Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
мне писали уже за месяц такое
И что после смс? Никаких действий от них?
Ну колись взагалі не робили)Так що треба бути готовим до всього)
Так, якщо будуть якісь дії окрім смс то звичайно буду реагувати
Наразі сподіваюсь що чергове залякування, так як два місяці взагалі не давали про себе чути

Тампончики из всех моих "кентюриков" переплюнули даже БизнесПозыку. Только в манивео тело 15, а в БП 31. Просрочка везде одинаковая 4 месяца
Вас попереджали щодо можливого інформування родичів. Підготуйте 66860,88 грн, проінформуйте близьких про оплату Вами боргу. Адреса на маршруті. Дату додатково буде з Вами уточнено. 0800215017 Таліон+
А БП капало на сегодня 63к.
Талион, лечите свой калькулятор

Быстро Займ такую пугалку прислал. Особенно смешно с того, что они начинают изучение моих доходов, ахах ) Ещё недели просрочки нет, но звонят раз по 20 в день, и маме разочек стабильно )

У зв'язку з тим, що, Ви не виходите на зв'язок, і не вносите оплату за позикою, компанія починає застосовувати санкції:

1. Вносимо в чорний список Боржників, і дана інформація буде видна всім Роботодавцям, кожен буде його отримувати не важливо куди ви будете влаштовуватися

2. Збір інформації щодо Ваших доходів

3. Блокування або арешт діючих рахунків Ст 1061/ 5 від 23.03.2021

Пусть теребонькают свои писюны, хоть при деле будут, а то им в голову такой бред приходит, что диву даешься... :pardon:

Тампончики из всех моих "кентюриков" переплюнули даже БизнесПозыку. Только в манивео тело 15, а в БП 31. Просрочка везде одинаковая 4 месяца
Вас попереджали щодо можливого інформування родичів. Підготуйте 66860,88 грн, проінформуйте близьких про оплату Вами боргу. Адреса на маршруті. Дату додатково буде з Вами уточнено. 0800215017 Таліон+
А БП капало на сегодня 63к.
Талион, лечите свой калькулятор
А смысл то его лечить , если всегда найдётся впечатлительный клиент который заплатит им и 70 косарей с перепугу . Это с нас они хрен что получат , а много кто и платит , боятся бабайки ??‍♀️

И что после смс? Никаких действий от них?

Так, якщо будуть якісь дії окрім смс то звичайно буду реагувати
Наразі сподіваюсь що чергове залякування, так як два місяці взагалі не давали про себе чути
после смс пару раз звонили мне и все пока, жду когда можно за тело закрыть

Звичайно
Але жодного разу не чув щоб ліпили менше ніж через рік прострочення
Тому надіюсь, що ще трохи часу маю, щоб регульнути це питання і закрити його в межах 5-8 тисяч

Дивився, читав
Тому надіюсь ще трохи часу маю для врегулювання цього питання, так як не бачив щоб ліпили інн менше ніж через рік прострочки, а в мене наразі 5.5 місяців
Ну мені зробила укрпозика вн через 7 місяців прострочення, а вп відкрили через 9 місяців. Зараз знаходжуся на стадії зносу вп. Тому клепають навіть і раніше))) кому як повезе)

Ну мені зробила укрпозика вн через 7 місяців прострочення, а вп відкрили через 9 місяців. Зараз знаходжуся на стадії зносу вп. Тому клепають навіть і раніше))) кому як повезе)
Домовився про погашення впродовж 4 місяців, за один вносити не менше 2000 грн

Домовився про погашення впродовж 4 місяців, за один вносити не менше 2000 грн
А яке тіло у вас?) Зі мною не захотіли домовлятися, ну я їх і послала. Було багато займів, майже усі закрила, залишилось 5 , з них 3 вп вже, зношу

Тіло 5000. А у вас? Після вн сума на скільки збільшилась?
Тіло було 17, виплатила пролонгаціями десь 7, хочуть 65 укрпозика и 7 виконавець?, усього 72к, зовсім трішки змінилась сума?

Ошибся, прострочка полгода
Читал сто они лепят инн после 1-2 лет и без предупреждения
Вот и думаю над смс этим
Инн многие сейчас лепят. По этому надо быть готовым. Смотреть реестры. Регулярно. Определится с адвокатом. Иметь зарезервированную сумму, что бы сносить надпись быстро и оперативно.
Особенно актуально если у вас доход официальный.
И этотниуак не связано с тем, что Вам пишут или шлют

Ви не виконуєте свої обов'язки по кредиту.У разі подачі позову та отримання рішення суду можливий опис вашого майна виконавчою службою. Сплатіть борг до 18:00.https://credit7.ua/login як реагувати на цю смс?

Юрій с, ни как. Почитайте форум. Много раз обсуждалось.

Можно забить болт на это смс . Пусть подают в суд

Всем привет.
Кто подскажет, пожалуйста.
Будут ли ещё поинтереснее предложения от них? ?

Вкладення

• Screenshot_20220217_171643_com.viber.voip.webp
    Screenshot_20220217_171643_com.viber.voip.webp
    52.4 Кб · Перегляди: 80
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі