Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мені дуже подобається позиція Київстар.
Я їм пробую донести,що я ваш абонент і не хочу отримувати смс від подібних компаній і також дзвінки з прихованих номерів.
Кажу,що заблокуйте їх на системному рівні,а вона мені,що ми не можемо,замовте таку і таку послугу.
Так на якій нах*р мені потрібні їх послуги,я кажу,що мене тероризують незнайомі для мене люди за мої же гроші.
А вони там ще тупіші чим робітники мфо.

Мені дуже подобається позиція Київстар.
Я їм пробую донести,що я ваш абонент і не хочу отримувати смс від подібних компаній і також дзвінки з прихованих номерів.
Кажу,що заблокуйте їх на системному рівні,а вона мені,що ми не можемо,замовте таку і таку послугу.
Так на якій нах*р мені потрібні їх послуги,я кажу,що мене тероризують незнайомі для мене люди за мої же гроші.
А вони там ще тупіші чим робітники мфо.

Так это же те же каллы, которых уволили за несданый план))
Вторая ступенька после колцентра - оператор мобильной связи)))
(не хочу никого обидеть, если что!)))

• Подобається
Реакції: Kuza
Так это же те же каллы, которых уволили за несданый план))
Вторая ступенька после колцентра - оператор мобильной связи)))
(не хочу никого обидеть, если что!)))
Деколи так і здається, а то як до дерева пробую донести.

Ну и наглые...

Вкладення

• Screenshot_20190528-131957.webp
    Screenshot_20190528-131957.webp
    106.7 Кб · Перегляди: 101
От мені цікаво, калли тут прочитають усе,впізнають свої смс. Невже вони не бачать ,що люди шукають законні виходи з ситуацій..? Люди стають більш обізнані,вивчають юриспруденцію.
Невже вони тішаться, з цього всього.
Ми ж люди,....
Слів немає (((

От мені цікаво, калли тут прочитають усе,впізнають свої смс. Невже вони не бачать ,що люди шукають законні виходи з ситуацій..? Люди стають більш обізнані,вивчають юриспруденцію.
Невже вони тішаться, з цього всього.
Ми ж люди,....
Слів немає (((
Калл не человек - это каловые массы

• Подобається
Реакції: Kuza

Вкладення

• Screenshot_2019-05-28-14-19-51-407_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-05-28-14-19-51-407_com.android.mms.webp
    40.1 Кб · Перегляди: 108
і
У нас ещё не добрались к соседям
Вот очередное смс
в мене вже добрались до 2. Сказала що викрали документи і телефон і хтось набрав на мене кредит. Оплачувати не збираюсь не я брала,((()))
Ось так викручуюсь,поки

ів мене вже добрались до 2. Сказала що викрали документи і телефон і хтось набрав на мене кредит. Оплачувати не збираюсь не я брала,((()))
Ось так викручуюсь,поки
Не знаете кто? На каком месяце просрочки? Можно если что в личку пишите

Мне разные смс приходили,много угроз,ну и вообще разный бред,ну я уже привыкла и мне просто иногда смешно.Ну это насчет соседей вообще до слез довело,такое ощущение что все соседи со мной живут и знают где и какие деньги лежат у меня под подушкой)))Кто это подскажите?Не могу понять,запуталась уже.

Вкладення

• Screenshot_20190529-104342.webp
    Screenshot_20190529-104342.webp
    55 Кб · Перегляди: 106
Мне приходило вчера, от кредитор, не знаю кто, ржала)

Мне разные смс приходили,много угроз,ну и вообще разный бред,ну я уже привыкла и мне просто иногда смешно.Ну это насчет соседей вообще до слез довело,такое ощущение что все соседи со мной живут и знают где и какие деньги лежат у меня под подушкой)))Кто это подскажите?Не могу понять,запуталась уже.
Bagirah, Не обращайте внимания, тупой "разводняк" ориентированный на балбесов.
Прям печально, что они такого хренового про нас "мошенников" мнения :sarcastic::sarcastic::sarcastic:

Это ДовІра и Гарантія и может ещё кто то с кем сотрудничают. Я с ними давно.особых проблем нет.а насчёт соседей это конечно смешно до слез)))!!!какого хорошего мнения оказывается они о нас у всех нас)))...хотя мне вот в этот раз такое не пришло..прям обидно!(но до этого такое смс приходило и не раз)

Ох и сказочные ид*оты)))). Так загуглите этот номер, и будет Вам счастье).

Bagirah, Не обращайте внимания, тупой "разводняк" ориентированный на балбесов.
Прям печально, что они такого хренового про нас "мошенников" мнения :sarcastic::sarcastic::sarcastic:
Меня прямо больше обижает не то что я по их мнению мошенница или аферистка,а то что они реально думают что они умнейшие там все,ну а мы реальные тупяки))))):dash1::sarcastic:
Это ДовІра и Гарантія и может ещё кто то с кем сотрудничают. Я с ними давно.особых проблем нет.а насчёт соседей это конечно смешно до слез)))!!!какого хорошего мнения оказывается они о нас у всех нас)))...хотя мне вот в этот раз такое не пришло..прям обидно!(но до этого такое смс приходило и не раз)
Ничего они у соседей про вашу платежеспособность узнают,и обязательно напишут))))))):metal:Главное ждать и надеяться)))))

Останнє редагування:
Меня прямо больше обижает не то что я по их мнению мошенница или аферистка,а то что они реально думают что они умнейшие там все,ну а мы реальные тупяки))))):dash1::sarcastic:
Ага, а ещё нищеброды и по*уисты.)))
Так кагого ж вы, балбесы, нищебродам займы направо и налево раздаёте?! :facepalm::facepalm::facepalm:

Ага, а ещё нищеброды и по*уисты.)))
Так кагого ж вы, балбесы, нищебродам займы направо и налево раздаёте?! :facepalm::facepalm::facepalm:
Ну нищеброды сейчас они,они у меня постоянно деньги просят,а я никак не могу понять почему,та еще такие суммы))))))

Питання по центрокредиту, долг там не великий з учотом 43 днів прострочки 2600 грн. До мене дзвоне(як він представився) Вишнівський Антон 1975року народження. Дуже самовпевнений, відразу почав хамити і сказав що не боїться а ні заяв якщо я напишу(бо в тій розмові що виникла його фрази звучали як погрози та вимагання), ні жалоб на них. Також обіцяв зробити мені дуже веселе життя. Також вчора він повинен був працювати по максимумі з моїм договором, але навіть на роботу не телефонував, сьогодні сказав що вчорашне то все квіточки, а сьогодні я від нього отримаю по повній. Може хтось стикався з цим кадром? І взагалі наскільки вони противні, бо на форумі я знайшла мало інформації про них.

Talion_P
ФИО,наші співробітники намагалися вийти з Вами назв'язок,щоб повідомити про візит за місцем реєстрації 30,05,2019 в 17.00.попередьте родичів з метою уникнення незручних ситуацій!Рекомендуємо Вам не залишати місто!Деталі за номером-0800215017

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі