Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Да без разницы) просто интересно было кому-то такое?) Кто они комне едут уже почти месяц а тут такое...

Есть одна выезная группа на всю 3,14зд06ратию - да и та в лесу застряла. Злая их в осаде держит)))

• Подобається
Реакції: Kuza
А как можно было влезть еще в мфо,при этом перечитав форум? Практически каждый твердит не брать новых кредитов. Как так?
Були такі обставини що мусила.Не було де позичити на той момент.
Були такі обставини що мусила.Не було де позичити на той момент.
Я не через проблеми з банком зв'язалась з МФО а по сімейним обставинам.На той час коли я реєструвалась на форумі про МФО взагалі не читала, шукала інформацію по банкам.А вже коли почались прострочки в мікрозаймах от тоді вже і почала читати на форумі інфу саме про них.

Останнє редагування:
Так! Це правда!Написала тому що погано на душі.Просто хотіла поспілкуватись на цю тему.Незнала куди писати от і зробила тему.
Вибачте, але могли б і без насмішок нормально пояснити куди писати.І так погано,так ще і тут накинулись.
Треба своечасно писати щоб отримати пояснення...
Це вже смішно точно...

Инспектора уже у вашем районе.Ожидайте.0443693347.Хто такі?Це вже щось нове,кому ще було?

Tasia, "Довіра та гарантія", мне такое приходило, всем такая розсылка!

Согласно ст. 355, 366, 368, 371 ГКУ имущество, находящееся в общей собственности, может быть арестовано с целью погашения задолженности. Мы обязаны предупредить Ваших близких о последствиях злостного уклонения от уплаты долга.
Мега гроши прислали

Сплатіть СЬОГОДНІ, бо Ваші контактні особи- батьки,родичі, начальник, колеги та знайомі будуть постійно приймати дзвінки.0444909990

еноты уже акции предлагают..быстро они сдались.

Вкладення

• 20190527_121852.webp
    20190527_121852.webp
    83.6 Кб · Перегляди: 90
  • 20190525_081940.webp
    20190525_081940.webp
    66.6 Кб · Перегляди: 90
о. у меня тоже уже в моем райене. ждю

@@@@@@@@ NAV, ну то я вже чекаю«дорогих»»гостей)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі