Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я з 8 грудня зареєстрована тому що мала проблеми з банком.Потім довго не читала форум тільки коли вже влізла в МФО.Тому і не знала куди писати.С 8 декабря здесь, и ещё волнуют какие-то смски? Я те что латиницей не читаю даже, в сад!
вариантов может быть много, но большинство пишет подсознательно, чтобы успокоиться , что не только у них такое, тогда действительно легчает возможноДевушка интересовалась, кому такое смс приходило ранее?
И действительно ли человека показали по СМИ витоге? ???
Может хочет популярности...
И тут такой шанс, как бы
Так! Це правда!Написала тому що погано на душі.Просто хотіла поспілкуватись на цю тему.Незнала куди писати от і зробила тему.вариантов может быть много, но большинство пишет подсознательно, чтобы успокоиться , что не только у них такое, тогда действительно легчает возможно
полистайте, почитайте темы форума, масса ответов уже есть и темы не нужно будет идентичные делать, паника не лучший советчик, а только лишняя нервотрепкаТак! Це правда!Написала тому що погано на душі.Просто хотіла поспілкуватись на цю тему.Незнала куди писати от і зробила тему.
Та шукала.Не бачила.Значить не добре шукала.Дякуюполистайте, почитайте темы форума, масса ответов уже есть и темы не нужно будет идентичные делать, паника не лучший советчик, а только лишняя нервотрепка
Так! Це правда!Написала тому що погано на душі.Просто хотіла поспілкуватись на цю тему.Незнала куди писати от і зробила тему.
Вибачте, але могли б і без насмішок нормально пояснити куди писати.І так погано,так ще і тут накинулись.
Ничего и не новички так бывает делают. Все норм. И вы простите, если форумчане немного ущипнули, бывает.Та шукала.Не бачила.Значить не добре шукала.Дякую
Та Дінеро тему бачила,не бачила тему про те кому що шлють.Але вже знайшла.ДякуюФорумы/должники/микрозаймы/Dinero
Та все норм.В усіх нерви здають)))Ничего и не новички так бывает делают. Все норм. И вы простите, если форумчане немного ущипнули, бывает.
Вы подписали тему ЦЕ ВЖЕ СМІШНО!!!!Так! Це правда!Написала тому що погано на душі.Просто хотіла поспілкуватись на цю тему.Незнала куди писати от і зробила тему.
Вибачте, але могли б і без насмішок нормально пояснити куди писати.І так погано,так ще і тут накинулись.
это трагикомедия , возможно сериалВы подписали тему ЦЕ ВЖЕ СМІШНО!!!!
И тут же пишете, могли б и без насмишок.
Ну давайте плакать
Я написала "смішно" із сарказмом про смс.А взагалі мені вже геть не смішно.А насміхаються з мене!Тому що вот як я посміла тему создати коли вже є такі теми.Ну не бачила я!!!Ну вибачте мене таку неуважну.Вы подписали тему ЦЕ ВЖЕ СМІШНО!!!!
И тут же пишете, могли б и без насмишок.
Ну давайте плакать
извините не в ту тему написалаэто трагикомедия , возможно сериал
Пожалуйста не нервничайте, это не насмешки, а замечания, возможно и не приятные, простите уж форумчан ?Я написала "смішно" із сарказмом про смс.А взагалі мені вже геть не смішно.А насміхаються з мене!Тому що вот як я посміла тему создати коли вже є такі теми.Ну не бачила я!!!Ну вибачте мене таку неуважну.
Дякую)))Стараюсь не нервувати.Ніколи і теми не робила.Просто читала,коменнтувала.От один раз зробила, після цього вже не захочеться більше)))извините не в ту тему написала
Пожалуйста не нервничайте, это не насмешки, а замечания, возможно и не приятные, простите уж форумчан ?
Блін, Вас зіркою зроблять, а мене судом і КК лякаютьХтось отримував такі смс від Дінеро?
А как можно было влезть еще в мфо,при этом перечитав форум? Практически каждый твердит не брать новых кредитов. Как так?Я з 8 грудня зареєстрована тому що мала проблеми з банком.Потім довго не читала форум тільки коли вже влізла в МФО.Тому і не знала куди писати.
Кому то писал этот ??