Kalinina
Форумчанин
- Дописи
- 97
- Реакції
- 25
- Бали
- 308
Kalinina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нічого цікавого там чи нового не буде. Не факт, що і лист буде.Добрый день!подскажите пожалуйста,что может быть в этом письме,я его просто не увижу а мне очень интересно что там.
Спасибо за ответ.Нічого цікавого там чи нового не буде. Не факт, що і лист буде.
мені лист вимога прийшов - від кредит плюс...мабуть буде іннДобрый день!подскажите пожалуйста,что может быть в этом письме,я его просто не увижу а мне очень интересно что там.
Моё письмо тоже если будет от кредит плюс.мені лист вимога прийшов - від кредит плюс...мабуть буде інн
Якщо буде, знесете і все. Мені вони ВНН не робили, продали профіту і тихомені лист вимога прийшов - від кредит плюс...мабуть буде інн
Очередная пугалка.Вашу справу передано для аналізу доцільності судового врегулювання. Нагадуємо, що рішення суду на користь компанії може призвести до додаткових витрат з Вашого боку. Деталі: 0800330024
Ничего...Вашу справу передано для аналізу доцільності судового врегулювання. Нагадуємо, що рішення суду на користь компанії може призвести до додаткових витрат з Вашого боку. Деталі: 0800330024
Вашу справу передано для аналізу доцільності судового врегулювання.
Мне и такая же ерунда приходила,и в Вайбере типа угрозы прозвона третьим лицам,но в итоге фиг они что получили.Продали фактору давно.Вашу справу передано для аналізу доцільності судового врегулювання. Нагадуємо, що рішення суду на користь компанії може призвести до додаткових витрат з Вашого боку. Деталі: 0800330024
Отримували всі, хто мав з ними справу. Нічого нового чи страшного. Захочуть вліпити напис, то попереджати не будуть.Пакет документів планується передати на розгляд до приватної виконавчої служби. Нагадуємо, що у разі отримання рішення суду, можливим буде опис рухомого та нерухомого майна. Зателефонуйте: 0800215017.
Возможно кто-то получал такие смс, чего ожидать в дальнейшем? Долг у меня около 60К.
"Отримували всі, хто мав з ними справу. Нічого нового чи страшного. Захочуть вліпити напис, то попереджати не будуть.
Я б сказала, що вони можуть описати... Ігнор творить чудеса."
можливим буде опис рухомого та нерухомого майна." - это они могут осуществить? Как поступить в такой ситуации. Не отстанут ведь.
Не могут. Это может сделать только исполнитель ПОСЛЕ суда или начала исполнительного производства по ИНН."
можливим буде опис рухомого та нерухомого майна." - это они могут осуществить? Как поступить в такой ситуации. Не отстанут ведь.
Получается, с ними нужно общаться, как-то договариваться, звонить им по указанному номеру? Хотя тело кредита выплатил, оставались проценты. Но получилось так, что пошел один день просрочки и сверху на 15К накинули еще 10К.Я б сказала, що вони можуть описати... Ігнор творить чудеса.
Нічого подібного! Навпаки - ніякого спілкування!Получается, с ними нужно общаться, как-то договариваться, звонить им по указанному номеру? Хотя тело кредита выплатил, оставались проценты. Но получилось так, что пошел один день просрочки и сверху на 15К накинули еще 10К.
Получается, с ними НЕ нужно общаться. И НЕ нужно договариваться.Получается, с ними нужно общаться, как-то договариваться, звонить им по указанному номеру? Хотя тело кредита выплатил, оставались проценты. Но получилось так, что пошел один день просрочки и сверху на 15К накинули еще 10К.