Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
С.ки укрпозика какие кредити с самого утра (((((

Позичка блін - Боржник вирішуйте проблему з боргом - двоніть і домовляйтеся .Навіщо Вам проблеми.Вихід завжди є .044909990.
Наче інших проблем в даний момент нема.Шо за тварі?
Манівео придуріли!!!!!!
Ми не отримали сплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 30.01.2022 Негайно виконайте свої зобов'язання по поверненню боргу!
Інформуємо: найближчим часом до вас плануватиметься візит за адресою проживання та реєстрації. Звертаємо увагу, що у разі подачі позову та отримання рішення суду, можливий опис вашого майна виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте деталі візиту за номером: 0800219393
До сплати на поточну дату: 20492,60 грн – сума кредиту та 119267,09 грн – сума процентів.

Останнє редагування:
Позичка блін - Боржник вирішуйте проблему з боргом - двоніть і домовляйтеся .Навіщо Вам проблеми.Вихід завжди є .044909990.
Манівео придуріли!!!!!!
Ми не отримали сплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 30.01.2022 Негайно виконайте свої зобов'язання по поверненню боргу!
Інформуємо: найближчим часом до вас плануватиметься візит за адресою проживання та реєстрації. Звертаємо увагу, що у разі подачі позову та отримання рішення суду, можливий опис вашого майна виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте деталі візиту за номером: 0800219393
До сплати на поточну дату: 20492,60 грн – сума кредиту та 119267,09 грн – сума процентів.
Опупели

А смысл то его лечить , если всегда найдётся впечатлительный клиент который заплатит им и 70 косарей с перепугу . Это с нас они хрен что получат , а много кто и платит , боятся бабайки ??‍♀️
Мне бы 70 касарей . Я бы спала спокойно . Это где такие деньги платят

Cly i Botreba скинули смс, що з вчорашнього дня не нараховують відсотки, ну якщо комусь цікаво (їх у мене нема)....

Манівео придуріли!!!!!!
В тіктоку є пісня групи пнєвмослон "С е**нутих спросу нет",це про них.120 тисяч проценти! це за скільки за 50 років????

Зараз прийшла смс від ПУМБ негайно сплатіть борг і далі як звичайно всі банківські кари.
Сиджу і думаю, невже в таку годину не можна від цього утриматись, від цих смс, від погроз? Невже вони гадають що в період коли на вагах життя або кредит хтось побіжить його закривати? Тут гради гатять, а я біжу волосся назад ,в мене ж кредит. Дибіли -мрійники.
Просто необхідно було виговоритись, хочь якось зняти напругу.

Зараз прийшла смс від ПУМБ негайно сплатіть борг і далі як звичайно всі банківські кари.
Сиджу і думаю, невже в таку годину не можна від цього утриматись, від цих смс, від погроз? Невже вони гадають що в період коли на вагах життя або кредит хтось побіжить його закривати? Тут гради гатять, а я біжу волосся назад ,в мене ж кредит. Дибіли -мрійники.
Скажіть їм "три звичні слова", останнім часом це вже девіз .

Screenshot_20220226-143840.png
не очікувано.чуть сльоза не покотилась.

Screenshot_20220226-143840.png
не очікувано.чуть сльоза не покотилась.
С ума сойти... Не платили ранее... А теперь принеслось...:mosking:
Я удивлен глупостями форумчан...:rolleyes:
Уже все послали все МФО нах..й.
Игра проста;
Кто последний, тот и л0х...:mosking:

Игра проста;
Невже в моєму дописі є слова про оплату?
Игра проста;
Чи я десь написала про якусь домовленість із кимось, як на мене то ви тут останній.

Останнє редагування:
тоже с пумба пришло... и с ощада

Вообще ненормальные. Кредит предлагают сейчас

Вкладення

• Screenshot_2022-02-27-12-05-52-907_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2022-02-27-12-05-52-907_com.google.android.apps.messaging.webp
    28.9 Кб · Перегляди: 134
В країні війна,манівео планує візит..

Вкладення

• Screenshot_2022-02-27-14-35-08-580_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2022-02-27-14-35-08-580_com.google.android.gm.webp
    47.5 Кб · Перегляди: 133
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі