Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
  • Подобається
Реакції: LeTa
Сегодня кредит+ прислали смс что продают, что дальше ждать кому продают? пopнo коллажи делают после продажи?

цю лякалку робот кидае в автоматі

Судова тяганина ганьба для цих конторок , і тих хто там працює знаючи що вони роблять з людьми .

У меня просрочка по МФО с 10.04. первую неделю вообще с ума сходила, не ела, спать не могла. Потом зарегалась на форуме, узнала о режиме ❄. Поставила антиспам, удалила соцсети и не отвечаю на звонки. Пусть делают, что хотят. Тем более, что кредит+ я выплатила пролонгациями больше, чем брала. Если им этого мало, то милости просим в суд.
2 місяця прострочка в кредит+. Жінці брата прийшла погроза з колажами,типу я ЇЇ чоловік і вона збирае гроші мені на лікувалку банана. тих варто остерігатись. але я принципово платити не буду!!!
И что вам присылали? Интересно, к чему готовиться дальше)
до сивої голови та гіморою
Вы тоже их игнорите?

Я вот просто их игнорю и всё.А толку с ними общаться
я зними спілкуюсь в свое задоволення, а вони зляться і перестали дзвонити контрацептиви. а мені сумно на карантині.
Никак не реагировать) ну ещё посмеяться можно) ко мне уже год едут.. но видимо что то пошло не так ))))
ніхто не платить то вони грошей на дорогу немають, пішки йдуть "вихідна група" ( виповзна)
Судова тяганина ганьба для цих конторок , і тих хто там працює знаючи що вони роблять з людьми .
в суді вони по пару копійок в місяць стягувати зможуть. а тут раптом лошок попадеться

Останнє редагування:
Мне сегодня прислали. Кто что скажет.

Вкладення

• IMG_20200426_103808.webp
    IMG_20200426_103808.webp
    54.3 Кб · Перегляди: 136
Меня ЕАПБ продали

Сегодня кредит+ прислали смс что продают, что дальше ждать кому продают? ****** коллажи делают после продажи?
2 місяця прострочки. вчора почалися колажі. тиснуть через рідню. мене і дружину не рухають. колажі занадто неприємні!!!
2 місяця прострочки. вчора почалися колажі. тиснуть через рідню. мене і дружину не рухають. колажі занадто неприємні!!!
креди+ пад*и

Що буде?) кому таке присилали?? Що дальше було?

Вкладення

• Screenshot_20200426-121348.webp
    Screenshot_20200426-121348.webp
    71.5 Кб · Перегляди: 142
Сегодня кредит+ прислали смс что продают, что дальше ждать кому продают? ****** коллажи делают после продажи?
Меня кр+ пугали что продают каллам на следующий день что передадут доки правоохранятелям и в суд,через 2 недели подготавливают доки в суд,через день опять продают каллам) было это полтора месяца назад
Все неизвестные звонки блокируются,режим снежинка

Этот сарай таким не занимается вроде.
Через пару месяцев скидывают обычно на Довира и гарнтия...

Чем эта феерия закончилась?

Ничем, отцепились на тот момент...) Вчера поставили на автодозвон 200 с криками на меня что я буду звонить умолять их выключить это безобразие..) А мне до лампочки, поставил на беззвучный час где -то дозванивались, потом перестали))

Прийшло на пошту, до чого готуватися?
Особо не нервнічаю, але хочеться підготуватися.

Вкладення

• Screenshot_2020-04-26-17-35-10.webp
    Screenshot_2020-04-26-17-35-10.webp
    75 Кб · Перегляди: 34
  • Screenshot_2020-04-26-17-35-31.webp
    Screenshot_2020-04-26-17-35-31.webp
    75.2 Кб · Перегляди: 36
Прийшло на пошту, до чого готуватися?
До подібних смс періодично + листи на прописку ( чи адресу проживання, якщо ви її залишали шаразі при оформленні займа ). Більше нічого.
Особо не нервнічаю,
А от це правильно. Перейматися немає чому.

Документи за Вашим договором передані до претензійно-позовного відділу Moneyveo для розгляду справи на наявність складу злочину. 0800219393

Что это значит???
И мне тоже такое пришло. Думаю ничего это не значит. Пугалка очередная.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі