Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тов ДГ = тупорылое образование вечнообдолбаных Долбодятловых гомосексуалов. Полное название.

"TOV DG : піб, знаєте що змінилось у Вашому житті з того моменту, коли Ви оформлювали кредит? Тоді у вас не було тільки грошей, а зараз ні грошей, ні сміливості відповідати за свої дії! т:"
По перше, тішить, що звертаються з Великої літери, по друге у них хрінові екстрасенси.))) Тоді в мене не було грошей, а зараз потрохи появляються. Тоді в мене не було сміливості припинити боятись , тепер готовий слати цих мудазвонів у довгі піші прогулянки)))) Але захід на емоційне мені зайшов))) походу образились))
Ни флага,ни коня,ни родины)))

Та то сильно долго и чести много сюсюкаться с ними?
не, у если смска зацепила и показалась сексуальной, так можно и с мамой попробовать для начала познакомиться :) пригласить на чай, пироги, посоветовать сына на нормальную работу устроить :)

не, у если смска зацепила и показалась сексуальной, так можно и с мамой попробовать для начала познакомиться :) пригласить на чай, пироги, посоветовать сына на нормальную работу устроить :)
Ну или как в доте "мамкутвоюипал"

Теж приходило, поки що лякали позовом,а сьгодні прийшло смс типу для закриття займу на норм умовах звернітся в вайбері за телефоном. просрочка близько 30 днів. чекаю чогось цікавішого

Теж приходило, поки що лякали позовом,а сьгодні прийшло смс типу для закриття займу на норм умовах звернітся в вайбері за телефоном. просрочка близько 30 днів. чекаю чогось цікавішого
На поговорить зовут. Не ведись.

А как вам такое от верокеш: ?????
Верховна Рада списала 100 млрд боргів за газ тепло і воду!

Народні депутати 14 липня прийняли закон "Про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу" № 3508-д, яким списали борги газзбутів та облгазів, більшість з яких (70%) контролюються однією олігархічною групою "РГК" Дмитра Фірташа

Шановний (а)

КРАЩОЇ ПРОПОЗИЦІЇ ВЖЕ НЕ БУДЕ!

Ми не народні депутати, а Ви, на жаль чи на щастя, не Дмитро Фірташ, проте теж маєте унікальну нагоду на списання частини свого боргу!

Станом на 21.09.2021 року сума Вашого боргу становить 14095.72 грн, ми даємо Вам право скористатися персональною пропозицією та закрити кредит, сплативши його частину а саме 12000 грн до 24.09.2021 року, після чого залишок боргу буде анульовано і кредит назавжди закрито!

Якщо Вам потрібно трохи більше часу, можна сплатити борг за 12000 грн частинами впродовж вересня, при умові, що перша частина даної суми надійде до 24.09.2021.

Обов'язково надайте відповідь, це наша остання пропозиція!

Зв'яжіться, будь ласка, з нами якнайшвидше, за номерами:

380670090178/ Вайбер 0507300717

Прислали сегодня утром такое сообщение. Пока только мне) похоже, как пример того, что уйдёт третьим особам)

Вкладення

• D84EB543-5DDE-4D4A-A792-46C0B07CB040.webp
    D84EB543-5DDE-4D4A-A792-46C0B07CB040.webp
    43.1 Кб · Перегляди: 72
Ваш договір передано в роботу співробітникам виїздної групи.НЕГАЙНО зателефонуйте щоб узгодити час!0505100235

и на почту тут же

В зв’язку з наявною заборгованістю та з метою врегулювання кредитних правовідносин Товариством заплановано здійснити офіційний візит спеціалістів відділу по роботі з простроченою заборгованістю фізичних осіб у супроводі адвоката!​
CreditPlus

Справа № «4226»​
Преамбула візиту:
Боржник - . Навмисне порушення Боржником умов договору № 4226 від 28.05.2021, що укладений за допомогою сервісу CreditPlus з ТОВ «АВЕНТУС УКРАЇНА». Злісне ухилення Боржника від виконання зобов’язання, знехтування та відмова врегулювати кредитні правовідносини в добровільному порядку.
Товариством заплановано здійснити виїзд найближчим часом. Враховуючи вимоги чинного законодавства України просимо надати згоду на особисту зустріч та підтвердити можливість проведення зустрічі, вказавши час та місце такої зустрічі. Для підтвердження зателефонуйте за номером 044 223 1528
Мета візиту:​
  • аналіз актуального фінансового та майнового стану Боржника;
  • можливість сплати заборгованості без застосування примусових заходів.

Можливі наслідки візиту:​
  • відступлення права вимоги за кредитним договором на користь третьої особи (колекторської компанії);
  • ускладнення отримання Боржником в майбутньому кредитів в будь-яких інших фінансово-кредитних установах через наявність негативної кредитної історії;
  • звернення до суду та на підставі отриманого виконавчого документу , звернення до приватного виконавця, в результаті чого можливі наступні наслідки:
    а) накладання арешту на грошові кошти Боржника;
    б) накладання арешту на майно Боржника;
    в) утримання заборгованості із наявних доходів Боржника (в тому числі заробітної плати, пенсії, стипендії,).

Для уникнення візиту та його наслідків, сплатіть заборгованість за кредитним договором сьогодні та після здійснення платежу зв’яжіться зі своїм менеджером з метою отримання довідки про виконання зобов’язань за кредитним договором! Сума до сплати 21400,00грн​

Написал им, что они *****тые. И что жду

Admin, Понял, исправлюсь)

Справу **"* передано в досудовий відділ! Готуємо документи для отримання виконавчого напису нотаріуса! Сплачуйте: https:/
Почему мне кажетсЯ,что это вполне реально?!Вроде,как рано,но уже фиксируются ИНН на ранних сроках от 2мес и даже 1.5...Сегодня ровно месяц по ним..Милоан.
Что скажите ,товарищи -Аферисты?)
У меня такого уже целая коллекция, в том числе, от Милоан и не один раз.
Из моих свежих, самое забавное (кроме попыток от Лоанли уговорить меня взять кредит со скидкой. само собой):

U zv'yazku z ignoruvannyam kreditora Vasha sprava napravlena do Yuridichnogo Viddilu TOV "GOFINGO". 0443903031
Сколько они еще будут "передавать", а? Так вижу: Живет Лиско, уже и внуков нянчит, а Гуфинго передают справу и никак передать не могут.

,відсотки ШвидкоГроші нараховано.Сплачуйте кредит для збільшення ліміту 0937869515
Это вообще песТня. Т.е. они реально веруют, что если я после такой просрочки что-то там оплачу именно этой шараге, то потом и они мне деньги дадут, и я возьму? И что это и есть моя мечта? Что только люди ни придумают.

Останнє редагування:
Ребята проснулись и начали меня развлекать (коллекторы, в смысле), т.е. читают, собаки, наш форум (шутка :)), или мысли уже научились читать.

Primocollect сильно расстроились, что я не хочу с ними общаться и прислали мне смску с риторическим вопросом: "Ви ігноруєте повідомлення щодо наявності боргу перед Ewa Cash?".

Была бы возможность послать им ответное смс, я бы честно написала "да!" (хотя, ребят, ну серьёзно, могли бы и сами догадаться). А так..ну что они хотят,чтобы я позвонила им и сказал "Так, я вас ігнорую і буду ігнорувати поки не спишете мені той грьобаний борг"?

Вот еще раз пришлют такую смс, так им на мыло и напишу.

А Cashberry прислали е-мейл, в котором просят подтвердить, что мне "не вистачає грошей", а они среди клиентов выберут 5, которым перечислят деньги "на здійснення мрії". ? ? ?
Что посоветует зал, жать? Пусть ещё денег пришлют? ??:rofl:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі