Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені таке прийшлоВам Динеро такое предлагали?
Вот бы с каждым праздником скидки больше и больше,я бы все в один день отметил-гляди и они б мне торчали.День конституции следующий празник 16.06 - троица или 28.06 - день конституции
Хтось отримував такі смс від Дінеро?
Ой і не кажіть.З дитинства мріяла зіркою телебачення стати?Да. Покажут в ТСН Тиждень))) Не пропустите
смешно по каждой смс-ке создавать отдельную тему
Я написала в тему Дінеро!Куди треба було писати якщо мене цікавить це питання?!смешно по каждой смс-ке создавать отдельную тему
Воно в розділі ДінероНичого нового і цікавого.Скукотіща)
Можно не писать, а читать) Было в теме о смс которые нам шлютЯ написала в тему Дінеро!Куди треба було писати якщо мене цікавить це питання?!
Воно в розділі Дінеро
Я не знайшла.Отож вибачтеМожно не писать, а читать) Было в теме о смс которые нам шлют
що конкретно Вас цікавить?Я написала в тему Дінеро!Куди треба було писати якщо мене цікавить це питання?!
Воно в розділі Дінеро
Не важно динеро манивео и т.д.есть тема по смс-ам. Там от всех шараг.Я написала в тему Дінеро!Куди треба було писати якщо мене цікавить це питання?!
Воно в розділі Дінеро
Так!Це і цікавило.Не знайшла тему про смс тому і написала.Нехай адмін видалить якщо так заважає.що конкретно Вас цікавить?
чи хтось отримував таке смс?))
Добре.Дякую що пояснили.Вже зрозуміла.А то тут дехто любить зразу кидатись на людину.Не важно динеро манивео и т.д.есть тема по смс-ам. Там от всех шараг.
и по другим курятникам такое бродитХтось отримував такі смс від Дінеро?
круто))Так!Це і цікавило.Не знацшла тему про смс тому і написала.Нехай адмін видалить якщо так заважає.
Девушка интересовалась, кому такое смс приходило ранее?круто))
не ображайтесь, але я реально не розумію, що Вам дасть будь-яка відповідь на це запитання?
от скажуть Вам, що отримували. В що?
Нічого.Цікавить кому що присилають.Можливо легше стане якщо хтось щось напише.Нерви здають просто, от і написала.круто))
не ображайтесь, але я реально не розумію, що Вам дасть будь-яка відповідь на це запитання?
от скажуть Вам, що отримували. В що?
Ні!Не те цікавило.Просто хотіла поспілкуватись з людьми кому що приходить від Дінеро.Вибачте якщо не туди написала.Девушка интересовалась, кому такое смс приходило ранее?
И действительно ли человека показали по СМИ витоге? ???
Может хочет популярности...
И тут такой шанс, как бы