Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Здравствуйте, сегодня пришло такое сообщение от манифою. Они правда могут обратится в полицию?

Вкладення

• IMG_20211208_090152.webp
    IMG_20211208_090152.webp
    40.5 Кб · Перегляди: 79
З Вами неможливо встановити контакт. Ви не оплачуєте по кредиту і цим завдаєте фінансового збитку компанії. Негайно закрийте борг?

Віктор, повідомляємо, що в разі не внесення оплати до кінця доби, завтра ми будемо змушені передати Вашу кредитну справу до колекторського агенства. ??

Привет,ребят!Я,новенький тут.
Как реагировать на такие смс?Прострочка пошла в кредит плюс дней может 10-15

Вкладення

• 3C905EAD-31FC-4577-AB51-AAD5DAA1635E.webp
    3C905EAD-31FC-4577-AB51-AAD5DAA1635E.webp
    15.7 Кб · Перегляди: 80
Здравствуйте, сегодня пришло такое сообщение от манифою. Они правда могут обратится в полицию?
Не могут. Вам будут подобное слать многие. Бред.
Привет,ребят!Я,новенький тут.
Как реагировать на такие смс?Прострочка пошла в кредит плюс дней может 10-15
Чушь это))) Они вам это же будут и автодозвоном озвучивать)

Такой, выбор без выбора?
Restrukturyzatsiia abo prymusove stiagnennia cherez Notarialnui napys. Vubir zavzhdu E! Tel: 0442245981

******** Ю. І. розпочато процес примусового стагнення заборгованості шляхом арешту Ваших зарплатних, депозитних та кредитних рахунків. Очікуйте документи рекомендованим листом за адресою Вашої реєстрації. Деталі за телефоном 0800753775
******** Ю. І. розпочато процес примусового стагнення заборгованості шляхом арешту Ваших зарплатних, депозитних та кредитних рахунків. Очікуйте документи рекомендованим листом за адресою Вашої реєстрації. Деталі за телефоном 0800753775
Чи варто боятися?

Прошу приветствовать меня в клубе просрочки. Кредит касса выслали такое сообщение примерно месяц назад, с перепуга оплатит, наступил следующий месяц, платить нечем. Вопрос, ято означает это смс и какие последствия?
Читал форум, смотрел конкретные темы, ну или я в панике и вся информация проходит мимо и/или я тупой)
Очередная пугалка от недоносков.Не ведитесь.

Добрый день.
Мне уже начали сыпаться новогодние акции от КредитАп и Укрпозыки :sarcastic:
Кому-то еще приходили такие "подарки"? )

А в мене Фактор проснувся?
ТОВ «КОЛЕКТОРСЬКЕ АГЕНТСТВО ФАКТОР» щиро вітає Вас з Новим Роком та Різдвом!
Ми розуміємо, що лист-вимогу про сплату боргу, це не те, що хотілося б отримати на свята, тому ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ» дарує вам списання, а саме:
Сума до сплати: 3700 грн.
Списання: 9642.2 грн.

А в мене Фактор проснувся?
ТОВ «КОЛЕКТОРСЬКЕ АГЕНТСТВО ФАКТОР» щиро вітає Вас з Новим Роком та Різдвом!
Ми розуміємо, що лист-вимогу про сплату боргу, це не те, що хотілося б отримати на свята, тому ТОВ «ФК «ПРОФІТ КАПІТАЛ» дарує вам списання, а саме:
Сума до сплати: 3700 грн.
Списання: 9642.2 грн.
Я тоже хочу такие списания :ups:
Я бы даже 3700 нарыла бы где-то :sarcastic:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі