонили.

Танюня, а может розводят вас , что звонили в сельсовет. Из сельсовета вам не звонили.
Манивео кстати любит в сельсовет звонить.

Останнє редагування:
Еще с месяц они вам повисилают смс. А потом продадут. Мне два месяца звонили писали , а через 2.5 Талиону продали. И нифига не списали . С тела 6000 бодьше 22000 насчитали и с етой сумой Талиону продали.
Как Талион себя ведёт , часто родственикам названивает??

ВасилийВарис, мне еще письмо даже о переуступке не пришло. Пока нет.Пока токо смс.
Ясно мне тоже ещё письмо о переступке не пришло, а уже названивают и мне и матери, так и нагло общаются . Так что я решил их тупо игнорировать полностью !

Назад
Угорі