Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Всем привет, новый формат сообщения, какая-то новая статья, наверное я что-то пропустила?

"Припиніть порушувати Законодавство!Згідно Ст.625 ЦКУ-Боржник не звільняється від відповідальності за неможливість виконання ним грошового зобов'язання,(втрата роботи, фінансові труднощі, та ін.). ми зі свого боку ідемо вам на зустріч та пропонуємо Вам закриття по Акції"- телефон и т.д
Отаке сьогодні прийшло на пошту. Не згаю що вони там курять бо я в них в просрочці…
У меня каждый день, сначала угрозы, потом акционное списание, а потом такого рода смс, подряд, по очереди , почти с каждой конторы у кого я в просрочке.
Я так понимаю, они просто хотят, чтобы вышли на связь ?‍♀️?‍♀️?

У меня был зп там и кредит, закрыла нелелю назад всё к чертям?
Я тоже ухожу с ПриватБанка,перевожу з.п.на Укрсиббанк
Всем привет, новый формат сообщения, какая-то новая статья, наверное я что-то пропустила?

"Припиніть порушувати Законодавство!Згідно Ст.625 ЦКУ-Боржник не звільняється від відповідальності за неможливість виконання ним грошового зобов'язання,(втрата роботи, фінансові труднощі, та ін.). ми зі свого боку ідемо вам на зустріч та пропонуємо Вам закриття по Акції"- телефон и т.д

У меня каждый день, сначала угрозы, потом акционное списание, а потом такого рода смс, подряд, по очереди , почти с каждой конторы у кого я в просрочке.
И мне такие приходят

И мне такие приходят

Повідомляємо Вам,щоMoneyveo змушена продатидоговір колекторському агенству.Щоб уникнути негативних гаслідків-закрийте борг! и тел...
Что-то быстро.(26 дней просрочки).
Ошибки по тексту мои???

Повідомляємо Вам,щоMoneyveo змушена продатидоговір колекторському агенству.Щоб уникнути негативних гаслідків-закрийте борг! и тел...
Что-то быстро.(26 дней просрочки).
Ошибки по тексту мои???
Ну они могут быть змушени ещё месяца 2?. Узнаете об этом в письме на электронку, и сразу же Талион пронесется как информ бюро по Вам и родным смс и звонками.

Вже в Вайбер пишуть «жду оплати до 19:00», ну то «жди», я до чого…
Але цікаві ці мфо, впевнена більшість би позакривали їх нормально якби вони по-людськи ставилися до людей

Пришла на кухню попить чайку, тут смс :" Співробітник виїхав до вашого регіону, за адресою буде після 16:00. Тел 0442246389. Глобал Кредит " Время17-10, опаздывает. Выглядываю в окно-парень с тортиком в подъезд заходит. Думаю, это он, ко мне, да ещё и с тортом. Вот это сервис. Ан нет, не ко мне, опять обманули. Необязательные люди, эти коллекторы. Абыдно, да. Буду пить чай без тортика, хмык-хмык...

Предупреждение! Возможно блокирование ПРОЛОНГАЦИИ! Тел.: 0678802774; 0500289484; 0634839415
~~~~~~~~~~~
Яка трагедія від АЛЕКСІВ…. Вже біжу платити, а то раптом пролонгацію заблокують :f*ck:

~
TOV UKR CREDIT FINANCE Neobhidno terminovo splatyty borg po dogovoru (тут був номер). 0931707377
TOV UKR CREDIT FINANCE Neobhidno terminovo splatyty borg po dogovoru (тут був номер). 0931707377
~~~~~~~~~~~
Ну раз їм необхідно то хай самі платять, я до чого
~~~~~~~~~~~
Я новенька на форумі і мене ще дивують всі ці повідомлення.

Останнє редагування:
Предупреждение! Возможно блокирование ПРОЛОНГАЦИИ! Тел.: 0678802774; 0500289484; 0634839415
~~~~~~~~~~~
Яка трагедія від АЛЕКСІВ…. Вже біжу платити, а то раптом пролонгацію заблокують :f*ck:

~
~~~~~~~~~~~
Ну раз їм необхідно то хай самі платять, я до чого
~~~~~~~~~~~
Я новенька на форумі і мене ще дивують всі ці повідомлення.
То пройде. ))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі