Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Дельта-М отжигает. Зачем-то взяли в работу несуществующий "договор с квиками (это те, что мне подарили 500 грн даже без смс-ок и договоров). А теперь бредят:

Ви під запис розмови відмовились від сплати боргу в "КВІКУ ХОЛДІНГ ЛТД". Ваші документи і записи розмов можливо будуть переданні для можливого примусового стягнення. Терміново сплатіть борг

Все бы хорошо, но как я могла от чего-либо отказаться, еще и под запись, если я трубки у них не беру? Вот это загадка )))

СонЯя, эта шмapa, что смс прислала, хоть каким то образом обозначалась из какой опы она вылезла? Мне звонили с этого номера несколько раз, Труколлер не выдавал, что за номер. Я его заблочила, а сейчас при поиске выдаёт В. Н. Хз, что это за лярва?
Думаю это из оперы Романов и остальные...

Шановний клієнт! Ваш прострочений кредит буде продано 24.11.2021 компанії ФінФорс. У Вас є шанс повністю сплатити заборгованість до цієї дати. CCloan

Вот и я рядах должников ФинФорс )))))))
По Кредит Кассе

Доброго дня, ............ Мене звати Бах Зухра, фахівець відділу по роботі з простроченою заборгованістю ТОВ "УКР Кредит Фінанс" Компанія Кредит Каса. Заборгованість складає 12670,0. Ви маєте сплатити на протязі трьох годин. У випадку несплати, компанія кредитоор, має право передати вашу угоду в роботу факторингової компанії, згідно пункту правил кредитного договору 11.6 та опублікованого на офіційному ссайті Кредит Каса. Їх методи праці відрізняються від нашої компанії, тому не втрачайте можливіст врегулювати питання з кредитором. Не зволікайте часом та повертайте кошти компанії, які ви зараз утримуєте у себе не законним шляхом. Чи одразу фіксуємо відмову від сплати по угоді?

Останнє редагування:
Шановний клієнт! Ваш прострочений кредит буде продано 24.11.2021 компанії ФінФорс. У Вас є шанс повністю сплатити заборгованість до цієї дати. CCloan

Финфорс спокойные,но любят делать подмену номера.

Только что пришла смс,но незнаю о кого ?. Какой-то благодетель ( было бы хорошо,если бы и закрыли сами долг)?
безкоштовно закриємо Ваш кредит в мікрофінансових організаціях лише за ту суму, яку Ви отримали! 0985970183 (Вайбер)
Мне мама позвонила,я подняла трубку,а там барышня чужая.
Есть программа с подменой номера

Только что пришла смс,но незнаю о кого ?. Какой-то благодетель ( было бы хорошо,если бы и закрыли сами долг)?
безкоштовно закриємо Ваш кредит в мікрофінансових організаціях лише за ту суму, яку Ви отримали! 0985970183 (Вайбер)

Мне мама позвонила,я подняла трубку,а там барышня чужая.
Есть программа с подменой номера
Я думаю это я переживу

По Кредит Кассе

Доброго дня, ............ Мене звати Бах Зухра, фахівець відділу по роботі з простроченою заборгованістю ТОВ "УКР Кредит Фінанс" Компанія Кредит Каса. Заборгованість складає 12670,0. Ви маєте сплатити на протязі трьох годин. У випадку несплати, компанія кредитоор, має право передати вашу угоду в роботу факторингової компанії, згідно пункту правил кредитного договору 11.6 та опублікованого на офіційному ссайті Кредит Каса. Їх методи праці відрізняються від нашої компанії, тому не втрачайте можливіст врегулювати питання з кредитором. Не зволікайте часом та повертайте кошти компанії, які ви зараз утримуєте у себе не законним шляхом. Чи одразу фіксуємо відмову від сплати по угоді?
Если оно ещё раз Вам напишет, то можете ответить, чтобы он шёл на сквозняк и просквозил свою единственную прямую извилину...
Я думаю данного текста ему с головой хватит.

Тут уже новая нарисовалась :sarcastic:

Доброго дня. Коспанія CLY. ДОговір № ........... Коли оплата буде?

Как-то мало текста :scratch_one-s_head:

Они вообще умнички, столько времени молчать. Первый раз написали
Месяца 3 прошло

Ооооо кто там говорил про печерский суд?))

Через 2 лня компания Форза будет вынуждена подавать на нее исковое заявление и решать вопрос в судебном порядке.Подача Осуществляется в Печерский суд г.Киева.Сопутствующие затраты будут добавлены в счет долга.Ожидайте повестку по месту регистрации и выездную группу для сбора информации по соседям о неблагонадеждности вашей семьи! Вас уведомили,с ув.Форза.

Ооооо кто там говорил про печерский суд?))

Через 2 лня компания Форза будет вынуждена подавать на нее исковое заявление и решать вопрос в судебном порядке.Подача Осуществляется в Печерский суд г.Киева.Сопутствующие затраты будут добавлены в счет долга.Ожидайте повестку по месту регистрации и выездную группу для сбора информации по соседям о неблагонадеждности вашей семьи! Вас уведомили,с ув.Форза.
Пошлите их в Космос).

Я балансирую на грани сказать им,что я не идuот что бы это все слушать и просто проигнорировать)

Добрый вечер ! У меня в этой конторе просрочка две недели сегодня прислали смс на Вайбер !
Доброго дня, Володимир. Мене звати Сушко Ганна Олексіївна, фахівець відділу по роботі з простроченою заборгованістю ТОВ “Укр Кредит Фінанс” Компанія (Credit Kasa). Юридична адреса компанії м. Київ, бульв. Лесі Українки, 26, оф. 407. номер вхідної лінії +380931707377. У зв’язку з тим, що Ви в односторонньому порядку порушили умови кредитної угоди компанія ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" має право звернутися до нотаріуса за виконавчим написом, після чого кредитор у праві залучити приватну виконавчу службу з метою блокування всіх Ваших банківських рахунків. Радимо внести оплату 15400,00 грн у повному обсязі 23.11.2021 до 16:00. Через що надійде оплата, для уникнення небажаних наслідків по кредиту?
Як зробите оплату, надішліть повідомлення «СПЛАТИВ- (ЛА)»
Это серьезно стоит воспринимать ? Какие ваши мнения ?

Ваваныч, нет, никак не воспринимать совершенно

Нет конечно) Это пугалки все) Просто игнорируйте)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі