Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Від кредит про це скоріш за все.
То "внутрішня виконавча служба"))) типу калехторів)
Борзуваті такі вони
Серйозно можуть щось відправити на пошту? Чи вони лиш на словах Лев Толстой..

Серйозно можуть щось відправити на пошту? Чи вони лиш на словах Лев Толстой..
Не знаю. Начеб то хтось десь писав, що приходили листи від кредит про, але я не впевнена. Я з ними тільки по телефону спілкувалася. Але ця служба телефонують оточенню, і борзі вони

Підкажіть будь ласка, комусь щось надсилали схоже?)

Вкладення

• 95D7131B-3505-4E51-AE06-B7B0C036C279.webp
    95D7131B-3505-4E51-AE06-B7B0C036C279.webp
    68.3 Кб · Перегляди: 131
anastasiia_walst, всем подобное рассылают. За 4 года на форуме миллион таких постов и миллион ответов на них, и они ничем не отличаются

Пришло смс от банка что ожидайте инспектора по кредиту и число даже написали, реально могут прийти или это просто смс

А вообще они могут прийти!?
Я ж написал, что маловероятно:)
Бывает такое, что отправляют клоунов, но это встречается редко. А сейчас, в военное время, думаю, не решатся визитами одаривать клиентов.

Пришло смс от банка что ожидайте инспектора по кредиту и число даже написали, реально могут прийти или это просто смс
Просто смс.
Банку солидность добавив.
И вас напугать,чтоб деньги искали.
Что инспектор может?Даже допустив такую ситуацию.Только найти адрес ,что указан в договоре.А толку?

Shanovnij kliyente!Povidomlyayemo pro zaluchennya kolektorskoyi kompaniyi do vregulyuvannya prostrochenoyi zaborgovanosti pered FK CASH2GO :TOV "KK"KARMA"(Kod EDRPOU 41460084),25009,m.Kropivnickij,vul. Soborna,bud.20, tel. 0800-75-10-41, +38(073)5751041(VIBER, Telegram), [email protected] Personalniy manager u VIBER 2wn.me/**1 abo KK Karma.
Прийшло, не знаю від кого. Хто це?

Останнє редагування модератором:
Юлия_желаю_всем_счастья, вероятнее всего вот они https_://youcontrol.com.ua/ru/catalog/company_details/41469066/
А, стоп, там написано, кеш ту гоу.
Но мне нравится из почтовый ящик: nbu. Они совсем рехнулись?)))

Shanovnij kliyente!Povidomlyayemo pro zaluchennya kolektorskoyi kompaniyi do vregulyuvannya prostrochenoyi zaborgovanosti pered FK CASH2GO :TOV "KK"KARMA"(Kod EDRPOU 41460084),25009,m.Kropivnickij,vul. Soborna,bud.20, tel. 0800-75-10-41, +38(073)5751041(VIBER, Telegram), [email protected] Personalniy manager u VIBER 2wn.me/**1 abo KK Karma.
Прийшло, не знаю від кого. Хто це?
Тоже самое пришло, вообще не знаю что за говнокалы и говношарага

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі