Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А скільки часу треба щоб пройшло щоб можна було з ними про щось говорити, домовлятися. Чи індивідуально?
Домовлятись там нема з ким. Місяця через 3 самі тіло просило. Але я на них образився.

А через скільки часу продають колекторам?
Через месяц
Это только начало ) Дальше фантазия заиграет похлеще)
Согласна. Мое любимое, такая такаято попала в финансовую беду, помогите ей. Я как прочитала что они мужу моему пишут, то и приафигела чуток.

Добрий день. Я тут новенька. В мене невелика просрочка ще, але дзвонять всім. Я спочатку ішла з ними на контакт але зрозуміла що від цього немає ніякої користі. Люди не чують. Ось сьогодні прийшло таке смс. Чи можливо таке? І що далі чекати?
Screenshot_2021-12-09-11-59-35-869_com.android.mms.jpg
Screenshot_2021-12-09-11-59-35-869_com.android.mms.jpg
В мене тоже таке приходить
А через скільки часу продають колекторам?
Поки не побачать що з вас нема що взяти

Через месяц

Согласна. Мое любимое, такая такаято попала в финансовую беду, помогите ей. Я как прочитала что они мужу моему пишут, то и приафигела чуток.
Сосы спрашивали моего папу ,может с ней можно связаться ,через мужа,ну обламались . Нет не бывшего ,не теперешнего !

Вкладення

• IMG_20211209_131732.webp
    IMG_20211209_131732.webp
    48.8 Кб · Перегляди: 61
А в чому проблема?

А листи приходять, просто ігнорувати?
В мене 10 МФО З 8 розібралася
А 2 то капец. Це сслоун і егрош

Точно так же ,ничего не значущее письмо.

Всем привет.
Кому то приходило такое творение от этих..??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️

-Здравствуйте (имя), меня зовут Виталий Романович , я из компании " Премиум Актив" давайте с вами свяжемся на 2 минуты , зафиксируем под запись разговора отказ от оплаты.
А мне в Вайбере Артем Романович писал такое. Может это один и тот же чувачок???

Vi nadali uhilyayetes vid kreditora?
V razi ne pogashennya borgu na protyazi doby informaciya pro borg bude rozislana po adresah vashogo otochennya!0800603561
Кредит Ап.еще одни кАзлы,которые меня раздражают?
У зв'язку з наявністю заборгованості за ******* в ТОВ «ФК «ІНВЕСТ ФІНАНС»(CASHBERRY), у сумі 31000 грн, Ваша справа передана в юридичну Компанію ТОВ "ПЕРША ПРОФЕСІЙНА ПРИВАТНА ВИКОНАВЧА СЛУЖБА", яка представляє інтереси згідно Договору доручення № 03-12 від 03.12.2021 року, для здійснення примусового стягнення боргу. Термін для добровільної сплати - 24 години. 0800210005 або [email protected]
Продали Кеши?Кто что слышал за "этих"?или это Дельта м?

Бизнеспозыка
Завтра буде передана Ваша справа у Відділ оцінки ймовірності шахрайства. Не доводьте до цього, сплатіть 15812.96 грн.
Я уже представляю этих спЭциалистов. Малолеток а прыщах и с пушком под носом.

Vi nadali uhilyayetes vid kreditora?
V razi ne pogashennya borgu na protyazi doby informaciya pro borg bude rozislana po adresah vashogo otochennya!0800603561
Кредит Ап.еще одни кАзлы,которые меня раздражают?
У зв'язку з наявністю заборгованості за ******* в ТОВ «ФК «ІНВЕСТ ФІНАНС»(CASHBERRY), у сумі 31000 грн, Ваша справа передана в юридичну Компанію ТОВ "ПЕРША ПРОФЕСІЙНА ПРИВАТНА ВИКОНАВЧА СЛУЖБА", яка представляє інтереси згідно Договору доручення № 03-12 від 03.12.2021 року, для здійснення примусового стягнення боргу. Термін для добровільної сплати - 24 години. 0800210005 або [email protected]
Продали Кеши?Кто что слышал за "этих"?или это Дельта м?
Дельта вроде. Звонилки просто. Тоже им продавали) Месяц звонили каждый день)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі