Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
По месту прописки и проживания направлено письмо - копию обращения в полицию для открытия уголовного производства по ст. 190 УК Украины - мошенничество. Срочно свяжитесь с нами для решения вопроса.
Це смс від Алєкс. Що це таке? Як зрозуміти?
Это они связи с вами хотят, полюбовной, а то посадют. А свяжитесь, не посадют. Письма отзовут, в полицию позвонят, что ошиблись.

По месту прописки и проживания направлено письмо - копию обращения в полицию для открытия уголовного производства по ст. 190 УК Украины - мошенничество. Срочно свяжитесь с нами для решения вопроса.
Це смс від Алєкс. Що це таке? Як зрозуміти?
Абсолютно ничего, никак не надо понимать, смс удаляйте и живите спокойно

Можете и совпадение , но на форуме среди нас полно "шпионов" , наверное обязавловка для некоторых сотрудников мфо, они и темы создают дабы устрашить и посоветовать кому в первую очередь кредит оплатить . Думаю и по нашим скринам смс, записям разговоров идентифицируют кто за каким ником прячится...
Ну допустим,узнают они мой ник ,узнают что это я,и что?

Забейте! Это всё однотипная рассылка, чтобы не знающих запугать. Ничего они вам не сделают, кроме обзвона и смс. Выдохните и живите спокойно. Такие смс у всех МФО. Эта статья, да и другие, которые вам будут присылать, не относиться к вашим взаимоотношениям с ними.
Тобто ніякого листа нема?

Письма они могут катать, хоть каждый день. Уважаемый, бла бла бла. Или срочно оплатите, или все что угодно. Но это обычная макулатура. Если прийдет заказное на почту, то это возможно уведомление.

Они могут конечно прислать письмом с набором слов . И даже Пример!заявления в полицию ... но ни та , ни та бумажка не имеет никакой юридической силы. Не переживайте.
Я вот не помню , чтоб ко мне вообще от этой конторы какие то письма приходили

Они могут конечно прислать письмом с набором слов . И даже Пример!заявления в полицию ... но ни та , ни та бумажка не имеет никакой юридической силы. Не переживайте.
Я вот не помню , чтоб ко мне вообще от этой конторы какие то письма приходили
А у Вас яка сума кредиту?

Ну допустим,узнают они мой ник ,узнают что это я,и что?
Да думаю ничего. Максимум изучат по сообщениям уровень Вашей финансовой грамотности, что бы знать про Вас по более. Но думаю смысла нет в этом, тут таких достаточно много.

Мне вот гроши всим прислало. Было кому то такое?

Вкладення

• Screenshot_20191110-173247.webp
    Screenshot_20191110-173247.webp
    37.6 Кб · Перегляди: 178
У меня вот вопрос, 'они вообще в адекватне? Как и кто дао право вообще такое писать? Если еще и думала их оплатить, то после етого всего даже не хочу. А как отца достали, ето ужас. Матеряться в трубку, и все одно и то же, органы опеки, приедим, выбьем деньги. Куда на них можно пожаловаться, подскажите%?

Вкладення

• IMG-caae3f5aaafc975984bdb37f6bf3371c-V.webp
    IMG-caae3f5aaafc975984bdb37f6bf3371c-V.webp
    43.6 Кб · Перегляди: 127
Народ, кто-то ответит на изначальный вопрос? Жать чего-то от Алексов?
Пришло 2 смс.
Вчера:
У зв'язку з відсутністю оплати за Кредитом в «Алекскредит», у Ваш регіон був направлений юрист, для супроводу досудового процесу.Відбулась перевірка фінансового стану через ДФС та заплановані візити за місцем реєстрації, роботи.Терміново сплатіть борг 19669 грн. до 12.11.19р.0800210005
Сегодня :
Юристами було завершено процес досудового розслідування.Доказова база для подачі позову до суду готова.У Вас є останній шанс сплатити борг добровільно в «Алекскредит», 19669 грн.протягом 24-х годин.0800210005

У меня вот вопрос, 'они вообще в адекватне? Как и кто дао право вообще такое писать? Если еще и думала их оплатить, то после етого всего даже не хочу. А как отца достали, ето ужас. Матеряться в трубку, и все одно и то же, органы опеки, приедим, выбьем деньги. Куда на них можно пожаловаться, подскажите%?
Так а чего отец их вообще слушает?? Услышал что они, послал на йух и все положил трубку. Какой смысл их слушать?

Да думаю ничего. Максимум изучат по сообщениям уровень Вашей финансовой грамотности, что бы знать про Вас по более. Но думаю смысла нет в этом, тут таких достаточно много.
Была бы я финансово грамотная,я бы никогда не взяла заем под такие %,ну теперь пришлось во всем разобраться)))))

Была бы я финансово грамотная,я бы никогда не взяла заем под такие %,ну теперь пришлось во всем разобраться)))))
Вот это и выясняют)) Иначе зачем этой всей пидорне тут находится?
Вы же уже тут с нами, а значит и уровень финансовой грамотности повышается.
Взыскивать им будет все тяжелее с каждым днем.
И чем больше людей сюда попадает - тем менее прибыльный становится ихний так называемый бизнес.

Нацком ихний ждоговр проверили и сказали ч то у них договор составлен с нарушением закона про электронную коммерцию. Они подключили примолколлект

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, розглянула Ваше звернення, вх. від 10.2019 № Г- щодо врегулювання відносин із ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ЦЕНТРОКРЕДИТ” та повідомляє, що Вам надано відповідь листами Нацкомфінпослуг Додатково повідомляємо, що Нацкомфінпослуг складено акт від 07.02.2019 № 94/15-4/15 про правопорушення, вчинені Товариством на ринку фінансових послуг. За результатами розгляду справи про правопорушення Нацкомфінпослуг прийняте рішення від 07.03.2019 № 343 згідно з чинним законодавством, з яким Ви можете ознайомитись на офіційному сайті Нацкомфінпослуг у рубриці “Рішення, прийняті за результатами розгляду справ про правопорушення, вчинені на ринках фінансових послуг”.
Post automatically merged:

Так же є гроши злостніе нарушители. Я сказала буду платить столько сколько постановит Нацком или вообще не буду , если те найдут нарушения закона Украині

З інформації та копій документів, наданих ТОВ «ФК Є ГРОШІ» на вимогу Нацкомфінпослуг вбачаються порушення ТОВ «ФК Є ГРОШІ» законодавства про фінансові послуги, а саме: частини другої статті 2 Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг», яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункту 5 частин третьої статті 18 Закону України «Про захист прав споживачів» несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків продукції) у разі невиконання ним

ТОВ «ФК «КРЕДИТЛАЙФ» готує матеріали для звернення в органи за державним захистом своїх прав. Це може створити для Вас труднощі при виїзді за межі України, оскільки відповідно до ст.11 Закону України "Про виконавче виробництво" громадянину України може бути відмовлено у виїзді за кордон.
Не погасивши борг, Ви позбавите себе наступних можливостей:
  • відпочити з сім'єю на світових курортах, таких як Єгипет, Туреччина, Греція та ін..;
  • поїхати в країни ближнього і далекого зарубіжжя для здобуття освіти або підвищення кваліфікації;
  • відвідати рідних і близьких, які живуть за межами України;
  • відправитись у робоче відрядження.

Якщо ви не хочете допустити появи цих наслідків і не хочете, щоб обмежували Вашу можливість вільно пересуватися, сплатіть заборгованість!

Терміново сплатіть БОРГ: 8680.00 грн.

З повагою, КредитЛайф.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

м. Київ

05.02.2019 р.

ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" готує матеріали для звернення в органи за державним захистом своїх прав за кредитним договором № 0083-3698 від 29.10.2018 р. Це може створити для Вас труднощі при виїзді за межі України, оскільки відповідно до ст.11 Закону України "Про виконавче виробництво" громадянину України може бути відмовлено у виїзді за кордон у випадках, якщо він:

• ухиляється від виконання зобов'язань, покладених на нього судом - до виконання зобов'язань;
  • є відповідачем в цивільному судочинстві - до винесення ухвали у справі або набрання законної сили рішення суду.
Не погасивши борг, Ви позбавите себе:

• відпочити з сім'єю на світових курортах, таких як Єгипет, Туреччина, Греція та ін.;
  • поїхати в країни ближнього і далекого зарубіжжя для здобуття освіти або підвищення кваліфікації;
  • відвідати рідних і близьких, які живуть за межами України;
  • відправитись у робоче відрядження.
Якщо ви не хочете допустити появи цих наслідків і не хочете, щоб обмежували Вашу можливість вільно пересуватися, сплатіть заборгованість.
Ха! вони нас так обсмоктали, що ми в Кирилівку на відпочинок не можемо поїхати, а вони про Єгипет....

Так он им так и сказал. Они мне выписывают что будут их доставать.
Ну так и пошли они нахрен. Пойдите в полицию и напишите заявление. Все очень просто.
Post automatically merged:

Ха! вони нас так обсмоктали, що ми в Кирилівку на відпочинок не можемо поїхати, а вони про Єгипет....
То есть даже за город на шашлычки нельзя выехать?? Что за бред...?? Это как так обсмоктать то можно?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі