Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А как вам такое от верокеш: ?????
Верховна Рада списала 100 млрд боргів за газ тепло і воду!
Народні депутати 14 липня прийняли закон "Про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу" № 3508-д, яким списали борги газзбутів та облгазів, більшість з яких (70%) контролюються однією олігархічною групою "РГК" Дмитра Фірташа
Шановний (а)
КРАЩОЇ ПРОПОЗИЦІЇ ВЖЕ НЕ БУДЕ!
Ми не народні депутати, а Ви, на жаль чи на щастя, не Дмитро Фірташ, проте теж маєте унікальну нагоду на списання частини свого боргу!
Станом на 21.09.2021 року сума Вашого боргу становить 14095.72 грн, ми даємо Вам право скористатися персональною пропозицією та закрити кредит, сплативши його частину а саме 12000 грн до 24.09.2021 року, після чого залишок боргу буде анульовано і кредит назавжди закрито!
Якщо Вам потрібно трохи більше часу, можна сплатити борг за 12000 грн частинами впродовж вересня, при умові, що перша частина даної суми надійде до 24.09.2021.
Обов'язково надайте відповідь, це наша остання пропозиція!
Зв'яжіться, будь ласка, з нами якнайшвидше, за номерами:
380670090178/ Вайбер 0507300717
ШГ дико унылые, ни ума, ни фантазии. посему не получат ничего. Я дружу либо с хорошими, либо с веселыми, а эти - ни рыба, ни мясо.У меня такого уже целая коллекция, в том числе, от Милоан и не один раз.
Из моих свежих, самое забавное (кроме попыток от Лоанли уговорить меня взять кредит со скидкой. само собой):
U zv'yazku z ignoruvannyam kreditora Vasha sprava napravlena do Yuridichnogo Viddilu TOV "GOFINGO". 0443903031
Сколько они еще будут "передавать", а? Так вижу: Живет Лиско, уже и внуков нянчит, а Гуфинго передают справу и никак передать не могут.
,відсотки ШвидкоГроші нараховано.Сплачуйте кредит для збільшення ліміту 0937869515
Это вообще песТня. Т.е. они реально веруют, что если я после такой просрочки что-то там оплачу именно этой шараге, то потом и они мне деньги дадут, и я возьму? И что это и есть моя мечта? Что только люди ни придумают.
Твою мать....вот это креатив...надо ж было так заморочиться с Фирташем...???Вот это я понимаю креатив! Ребята заморочились. Эх, такие бы таланты да в мирное русло...
ШГ дико унылые, ни ума, ни фантазии. посему не получат ничего. Я дружу либо с хорошими, либо с веселыми, а эти - ни рыба, ни мясо.
Смс, якщо протягом двох годин не надійде оплата, то організовуємо виїздну групу.Чи можуть справді приїхати?
Та готовьте. Потом с друзьями съедитеМне тоже написали, что планируется выездная группа по месту прописки, вот сижу и думаю, каравай готовить или таки не спешить?
Скільки просрочка?Подзвонила моїй мамі мене шукають сказали що по місці реєстрації буде візит комісії
Пушгають чи правда приїжджають?
4 місяціСкільки просрочка?
Ви залишали мами номер як контактний?4 місяці
Ні втому то і діло що не давала номера близькихВи залишали мами номер як контактний?
Ви впевнені що кредит ап?Ні втому то і діло що не давала номера близьких
Незнаю як вона найшла другий раз дзвонить до неї
Перший раз місяць назад дзвонила хамила їй а тепер спокійно говорить що мене не можуть найти питала де я і що приїде комісія
Ну пусть ищутПодзвонила моїй мамі мене шукають сказали що по місці реєстрації буде візит комісії
А прошлом посте вы написали,что просрочка 2 месяца4 місяці
Вона в телефоні мамі сказала що компанія кредит апВи впевнені що кредит ап?
Я знаю я там ошибку зделала не так посчиталаА прошлом посте вы написали,что просрочка 2 месяца
Ага,приїдуть,чекайте.Потім напишуть,щоб необхідні речі збирали,що вас в тюрьму садять???Подзвонила моїй мамі мене шукають сказали що по місці реєстрації буде візит комісії
??А що комусь вже казали таке що садять?Ага,приїдуть,чекайте.Потім напишуть,щоб необхідні речі збирали,що вас в тюрьму садять???
Да,мене всім форумом збирали?????А що комусь вже казали таке що садять?
??ОгоДа,мене всім форумом збирали???
Та тюрма тюрмою ?але як вона номер найшла мами от це цікавенько
Совсем поехали)))А как вам такое от верокеш: ?????
Верховна Рада списала 100 млрд боргів за газ тепло і воду!
Народні депутати 14 липня прийняли закон "Про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу" № 3508-д, яким списали борги газзбутів та облгазів, більшість з яких (70%) контролюються однією олігархічною групою "РГК" Дмитра Фірташа
Шановний (а)
КРАЩОЇ ПРОПОЗИЦІЇ ВЖЕ НЕ БУДЕ!
Ми не народні депутати, а Ви, на жаль чи на щастя, не Дмитро Фірташ, проте теж маєте унікальну нагоду на списання частини свого боргу!
Станом на 21.09.2021 року сума Вашого боргу становить 14095.72 грн, ми даємо Вам право скористатися персональною пропозицією та закрити кредит, сплативши його частину а саме 12000 грн до 24.09.2021 року, після чого залишок боргу буде анульовано і кредит назавжди закрито!
Якщо Вам потрібно трохи більше часу, можна сплатити борг за 12000 грн частинами впродовж вересня, при умові, що перша частина даної суми надійде до 24.09.2021.
Обов'язково надайте відповідь, це наша остання пропозиція!
Зв'яжіться, будь ласка, з нами якнайшвидше, за номерами:
380670090178/ Вайбер 0507300717