Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я ступила по повній, зараз повідключала все і номера з карти видалила,і вайбер видалила опять переставила на ту що була досі,але на карті номерів немає ніяких і доступна до контактів вайберу не надала

Я ступила по повній, зараз повідключала все і номера з карти видалила,і вайбер видалила опять переставила на ту що була досі,але на карті номерів немає ніяких і доступна до контактів вайберу не надала
Толку, якшо старий номер в мфо є, відповідно вони будуть кошмарити по ньому?

Толку, якшо старий номер в мфо є, відповідно вони будуть кошмарити по ньому?
Та я на морозі нехай кошмарять,ато вони по новій карті зразуш відшукали моїх сусідів,це вже проблема

Та я на морозі нехай кошмарять,ато вони по новій карті зразуш відшукали моїх сусідів,це вже проблема
Сусідів шукають не по новій карті, і взагалі дзвінки оточенню то окрема тема, там без різниці яка у вас сім картка

Сусідів шукають не по новій карті, і взагалі дзвінки оточенню то окрема тема, там без різниці яка у вас сім картка
Трошки було затишно за ці місяці до поки не переклала карту повну з номерами на вайбер, чомусь думала що це причина,але ні ці твар....Ки опять проснулись

Та вже нічого не зробиш,але дякую всім що допомогли розібратись:u4itel:

А ви з новою картою і прописку змінили ?))
Я це до того, що по старій не знайшли а по новій отак відразу ?))
Це все ніяк не пов'язано ... хіба що ви нову сімку вже оформляли за новими правилами ( прив'язка до паспорта ) і то - це все можливі домисли, бо ці підвальні працівники далеко не всесильні.

А ви з новою картою і прописку змінили ?))
Я це до того, що по старій не знайшли а по новій отак відразу ?))
Це все ніяк не пов'язано ... хіба що ви нову сімку вже оформляли за новими правилами ( прив'язка до паспорта ) і то - це все можливі домисли, бо ці підвальні працівники далеко не всесильні.
Ні я карту ніде не світила,ну хіба тільки в вайбер ?

Доброго дня, мене звати Анастасия Александровна являюсь представником компанії MoneyBoo/Pozi4ka. По Вашому кредиту очікувати вирішення питання з боргом чи відразу фіксувати відмову від виконання кредитних зобов’язань? Зараз є можливість оформити реструктуризацію або закрити кредит з частковим списанням %?????????????????? реструктуризація то як?

MYCredit сегодня прислали такое смс? Очередная пугаловка с их стороны?

Вкладення

• A58A1BED-2C0D-41D1-9212-2B8010E596E4.webp
    A58A1BED-2C0D-41D1-9212-2B8010E596E4.webp
    28 Кб · Перегляди: 85
Слухайте,вони мене обманули,обіцяли в суботу приїхати, не приїхали,а я пирогів напекла.А сьогодні пишуть, що то я їх обманюю,незнаю,обідно.От цікаво,їхній фантазії нема меж,чи такий ,,отдєл рісков" справді існує????

Вкладення

• Screenshot_2022-02-08-09-53-00-216_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2022-02-08-09-53-00-216_com.viber.voip.webp
    28.2 Кб · Перегляди: 78
Слухайте,вони мене обманули,обіцяли в суботу приїхати, не приїхали,а я пирогів напекла.А сьогодні пишуть, що то я їх обманюю,незнаю,обідно.От цікаво,їхній фантазії нема меж,чи такий ,,отдєл рісков" справді існує????
Та який там відділ? Але фантазери))

Та який там відділ? Але фантазери))
Вони взагалі ,,з валєтом",після отого,якась мадам написала дєжурну лякалку з виїздом до боржника ,а через 15 хвилин смс прийшло про акцію тіло+1000 грн(тіло 10000).

Вони взагалі ,,з валєтом",після отого,якась мадам написала дєжурну лякалку з виїздом до боржника ,а через 15 хвилин смс прийшло про акцію тіло+1000 грн(тіло 10000).
Скоро і просто тіло запропонують.

А мне пару раз в месяц приходит смс мол "Мы к Вам приезжали, но никого не было дома" :mosking:

Screenshot_2022-02-08-11-03-23-1114675991.webp

Реально это так или блефуют?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі