Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Кому ещё такое приходило ? Обратите внимание на время
обычное стандартное смс, мне по другому мфо по кредиту сына звонил робот в субботу 6 числа, что долг нужно погасить до пятницы 5 числа!

У алексов вообще смс дурацкие все, половина непонятно, что хотят, мне как-то про огляд трупа присылали?ничего после этих смс не будет дальше, уже год у них просрочки
Труп осматривали? Заинтриговали.

Здравствуйте
От кредит 7

Відповідно до статті 73 сімейного кодексу, стягнення боргу може бути накладене на майно, яке являється спільною власністю сім'ї

:yes2::yes2::yes2:
Станом на 13.11.2021 ТОВ "ФК "Н.А.ГРУП" робить останню спробу врегулювати заборгованість в досудовому порядку, а саме:
- розпочати кримінальне провадження за фактом здійсенння шахрайських дій направлених на отримання кредиту після 20.11.2021 року.

Дякуємо, що Ви з нами!

Ваш CreditBox.

maseychu, приходят такие смс с фамилиями людей ,которых я не знаю.такое впечатление,что рассылают все подряд :scratch_one-s_head:

Мне сегодня в вайбер написал какой-то Александр (0635995498), и такой дружбан: катя, привет! коллектора пишут!!! добровольно решить вопрос никак? на ответ 5 мин.! нет ответа начинаю работать с ...... (название села). ты же не забыла кто там в селе живет?!
Кто это и из какой конторы - понятия не имею. Ну позвонил он в село, его вежливо послали. И что добился?
Вот думаю, есть ли смысл ему похамить, чтобы выяснить из чьих он ypoдoв

мне на второй номер такое же шлют. Чтобы я сама себе передала информацию и напомнила о важности вопроса
Надо было ответить : это вы бл* не знаете кто там живет ?

Vi ignoruyete vsi zvernennya ta ne vikonuyete domovlenosti. Protyagom 3 dniv Vash borg bude vidstupleno faktoringovij kompaniyi. KREDITPROMINVEST 0800300260
Гребанный Кредитпроминвест'!Не ответил ни на одно мое письмо Ия "не выконую домовленности"!????

Что Монетка может предложить? Кто знает? Кому такое приходило?

Повідомляємо Вам про можливість закриття заборгованості за Вашим кредитним договором № ... , оформленим в Монетка*, на ІНДИВІДУАЛЬНИХ УМОВАХ!
Отримайте деталі, у відповідь на лист надішліть «Індивідуальні умови» та вкажіть номер кредитного договору.
Реквізити:
IBAN: UA55 305299 00000 26507046800481, Отримувач: ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «РІАЛЬТО», Банк отримувача: АТ КБ «ПРИВАТБАНК», ЄДРПОУ: 43492595, МФО: 339500, Призначення платежу: «Оплата кредиту за дог №...

Здравствуйте
От кредит 7

Відповідно до статті 73 сімейного кодексу, стягнення боргу може бути накладене на майно, яке являється спільною власністю сім'ї
Переняли у Кредит + )))

Термінові новини! ДАЄмо до 15 000 грн на картку! Для нових клієнтів CreditPlus відсоткова ставка 0,01% на день! А також автоматично беріть участь у розіграші відомого електрокару! Отримати гроші bit.ly/Creditplus_4
Кому они меня сплавили)) Щедрые души, хотят ещё дать

Якщо протягом 4 годин не буде оформлено пролонгацію та сплачено 1960 грн, кредитор внесе Вас до Чорного списку! aviracredit

Соня!.Кредит не оплачено, немає відповіді на дзвінки що є порушенням п 7.4.2. Договору. Службою безпеки буде заблоковано ваші карти,на підставі напису нотаріуса.Очікуйке стягнень,чи терміново поверніть борг.Звертатись,за доп.інф. 0800753775
Финфорсы

Соня!.Кредит не оплачено, немає відповіді на дзвінки що є порушенням п 7.4.2. Договору. Службою безпеки буде заблоковано ваші карти,на підставі напису нотаріуса.Очікуйке стягнень,чи терміново поверніть борг.Звертатись,за доп.інф. 0800753775
Финфорсы
То страшне. Зачинись дома і не виходь))

Соня!По вашему кредиту погоджено списання частини %,
Встигніть зафіксувати списання до 16/11/2021. ФІНФОРС Тел. 0-800-753-775
Хоть бы определились?

Текст писать не буду.Талики пишут с ошибками.Не могут фамилию, имя ,отсество на украинский язык перевести,леньтяи.???

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі