Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Доброго дня,таке питання,кредит плюс вислав на вайбер смс,але я номер до вайберу прикріпила інший і смс прийшла на новий номер,у когось було таке?

Доброго дня, ОВ......, щодо кредиту в компанії Кредит Плюс, ваша справа поки що знаходиться на балансі компанії в юридичному відділі, будете вирішувати питання в добровільному порядку по списанню за тіло кредиту або реструктуризація, чи фіксуємо відмову від оплати боргу і більше до цього питання не повертаємось???
Вы когда номер меняли Вайбер удаляли?

Доброго дня,таке питання,кредит плюс вислав на вайбер смс,але я номер до вайберу прикріпила інший і смс прийшла на новий номер,у когось було таке?

Доброго дня, ОВ......, щодо кредиту в компанії Кредит Плюс, ваша справа поки що знаходиться на балансі компанії в юридичному відділі, будете вирішувати питання в добровільному порядку по списанню за тіло кредиту або реструктуризація, чи фіксуємо відмову від оплати боргу і більше до цього питання не повертаємось???
Вы к старому вайбер на телефоне подключили новый номер?

Похоже что вы к старому вайюеру подключили новый номер. Добрый услужливый вайюер всем сказал, что Иванов ИИ сменил номер на такой то:)
Если Вы планировали закрывать - то, кстати, хорошее предложение.

И рание конечно-же переписывались с ними .. надо было удалить это приложение и скачать новое, только тогда уже регистрацию пройти новой симки.
Треба тоді видалити вайбер і по новому зареєструватись?
На новый номер , этот ведь они уже просекли.

Оксана123, а вообще это не проблема,всех в блок....и всё.

• Подобається
Реакції: Muse
Та може щось оформлять, картку чи особистий кабінет?

Ні, для тих хто має записаний твій номер теж
Якщо перед зміною номера відключити "обліковий запис", потім змінити номер - сповіщення прийдуть тільки виключно номерам яким надано доступ гаджетом, тобто телефонній книжці.

• Подобається
Реакції: Muse
Якщо перед зміною номера відключити "обліковий запис", потім змінити номер - сповіщення прийдуть тільки виключно номерам яким надано доступ гаджетом, тобто телефонній книжці.
Ну тоді так, а ТС просто карточки переставив

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі