Неуязвима
✩ Premium ✩
- Дописи
- 349
- Реакції
- 85
- Бали
- 5125
Неуязвима не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пусть помечтают они,много хотят ?Быстро мнение меняется у них
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пусть помечтают они,много хотят ?Быстро мнение меняется у них
У меня каждый день, сначала угрозы, потом акционное списание, а потом такого рода смс, подряд, по очереди , почти с каждой конторы у кого я в просрочке.Отаке сьогодні прийшло на пошту. Не згаю що вони там курять бо я в них в просрочці…
Я тоже ухожу с ПриватБанка,перевожу з.п.на УкрсиббанкУ меня был зп там и кредит, закрыла нелелю назад всё к чертям?
И мне такие приходятВсем привет, новый формат сообщения, какая-то новая статья, наверное я что-то пропустила?
"Припиніть порушувати Законодавство!Згідно Ст.625 ЦКУ-Боржник не звільняється від відповідальності за неможливість виконання ним грошового зобов'язання,(втрата роботи, фінансові труднощі, та ін.). ми зі свого боку ідемо вам на зустріч та пропонуємо Вам закриття по Акції"- телефон и т.д
У меня каждый день, сначала угрозы, потом акционное списание, а потом такого рода смс, подряд, по очереди , почти с каждой конторы у кого я в просрочке.
Я так понимаю, они просто хотят, чтобы вышли на связь ??
?
И мне такие приходятВсем привет, новый формат сообщения, какая-то новая статья, наверное я что-то пропустила?
"Припиніть порушувати Законодавство!Згідно Ст.625 ЦКУ-Боржник не звільняється від відповідальності за неможливість виконання ним грошового зобов'язання,(втрата роботи, фінансові труднощі, та ін.). ми зі свого боку ідемо вам на зустріч та пропонуємо Вам закриття по Акції"- телефон и т.д
У меня каждый день, сначала угрозы, потом акционное списание, а потом такого рода смс, подряд, по очереди , почти с каждой конторы у кого я в просрочке.
?
Я с Ощад банком простилась, осталось сказать чао Приматам. Но то чуть позже?Я тоже ухожу с ПриватБанка,перевожу з.п.на Укрсиббанк
И мне такие приходят
И мне такие приходят
Ну они могут быть змушени ещё месяца 2?. Узнаете об этом в письме на электронку, и сразу же Талион пронесется как информ бюро по Вам и родным смс и звонками.Повідомляємо Вам,щоMoneyveo змушена продатидоговір колекторському агенству.Щоб уникнути негативних гаслідків-закрийте борг! и тел...
Что-то быстро.(26 дней просрочки).
Ошибки по тексту мои???
Ясно.Накакать на них???Ну они могут быть змушени ещё месяца 2?. Узнаете об этом в письме на электронку, и сразу же Талион пронесется как информ бюро по Вам и родным смс и звонками.
Разумное решение??Ясно.Накакать на них???
уже бегу ?Давай откроем)
Вже в Вайбер пишуть «жду оплати до 19:00», ну то «жди», я до чого…Всем привет, новый формат сообщения, какая-то новая статья, наверное я что-то пропустила?
?
ОднозначноВже в Вайбер пишуть «жду оплати до 19:00», ну то «жди», я до чого…
Але цікаві ці мфо, впевнена більшість би позакривали їх нормально якби вони по-людськи ставилися до людей

То пройде. ))Предупреждение! Возможно блокирование ПРОЛОНГАЦИИ! Тел.: 0678802774; 0500289484; 0634839415
~~~~~~~~~~~
Яка трагедія від АЛЕКСІВ…. Вже біжу платити, а то раптом пролонгацію заблокують
~
TOV UKR CREDIT FINANCE Neobhidno terminovo splatyty borg po dogovoru (тут був номер). 0931707377
TOV UKR CREDIT FINANCE Neobhidno terminovo splatyty borg po dogovoru (тут був номер). 0931707377
~~~~~~~~~~~
Ну раз їм необхідно то хай самі платять, я до чого
~~~~~~~~~~~
Я новенька на форумі і мене ще дивують всі ці повідомлення.
А до цього буду постити їхню шизофренію тут, заспокоює не гірше пива))То пройде. ))
Відбитість стадіїї не змінює. Хіба раз на сто років щось цікаве напишуть,але то виключення з правил...Не можу себе пересилити. Та й цікава стадія їх відбитості
Сумно( а могли б по-нормальному, а не залякуннямиВідбитість стадіїї не змінює. Хіба раз на сто років щось цікаве напишуть,але то виключення з правил...
Хто? Ото отівго( мат на форумі заборонений)?Сумно( а могли б по-нормальному, а не залякуннями