Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Добрий день. Я тут новенька. В мене невелика просрочка ще, але дзвонять всім. Я спочатку ішла з ними на контакт але зрозуміла що від цього немає ніякої користі. Люди не чують. Ось сьогодні прийшло таке смс. Чи можливо таке? І що далі чекати?
Screenshot_2021-12-09-11-59-35-869_com.android.mms.jpg
Ну пусть помечтают уpoды.

Добрий день. Я тут новенька. В мене невелика просрочка ще, але дзвонять всім. Я спочатку ішла з ними на контакт але зрозуміла що від цього немає ніякої користі. Люди не чують. Ось сьогодні прийшло таке смс. Чи можливо таке? І що далі чекати?
Спілкуватись взагалі не потрібно.А смс тим більше не варто читати.Можливо,але не так швидко.Зазвичай коли пакостять по справжньому,то роблять це тихо.Тому потрібно час від часу переглядати Єдиний реєстр боржників і судову владу.

Добрий вечір. Пропоную: погашення по списанню 50% (гарантійний лист); реструктуризація на 6 місяців, гарантійний платіж - 9000 грн. (за погодженням менший) Чекаю дзвінок до 20:00.

Що й треба було довести. Ви звичайна шахрайка. Не хочете по людськи,діло ваше. Раз вам плювати на дітей,то чекайте на соц.службу. Ви догрались.

Нічого не робити, а смс - видалити, до мене соціальна служба вже більше року ніяк не дойде, і поліція, і міфічні виїзні групи. Так що не переймайтесь, Вам ще багато всякого будуть писати, щоб спробувати психологічно надавити.

БОРГОВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Ваш борг 11094.17 грн. виник в результаті невиконання Вами грошового зобов’язання за договором, який було укладено з ТОВ «1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ» (надалі – «Первинний кредитор»).

Згідно з умовами Договору факторингу № 10072020 від 10.07.2020 р. (надалі – «Договір факторингу»), право вимоги вказаної заборгованості було відступлене до ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ», код ЄДРПОУ: 39992082, Адреса: 04071, м. Київ, вулиця Набережно-Лугова, будинок 8,

тел.:+38(044)-585-10-56, e-mail: [email protected], (Новий кредитор) одночасно із передачею Ваших персональних даних. Дата відступлення «30» листопада 2021 року.

ТОВ «КОЛЕКТОРСЬКЕ АГЕНТСТВО ФАКТОР», код ЄДРПОУ: 36282034, Адреса: 04073, м. Київ, вул. Сирецька, буд. 9, тел.: +38(044) 585-10-55, e-mail: *************************** (Колекторська компанія) залучено Новим кредитором до врегулювання простроченої заборгованості на підставі договору доручення № 08112021 від «08» листопада 2021 року. Дата залучення - 03.12.2021 року.

Справа № 3086891

Деталі за телефоном 38 (067) 411-17-97 або пишіть на [email protected]

Співробітництво з нами – це реальний вихід із складної ситуації, фіналом якої є позбавлення від тягаря заборгованості.

Ещё раз всем привет .
СРАЗУ ХОЧУ ИЗВИНИТЬСЯ, знаю что нельзя скрин ,но хочется узнать кому писала эта дама и от какой она шараги ,ибо представляться это не в их интересах.
Но предложение вроде не плохое ,если это Манивео , догадываюсь так
-
(Имя), добрый день.
Получили права требования по вашему кредитному договору
На данный момент мы готовы закрыть ваш кредит за 12 000 грн с разбитием на 4-5 месяцев либо же за 11 000 грн одним платежом. Договор о переуступке, гарантийный лист, справку о закрытии предоставим.
Вы готовы в добровольной форме решать вопрос?

Вкладення

• Screenshot_20211209_210728_com.viber.voip.webp
    Screenshot_20211209_210728_com.viber.voip.webp
    34.8 Кб · Перегляди: 80
Mysja, фото липа. Если хочешь решать, то только сперва гарантийку с мокрой печаткой. Ну и соответственно договор и прочее тоже на всякий случай пущай даже копию печатью печатнут. Так сразу поймёшь что кидалы мамины.

93% клієнтів сплатили кредит ШвидкоГроші достроково.
Вже більше людей розрахувались?

Якщо протягом двох годин оплата за кредитним договором № ...не надходить,документи будуть направлені в роботу виїзної групи.кредитплюс

Останнє редагування:
Ваша заборгованiсть перед ТОВ УКР КРЕДИТ ФIНАНС передана на обробку до Кредитекспрес Юкрейн Ел.Ел.Сi. У Вас 4 години для сплати!№ квитанцiї повiдомте за тел 0800605673
Кредит касса...так понимаю прозвон....

А мне Кредитпроминвест предлагают аттракцион невиданной щедрости. И в СМС, и письмами.
100% кешбек! Оплачиваете 1000 грн, в счет долга засчитывается 2000 грн!
Смешные такие. Купили мой долг у Евошей с дикими какими-то суммами. И думают, что им кто-то вообще платить будет.

А мне Кредитпроминвест предлагают аттракцион невиданной щедрости. И в СМС, и письмами.
100% кешбек! Оплачиваете 1000 грн, в счет долга засчитывается 2000 грн!
Смешные такие. Купили мой долг у Евошей с дикими какими-то суммами. И думают, что им кто-то вообще платить будет.
а сейчас до сих пор кошмарят или пока немного попустились?

а сейчас до сих пор кошмарят или пока немного попустились?
Попустились, кстати. Причем, все. Звонков стало намного меньше. Даже стала брать иногда трубки, особенно, если номер не определился.
Некоторые смешные. Появилась даже мысль, где-то их коллекционировать. Только в ютуб не хочу. Тему что ли сделать? :scratch_one-s_head:
А кто из них больше звонил - я хз. Труколор наше все.

Попустились, кстати. Причем, все. Звонков стало намного меньше. Даже стала брать иногда трубки, особенно, если номер не определился.
Некоторые смешные. Появилась даже мысль, где-то их коллекционировать. Только в ютуб не хочу. Тему что ли сделать? :scratch_one-s_head:
А кто из них больше звонил - я хз. Труколор наше все.
Надолго ли.....наверное в скором времени снова будут слюной давиться.

Надолго ли.....наверное в скором времени снова будут слюной давиться.
Ну, с моей коллекцией шараг, первый месяц было по 200 звонков, и даже в выходные пачками.
Месяц назад - еще по 20-30 было, но уже без выходных и не каждый день.
Потом постепенно... Сейчас есть дни с 2-3 звонками, если - с 15-20. Всплески пару раз в неделю.
После продажи каллам обычно дополнительный всплеск. На неделю или две. Потом отстают.
Думаю, что оно уже так и будет. Да и я не ленилась не только не брать трубки "со всех неизвестных" и "от зностных спамеров", но также добавляла в ЧС.
Сейчас даже при всплесках и при том, что неизвестные номера уже без блока, максимум - штуки 3-4 могут прорваться за день.
Так что, ерунда все это, на самом деле.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі