Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
azo199217, вони мене також дістали що жах.Переговори ведете?чи на окуні?
со всеми до единого разговариваю... с этими если 7 раз звонят, то все 7 и говорю, но у них текст заучен.. с ними бесполезно.... это одни из самых тупых

Ksu, я теж їх ігнорю,не бачу сенсу говорить поки грошей немає і вони не почали говорити як люди з людьми.

vita, мені звонили і казали тому позвоню, потім тому. Я кажу звони

azo199217, повезло їм з вами бо я на окуні

EvgeniyaS, я раніше як ще з ними вела переговори то також говорила номерів пару підкинути чи досить тих що є у вас є,то вони з себе виходили.

Терміново зателефонуйте в УКР КРЕДИТ ФІНАНС. Ви знаходитесь в першій десятці на внесення в Список Боржників. 0443335143

кто еще в десятке?

IvanD, і я

LeilaLo, а мені шлють листи по 2 на тиждень , я ще ні одне не прочитала, нехочу собі нерви псувати пару спалила зразу, а решта всі зі скриньки на пошті так і не забираю , тільки дивлюся все більше і більше їх там стає

Мне одной по почте ничего не приходило по месту жительсва\ прописки? Может почтальенша их не доносит?

Так что, есть у этих лицензия или таки нет?

Ugorazdilo, а мені що вівторка і п'ятниці.Не може бути щоб не писали(вони таке діло люблять

vita, да здравствует укр пошта)

vita, да здравствует укр пошта)

Ugorazdilo, хоч виручку зробимо.

Мені перестали смски йти і листи після звернення в нацком яке гаписала десь неділь зодві тому

И мне после обращерия не звонят ни пишут... кредиткасса

А сколько списали ато мне вобще фигню
Мне тоже как бы фигню, гривен 50 по моему. Осталось тело и % + небольшой штраф.

А сколько списали ато мне вобще фигню
Мне тоже как бы фигню, гривен 50 по моему. Осталось тело и % + небольшой штраф.

А где написано что у них лицензию отобрали???

Та вроде у них все ок с лицензией... порешали скорее всего. Надо на сайте нацкома сводку посмотреть

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі