Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ну допустим,узнают они мой ник ,узнают что это я,и что?
И ничего... Если и знают под ником кто я пожалуйста, я не общаюсь с ними , но пусть знают что платить их бешеные несправедливые проценты я не буду! Поэтому я не против...

Готівочка вміє здивувати чи вже інкасо. :facepalm:
20191111_085821.webp

прийшло повідомлення від кредит+

"Попередження! Останній день на добровільну оплтату згідно договору №000000, компанія має право розірвати договір в односторонньому порядку"

Що означає дане по

"Попередження! Останній день на добровільну оплтату згідно договору №000000, компанія має право розірвати договір в односторонньому порядку"

Що означає дане по
Ничего

Хотят чтобы Вы вышли на связь. Иначе продадут долг третим лицам.

Що означає дане по
Фактически ничего.
Пытаются запушать тем, что якобы дальше будет "принудительное взыскание". От перестановки слагаемых сумма не меняется.

так я сьогодні з ними на зв*язок виходив

Що означає дане по
Набор букв, как всегда.

Admin, пора вводить лимит на создание тем пользователями посуточно, понедельно, помесячно! Потому что это уже переходит все границы! ?

Саме цікаве, що прострочка вже майже 3 місяці, пропонували тіло і процент, я не заплатила, може ще тіло запропонують, тоді подумаю, але всеодно багато хтять, тіло 3330, пролонгації на 3000 десь, побачимо,що буде далі.
Мені сьогодні аналогічне пропонують. Тіло 7000+%=10650 грн.
Пропонували одним платежам внеси за 5 днів, сказала такої суми немає. Давайте поділимо.
Запропонували потім 8500 теж за 5 днів заплатити, кажу сума велика, давайте поділимо.
А ділять вони не джуе зручно для нас))) перший внесок малий, а другий за тиждень-великий
Тому не знаю,що з ними далі робити...просрочка 3 міс....
скоріш за все далі режим ❄❄❄
такі умови мені не цікаві

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі