Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Увага!
Відповідно до Порядку проведення виконавчих дій у виконавчому проваджені за боргом перед ТОВ ФінФорс приватний виконавець Дорошкевич В.Л накладе арешт на всі наявні та банківські активи.
Шановний ********.,враховуючи всі обставини ТОВ ФінФорс готовий піти вам на зустріч і списати % та штрафи по заборгованості.
Для того щоб скористатись списанням зв'яжіться за безкоштовним тел:0800753775

А меня второй день подряд достают Берущие в рот за деньги. Звонят раз по 7, в разное время суток. Ну вот как разговаривать с такими, хз кто там??)) Аж Труколлер покраснел?
Да и смысл разговаривать, у них же рот занят )

Не помню, было ли, седьмые дружбану прислали (сколько его от этого аццкого болота отговаривал, но, блин, похоже скоро пополнит наши ряды):

Інформація підтвердилася! Ви заволоділи грошима з метою їх неповернення, за що передбачена відповідальність! Вирішіть цю проблему у добровільному порядку! Внесіть *** грн до 14:00

Не помню, было ли, седьмые дружбану прислали (сколько его от этого аццкого болота отговаривал, но, блин, похоже скоро пополнит наши ряды):

Інформація підтвердилася! Ви заволоділи грошима з метою їх неповернення, за що передбачена відповідальність! Вирішіть цю проблему у добровільному порядку! Внесіть *** грн до 14:00
Знакомый текст, только мне такое Талион слал). Хз, кто им, что подтвердил...

Шгррші

Нараховано відсотки по кредиту ШвидкоГрошi Фамилия Іван 0938839455

по знакомому
Коротко лаконично

Шгррші

Нараховано відсотки по кредиту ШвидкоГрошi Фамилия Іван 0938839455

по знакомому
Коротко лаконично
Мне так рахували месяца 1,5. Потом перестали. Вот уже 4 месяца как антиковидеуб допомога самую последнюю допомога предлагают).
Может соцопрос устраивали )
Ага, марафон, среди всех контактных, которых они назначили. И все дружно подтвердили, Мошенник.?

Прислали смс "ТОВ ЕАПБ розшукуе.." дальше мамино ФИО, но у неё нет кредитов, у меня есть, в том числе некоторые этому ЕАПБ продали. Пугалка или лучше КИ проверить?

Решила создать тему по смс-кам. Выкладываю свои. Дублировать не желательно.

Пугалки:
Всем привет.Я новенькая здесь .16 микрозаймов и по одному кредит 7 просрочка 18 дней,вот от них такое пришло
Сил нет никаких..живу с ребёнком на съемке-мысли страшные проследует уже меня…

Вкладення

• 403E20CF-F6FE-458C-B3F5-3E5C3FB2D032.webp
    403E20CF-F6FE-458C-B3F5-3E5C3FB2D032.webp
    37.4 Кб · Перегляди: 77
У звязку з тим,що ви проігнорували всі пропозиції для погашення вашого кредиту на лояльних умовах-заплановані наступні дії,щодо вас.
-Додзвон до вашого оточення,РОДИЧІ,КОЛЕГИ,-кожної години на протязі дня з 09:00-20:00,з вимогою надати інформацію де ви знаходитесь.
-Будуть надходити листи з досудовою вимогою про повернення вашого боргу.
-Інформація буде передана до БКІ,що ви є ризиковим позичальником,а негативна кредитна історія вплине на ваших родичів,
вони теж не зможуть користуватися жодними кредитними продуктами.
-Можливість виїзду експертів служби безпеки по місцю проживаня для врегулювання питань з вашим оточенням.
0638546402 телефон
Петро Романов(ще один царської крові кАл)

Таліон сьогодні прислав смс що по якісь там статті будуть розшукувати моє оточення щоб дізнатись мою платоспроможність...ну капець за 4 місяці просрочки ще не всіх знайшли...я вже думала будуть пропонувати якісь нормальні умови,при тому що брала 8тис а пролонгаціями оплатила 12тис...
не знаю, мені досі ще нічого не пропонували
Всем привет.Я новенькая здесь .16 микрозаймов и по одному кредит 7 просрочка 18 дней,вот от них такое пришло
похоже, самое страшное - это ваши мысли. подумайте об этом - может проще что-то с мыслями сделать?
У звязку з тим,що ви проігнорували всі пропозиції для погашення вашого кредиту на лояльних умовах-заплановані наступні дії,щодо вас.
-Додзвон до вашого оточення,РОДИЧІ,КОЛЕГИ,-кожної години на протязі дня з 09:00-20:00,з вимогою надати інформацію де ви знаходитесь.
-Будуть надходити листи з досудовою вимогою про повернення вашого боргу.
-Інформація буде передана до БКІ,що ви є ризиковим позичальником,а негативна кредитна історія вплине на ваших родичів,
вони теж не зможуть користуватися жодними кредитними продуктами.
-Можливість виїзду експертів служби безпеки по місцю проживаня для врегулювання питань з вашим оточенням.
0638546402 телефон
Петро Романов(ще один царської крові кАл)
бляха, це хто такі наглі та брехливі? Мікрокеші?

не знаю, мені досі ще нічого не пропонували

похоже, самое страшное - это ваши мысли. подумайте об этом - может проще что-то с мыслями сделать?

бляха, це хто такі наглі та брехливі? Мікрокеші?
У меня нет таких)думаю плюси,каса ілі кешберрі

АНТИКОЛЕКТОРИ: ХТО ВОНИ ТА ЧИ ПОТРІБНІ ВОНИ ВАМ?​

#КРЕДИТ_ОНЛАЙН#ПРОСТРОЧЕННЯ#ФІНАНСОВІ_ПОРАДИ
07 жовтня 2021 року
watch-icon.png
2 547

Кредити допомагають не відкладати свої мрії на потім, а здійснювати їх миттєво. Проте іноді бажання здійснити мрію переважає над раціональним мисленням, позичальник не бере до уваги боргове навантаження та потрапляє у прострочення. Якщо неодноразово знехтувати термінами виплат заборгованості, за справу візьмуться колектори. А разом з ними з’являться й антиколектори, які пропонують взяти на себе проблеми з вашою позикою. Розповідаємо, що варто про них знати, щоб не потрапити у пастку шахраїв.
Антиколектори - це компанії або приватні особи, які пропонують вирішити проблеми з простроченою заборгованістю. Вони обіцяють взяти на себе перемовини з кредиторами, надати вам юридичну допомогу або навіть викупити ваш борг.

Оцініть, чи треба вам посередник
Будь-який антиколектор має комерційну зацікавленість, безкоштовно він працювати не буде. Зазвичай чим більша заборгованість, тим вище буде комісія. В умовах, коли ви не можете вчасно розрахуватись з боргами, чи треба вам додаткові витрати?
Домовитись про реструктуризацію або активувати пролонгацію ви можете самостійно - напряму зі своїми кредиторами, колекторами або в особистому кабінеті. Вони зацікавлені в тому, щоб повернути борг, а тому готові до діалогу. Вам не доведеться платити відсоток посереднику за послуги, які ви можете активувати самостійно.

Не вірте обіцянкам, що борги зникнуть
Декілька поширених шахрайських схем

PNk57lucUoz1Mhp6GaY4ONM5sHG9Voyw.png

Плата за тишу
Людина, яка назвалася адвокатом, пропонує вам заплатити йому певну суму, наприклад 2000 гривень, - та колектори більше вас не турбуватимуть. Все, що треба від вас, - написати заяву про те, що ви йому передаєте зобов'язання комунікації з колекторами та кредиторами.
Що відбувається: колектори вам дійсно більше не дзвонитимуть - вони намагатимуться налагодити взаємозв’язок з вашим “помічником”. А він просто ігнорує будь-які дзвінки та листи.
Наслідки: поки ви щасливо живете у спокої,
ваш борг продовжує збільшуватись внаслідок зростання відсотків та штрафів. Рано чи пізно кредитори звернуться з позовом про стягнення до суду. Якщо кредитний договір оформлено згідно із законодавством, суд задовольнить позов кредитора в повному обсязі. Вам доведеться сплатити борг, навіть якщо для цього треба буде продати майно.

51ytovzGW6MsB82rQjRV9vQ3y6vozH08.png

Відкуп від кредиторів

Якийсь професійний антиколектор пропонує вам заплатити незначну частину боргу та обіцяє, що решту буде списано. Ви навіть можете підписати з ним договір: заплатити комісію посереднику та з його допомогою підписати договір з кредитором про погашення частини заборгованості. Але це не означає, що ваш борг зник! Через якийсь час ви знову отримаєте сповіщення про необхідність сплатити борг.

У гіршому випадку, якщо ви підписали договір тільки з антиколектором та не прописали його обов’язки, він просто зникне з вашими грішми.

k3Ww2GywA44lGlUvjOx82-1KseuAzE1J.png

Суперінвестиції для погашення відсотків

Найцікавіша схема: антиколектор пропонує вам передати йому певну суму грошей, яку він інвестує в “дуже вигідну справу” й коштом великого прибутку погасить нараховані вам відсотки.

Частіше за все, “помічник” зникає раз і назавжди. Але навіть якщо це реальний брокер, який вклав ваші гроші, наприклад, у фондовий ринок, дохід не гарантовано. Навіть навпаки: чим вищий потенційний прибуток, тим більше ризиків втратити, а не заробити.

На жаль, шахраї переслідують нас впродовж всього життя. Мисливці за наживою нехтують усіма моральними принципами та ніколи не знають жалю. Будь ласка, не вірте спокусливим пропозиціям про магічне зникнення боргів. Cashberry вчить, як розпізнати шахраїв та не стати легкою здобиччю. Не довіряйте свою заборгованість посередникам. Єдине рішення - домовитись з кредитором особисто. У Cashberry є відділ по роботі з заборгованістю, який працює щоденно. Ви можете звернутися до співробітників із будь-яким питанням стосовно врегулювання заборгованості. Ми готові йти на зустріч та допомогти розрахуватися з боргами!

Вот что мне сегодня прислали)) пока будем ждать что дальше))

Вкладення

• Screenshot_20211020-192839.webp
    Screenshot_20211020-192839.webp
    54.7 Кб · Перегляди: 154
Ваш борг 26743.85грн. Згідно ст.1050 ЦКУ реструктуризація скасована.Виставлена вся сума до сплати. 0678802774 0500289484
И на Вайбер пришло, предлагают либо закрыть полностью либо оформить пролонгацию...
Мне тоже приходило, только я не на какую реструктуризацию не соглашась, сами с собой общаются)))) что-то предложили, что-то отменили муд....Ки)

Забейте и не переживайте, берегите себя, а это падальщики пусть обломаются) пишут и пишут, на заборе тоже пишут) читайте форум, успокойтесь и живите для себя и ребенка. Ничего они сделать не могут, только нервы портить.

Забейте и не переживайте, берегите себя, а это падальщики пусть обломаются) пишут и пишут, на заборе тоже пишут) читайте форум, успокойтесь и живите для себя и ребенка. Ничего они сделать не могут, только нервы портить.
Вот вчера нашла этот форум и немного успокоилась.Кстати ,предлагали помощь АО Захист ,пришло смс (как узнали мой номер они -не знаю,о них даже не слышала) .Захист хотел за все мои кредиты 3200 в месяц ,я чуть уже не повелась ,слава Богу нашла этот форум и мне глаза открылись ..куда мир катиться,на людском горе -другие пытаются нажиться ..
Посоветуйте пожалуйста,мне игнорировать все звонки или пытаться договориться ?По прописке я не живу уже 20 лет там,родителей нету у меня ,имущества тоже(кроме двух котов)
Даже если в суд подадут -как быть дальше если доход минимальный …
Спасибо

Вот вчера нашла этот форум и немного успокоилась.Кстати ,предлагали помощь АО Захист ,пришло смс (как узнали мой номер они -не знаю,о них даже не слышала) .Захист хотел за все мои кредиты 3200 в месяц ,я чуть уже не повелась ,слава Богу нашла этот форум и мне глаза открылись ..куда мир катиться,на людском горе -другие пытаются нажиться ..
Посоветуйте пожалуйста,мне игнорировать все звонки или пытаться договориться ?По прописке я не живу уже 20 лет там,родителей нету у меня ,имущества тоже(кроме двух котов)
Даже если в суд подадут -как быть дальше если доход минимальный …
Спасибо
Могу только поделится своим опытом. Когда приняла решение, что все стоп хватит, было очень страшно, первые попытки договориться не к чему не привели, начались звонки, смс, Вайбер, жуть брала до очень нехороших мыслей. А потом немного встряхнулась, почитала форум, написала, поддержали. Чтобы успокоить нервы звонки в блок поставила, к писулькам стала спокойнее. Самое страшное для меня было это что узнают родители и близкие. Узнали, им очень быстро стали звонить. Поскольку денег нет ни у кого, имущества на мне нет, только официальный доход (что немного напрягает), то решили морозиться. Мои меня поддержали, я нашла адвоката, который готов к сносу ИНН и ИН. Нашла сестра мне психотерапевта, три сеанса уже прошла, легче стало. Собираю деньги на случай ИНН. Начали звонить на работу, пока отмахиваюсь. Симку не меняла. И это ещё не всё МФО в просрочке, так что дальше будет веселее))) ещё и месяца нет от первой просрочки, но уже и письмо было на адрес родителей, где я 20лет уже не живу. Вот за то что надо..ют родителей и работу, вообще страх сменился на злость, теперь и договариваться с такими шарагами не буду. Берите себя в руки, если звонки выбивают из нормальной жизни - в блок. Все плохие мысли прочь, если денег нет платить, успокойтесь, относитесь к этому как к одной из жизненных задач, которую нужно решить. Ничего страшного они не сделают, будут только как шавки лаять. Все будет хорошо, жизнь продолжается, солнышко светит, главное здоровье и близкие, остальное все побоку)))

Мне вчера пришло смс с предложением реструктуризации или инн. Зашла в кабинет сумму разбили на 4 платежа, 1 раз в месяц оплата.
Сегодня оплатила первую часть, буду гасить.
Тело 12 000 грн к погашению предложили 14000 грн, по 3500 грн на 4 месяца, хочу уже их закрыть и забыть как страшный сон….просрочка 6 месяцев, но до просрочки были пролонгации на 9000 грн где-то.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі